💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 164 921
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 3 030
Тя е с подарената победа.
Пламен и Елена не спечелиха,подариха им победата!

# 3 031
Пламен и Елена си работят в предаването отдавна.

# 3 032
И двете победителки двойки са ми противни !  А третата двойка финалисти защо ги няма ?

# 3 033
И Краси и Стаси казаха, че ЯиВ не са успели да си вземат играта. След утрешното гости, би трябвало направо да си останат у дома.

# 3 034
Връщам малко назад, защото сега прочетох, но това, че Викси загубила бебето истинска информация ли е? И дори да е така, абсурден сезон откъм разкриване на лични преживявания. Това с бебето беше напълно излишно да присъства, както и предложението на Явор, макар да го намерих въздействащо. Дано ВиЯ и ГиД утре си ходят, цялостното им слабо представяне не трябва да се поощрява…

# 3 035
Според мен трябва да си тръгнат първи Виктория и Явор, предвид това, че цял сезон не се справяха. Покрай Плиткови държаха фронта и най-вече онова с парите от Артьомови.

Дечиви се справяха доста по-добре от тях. Да, помагаха им, но в никакъв случай не колкото на Явкови.

# 3 036
Аз не съм чак толкова негативно настроена към Виктория и Явор, на моменти даже са ми симпатични, но те трябваше да си тръгнат още снощи. Всъщност и вчера, и днес водещите не казаха в началото на игрите какво следва при загуба или победа. Или са го изрязали при монтажа, защото на продуцентите не им е харесал резултатът? Защо въобще играха тези две игри, какъв беше смисълът от тях? И дали случайно точно когато по конкурентната телевизия се излъчваше финалът на "Ергенът", в "Един за друг" гледахме предложение за брак? Много плосък сценарий.

# 3 037
Честно казано, когато разбрах, че Криси и Арти ще влизат бях много скептична , защото ме бяха подразнили покрай раждането на детето, как снимаха всеки миг. Но! Добре, че бяха те да покажат какво е любов, подкрепа и разбирателство. Пълен синхрон имат. Много ми харесват и Артьом е много благ. Предполагам, че и в действителност е такъв, защото толкова дълго време едва ли може да е с маска.

# 3 038
Аз не съм чак толкова негативно настроена към Виктория и Явор, на моменти даже са ми симпатични, но те трябваше да си тръгнат още снощи. Всъщност и вчера, и днес водещите не казаха в началото на игрите какво следва при загуба или победа. Или са го изрязали при монтажа, защото на продуцентите не им е харесал резултатът? Защо въобще играха тези две игри, какъв беше смисълът от тях? И дали случайно точно когато по конкурентната телевизия се излъчваше финалът на "Ергенът", в "Един за друг" гледахме предложение за брак? Много плосък сценарий.
Коя спечели там? Валерия или друга?

Ами участниците би трябвало да покажат различна емоция, ако беше казало, явно мълчат като риби на сухо докрай! Чесно ще се замисля дали ще гледам следващия сезон🙄

# 3 039
  • София

Ами участниците би трябвало да покажат различна емоция, ако беше казало, явно мълчат като риби на сухо докрай! Чесно ще се замисля дали ще гледам следващия сезон🙄
Ще гледаш, кой знае какви изненади ще ни приготвят Sunglasses..Току виж вкарали някоя гей-двойка, за да няма дискриминация и да покрият и този сегмент от публиката...а всъщност и те може да са си един за друг, какво им пречи..
Може и някоя съфорумка да участва, тук имаше желаещи...Въобще няма да скучаеш..Grinning

# 3 040
ThankYou, не знам, не следя формата.
П.П. Видях сега, Валерия печели.

# 3 041
Не ми се гледат гейове. Освен това ще са неравностойни, защото двама мъже ще имат предимство във физическите игри.

# 3 042
  • София
Не ми се гледат гейове. Освен това ще са неравностойни, защото двама мъже ще имат предимство във физическите игри.
Може пък да са две жени..хаха ..Вече всичко очаквам..

Как така не засякоха двата финала да са в един ден? Ергена имам предвид.

# 3 043
Ако Мари _мар има възможност, моля  да качи линкове с епизодите от снощи и днес🤗.
От към  средата  някъде ги гледах.
Благодоря 🍀
Харесва ми да гледам това предаване ,и се надявам на справедлив финал, писах вече в каква подредба смятам за справедливо😊

# 3 044
  • SF
Честито на Виктория и Явор, но кога ще си тръгнат след изгубена игра и предварително обявен регламент, че последните си заминават?
Ако отидат на финал и отстранят победителите от последните две игри, Димана и Христо, добре ли ще е?

Общи условия

Активация на акаунт