💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 165 016
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 2 610
  • Сливен
Ама как ги казаха - точно както са подредени..

# 2 611
Виктория се чувствала глупава?! Ми аз никога не съм си представяла, че има някакъв капацитет честно казано…

# 2 612
  • Пловдив
Виктория пак озлобя,чувствала се глупава .....та ти си глупава Виктория

# 2 613
Дечитата сякаш са новите Санчита. “Вики, целта не е да помниш всичките, а да помниш тези, през които си минала.” 👀

# 2 614
Мжд някой, ако знае салона на Виктория ще се радвам да каже.

Иначе тая вечер въобще не гледам, ще пусна чак накрая да видя кой си е тръгнал. Иска ми се да са ВиЯ ама едва ли ще са те. Браво на Габчи, че е познала снимките, и тях леко ги бутат май ама то сефте.

# 2 615
да, защото задачата е да кажеш кои не си видял, по-лесно е ако генерираш всичките, само да се питаш "имаше ли го или не?" и така ще пресееш.
Габката може и да си е имала списък, склонна съм да повярвам

# 2 616
Габиту и Дечиту им я дадоха тази игра т. е. подсказваха им, като компенсация за предишната на серпентината.
И двамата след като взеха играта, не се радваха. Като знам Габчето как радва скача и крещи като си вземат игра, сега нямаше никакво настроение...

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 22:29 от monii

# 2 617
Сега познатата ще кара по-бавно за К и А 🤣

# 2 618
  • Брюксел / София
Емо подсказа на А и К за играта с марионетките. Не е честно, ама то мн неща не са честни.
Дописвам: къде са Христо и Димана?

# 2 619
  • Сливен
Като седнаха на диваните, Габито държеше лист - списък с игри.

# 2 620
  • София
Явно е хубаво,че не гледам тази вечер Simple Smile Спасих си няколко нервни и мозъчни клетки Simple Smile

# 2 621
Скучно взе да става 🥱

# 2 622
Така като говорят за предаването как ги е променило и т.н ме кара сериозно да се замисля за участие 😂 наистина изглежда готино и забавно преживяването!

# 2 623
  • на село
О  моята голямата дъщеря и тя се амбицираше по едно време за участие, аз няма как да се включа, че съм във възрастта където първи ги гонят Joy

# 2 624
  • Брюксел / София
Викси е бременна и затова няма да участват на финала ли? Нещо се разсеях Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт