💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 165 026
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 2 625
И аз се амбицирах, да се запишем, ама мъжа ми каза, че по телевизията няма да се караме. Пък и да плувам не мога, като клякам пукам, но ентусиазъм имам Grinning

# 2 626
Много измъчено се пънат да се смеят на простотиите на Краси, а грам не е смешен.

# 2 627
Щом К и А са номинирани,  отменят елиминациите 💀

# 2 628
Аз очаквах да няма гонене тази седмица, защото реално една двойка отпадна - Викси и Жорката.

# 2 629
Е то беше повече от ясно, че след като отпаднаха Викси и Георги, няма да има номинации.

# 2 630
  • Където морето целува небето...
То беше ясно, че няма да има изгонена двойка, който и да е номиниран. Просто няма как да излезе бройката за финала, ако напусне още някой и ВиЖ не играят. Реално "изгонените" тази седмица са Викситата.

# 2 631
И аз мислех, че елиминации няма да има. Но май КиА вече нямат шанс. Кой стана супер двойка, че ще гледам утре?

# 2 632
  • SF
Доста скучно взе да става. Едва си пълнят трите часа с глупости.

# 2 633
тези 4 двойки отиват на финал - всеки може да спечели.

Мисля си за Десо, на който му ставаше лошо, това е нещо, което не се преодолява просто така, на тази игра имаше такива завои, че не разбрах сега ли излъгаха или преди, когато Десо, даже повърна от въртенето на предишната кола.

# 2 634
  • Буркина Фасо
така и не разбрах защо на едната двойка прекратиха участието.
кво щеше да и стане на момата ако беше участвала ?

# 2 635
Игрите на финала са много изтощителни физически, продължават дълго време и са абсолютно противопоказни за бременни, през всеки етап на бременността, особено съвсем в началото. Никой нормален няма да си рискува детето, заради едно предаване. А и продукцията няма да позволи. Как изобщо някой се чуди на решението.

# 2 636
финалът дали ще е "Годишните времена"?

Бременни не карат кола, а тук и високи скорости...

# 2 637
Вече разговорите между тях ми напомнят на пресконференциите след избори. Имаше един период, даваха всички политически сили на пресконференции в НДК. И всички, един през друг се хвалеха как всъщност са спечелили изборите. Ама 1%, 2%, няма значение, обясняват, че са спечелили. Та и в игрите така - някои ги бият като маче от дирек, ама са победители, огромни успехи жънат.

# 2 638
Тази Дечовица, само за деца говори. Големи лиготии.

# 2 639
  • Sofia
Утре ли е финалът?

Общи условия

Активация на акаунт