💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 164 947
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 2 940
  • София
Някой беше казал, че тази вечер ще отпаднат 2 двойки, заради спасяванката вчера. Обаче нали финала е в събота, тоест днес 1 двойка отпада, утре 1 и на финал остават 2.

И на мен ще ми липсва предаването, най-вече заради темата тук 😆 хубав лаф направихме!
Нали! Въпреки че се броим на пръстите на ръцете😀 Не знам въобще какво ще гледам по ТВ-то другата седмица🥺
Освен да почнем някой индийски сериал, поне ще ни гарантират две-триста серии Laughing
И на мен ми е приятно, да си правим мохабет тук Two Hearts

# 2 941
Някой беше казал, че тази вечер ще отпаднат 2 двойки, заради спасяванката вчера. Обаче нали финала е в събота, тоест днес 1 двойка отпада, утре 1 и на финал остават 2.

И на мен ще ми липсва предаването, най-вече заради темата тук 😆 хубав лаф направихме!
Нали! Въпреки че се броим на пръстите на ръцете😀 Не знам въобще какво ще гледам по ТВ-то другата седмица🥺
Освен да почнем някой индийски сериал, поне ще ни гарантират две-триста серии Laughing
И на мен ми е приятно, да си правим мохабет тук Two Hearts
Ха-ха, може да включим и оплаквания от двукраки и четирикраки😀

# 2 942
  • София
Струва ми се, че тези табелки не са на еднакво разстояние от участника и че последната е най-далече..

# 2 943
Струва ми се, че тези табелки не са на еднакво разстояние от участника и че последната е най-далече..
Ее сигурно е така, трудността се увеличава с всяко следващо.

А правилата казаха ли, че сега пускам? Ако падне от постройката губи ли?

# 2 944
  • София
Играят за време, което обаче не е фиксирано, ДиХ се справиха перфектно и доста бързо, ако може така да се каже...Тя свикна с височината и се придвижваше бързичко.
Май какадуто каза, че отпадат тези които паднат от конструкцията, но не чух добре.

# 2 945
  • Буркина Фасо
А правилата казаха ли, че сега пускам? Ако падне от постройката губи ли?
ако може да продължи паднала ... не губи.Smiley

# 2 946
Сетих се за Дечиви🤣

# 2 947
  • на село
Браво на Димана и сие, трудна игра.

# 2 948
Криси отново не ми изглежда много адекватна, може би от притеснение 😐

# 2 949
  • Буркина Фасо
ако тия жълти картончета бяха ваучери за козметично студио предаването да беше свършило до сега.  rotfImbo 

# 2 950
  • Стара Загора
Страхотен Артьом.

# 2 951
  • София
Има дълги ръце, нека си използва това предимство..Ами гадничка игра е, но Арти е уникален..хладнокръвно я мотивира и подкрепя.. страхотен е.
Бравоооооо..взеха я..
А Въча е вълшебно красив язовир..

# 2 952
БРАВО КРИСИИИИИИ!!! Хора аз буквално се разплаках от щастие!!!!!! Криси е страхотна! Артьом огромна подкрепа й оказа, толкова се гордея с Криси!!! 😭❤❤

# 2 953
Браво на Криси, бравоооооо!!!!!!!!!

# 2 954
Изобщо не вярвах, че ще се справи на тази игра, мислех, че ще се откаже още на второто!! Браво!! Страшно приятна изненада! 🥰🥰

Общи условия

Активация на акаунт