💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 164 916
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 3 045
  • Sunshine state
Какво стана? Пак не са изгонили Виктория и Явор ли???! При загуба??? 🙄 Охх, добре, че не гледам, ама пак се изнервям.. 😡 Заради тях спрях да гледам и пак се напрягам.

# 3 046
  • SF
Ми... не са.
Изненадааа... никой няма да си тръгне тази вечер.

# 3 047
  • Sunshine state
Втора вечер подред са последни и втора вечер пред финала не си тръгват. Какъв е смисълът тогава от тия игри?! Че те имат ли взети такива освен в седмицата, в която бяха двойка на седмицата и ограбиха бюджета на Кристина и Артьом? Поне пари дават ли за тия последни игри или играят залудо? С две думи - за където и да хване метрото Вин Дизел от Али Експрес, все води до финала.  Егати простотията!

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 03:25 от Pupitka

# 3 048
Аз разкоснпирирах защо ги пращат по домовете в днешния епизод. Едните ще пътуват за Бургас, другите за Силистра, третите за Котел. Кратко казано - ще се убият от път преди финала! Само любимците на продукцията ще си седят в София и ще са свежи за последния напън да ги направят победители Grinning Звучи смешно и абсурдно, но след абсурдните последни две серии, вече всичко очаквам и нищо не би ме изненадало.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 07:28 от Ели-Мели

# 3 049
Какво стана? Пак не са изгонили Виктория и Явор ли???! При загуба??? 🙄 Охх, добре, че не гледам, ама пак се изнервям.. 😡 Заради тях спрях да гледам и пак се напрягам.
То толкова пъти става така и не гонят никого този сезон, че човек ще рече кой отпада няма нищо общо с игрите Simple Smile

Аз ги харесвам Виктория и Явор за протокола, но вече става нелепо

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 07:39 от Ghost Quartz

# 3 050
Убивате ме с тези конспирации 🤣😂🤣
Това за пътя ми оправи деня още от сутринта.  Благодаря

# 3 051

Наистина е в кръга на шегата, но мисля, че добре го измислих. Има логика! Joy

# 3 052
  • Пловдив

Наистина е в кръга на шегата, но мисля, че добре го измислих. Има логика! Joy
Абсолютно е подкрепям тази логика.
И съм сигурна аче тия наглеци ще спечелят по нечетен начин финала и ще са много горди и ще се фукат по тв колко са заслужили и как са един за друг и т.н....

# 3 053
  • София
Горките двойки дето си взимат игрите. Тъкмо си викат приближихме се до победата, защото падналите в игрите ще си тръгнат, а то какво - изненада, нямааа.

# 3 054
  • София-Младост
По програма виждам, че ще дават предаването и днес и утре.

Ели-Мели, ако софиянци са ги качили на метрото, може и още да пътуват Simple Smile))
Иначе да, тук доста конспиративно и с недоверие се подхожда към всичко. Чета за Викси, реално те са били преди меец в къщата, вчера при Гала...ама видиш ли направили били сценарии и бла-бла...и защо не ни казват кое как е точно.
Предложението на Явор, не виждам нищо лошо и пошло, обмислял го е надявам се, радвам се за тях.

# 3 055
  • ГО
Не мога да се зарадвам искрено на нещо, което е по сценарий и стратегически обмисляно.
Явор през целия сезон се дърпаше от идеята за брак, точно на финала прецени, че Виктория е жената на живота му и заслужава мечтаното предложение. Жалко, че няма време, може и дете да ѝ направи. Много фалшивее цялата работа.
Два пъти на финални игри са последни, ама не си тръгват.
То поне финансов стимул да имаше спечелилата двойка - пък то…
Лично аз бих се демотивирала да преборвам страховете си, да давам всичко от себе си за нищо.

# 3 056
Прочетох 15-20 негативни поста и спрях. Каменни сърца ли имате, хора? Аз лично се разчуствах, това са хубави неща. И на мен ми изглеждаше достъчно истинско.

Чакам днешния епизод, ще покажат родителите и на момичетата Simple Smile

# 3 057
  • Буркина Фасо
Аз разкоснпирирах защо ги пращат по домовете в днешния епизод. Едните ще пътуват за Бургас, другите за Силистра, третите за Котел. Кратко казано - ще се убият от път преди финала! Само любимците на продукцията ще си седят в София и ще са свежи за последния напън да ги направят победители Grinning Звучи смешно и абсурдно, но след абсурдните последни две серии, вече всичко очаквам и нищо не би ме изненадало.
защо им е да са свежи ? и грохнали от път да са пак биха се справили за финалната победа.
така е по сценарии.

# 3 058
На цялата тема Я и В им са смъртни врагове 🤣🤣
Дано спечелят, искам да има форумен melt down 😂
И ааззз!!! ImpSmiling Imp

# 3 059
Или са решили да спечелят Виктория,за да не е Пламен най-мразения "победител" 🤣.

Общи условия

Активация на акаунт