💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 164 511
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 3 285
Димана и Христо, Криси и Арти са победители за нас! ❤ Един за друг са и това е най-важното!!

ЯиВ ще са първите победители, които се разделят след предаването 😃

# 3 286
Жалко.Сега Виктория заслужава да я глобят със солена неустойка,дето се в хвалила в салона си,че са победители.Спойлер от месец,до последно се надявах да не е верен.

# 3 287
Димана и Христо, Криси и Арти са победители за нас! ❤ Един за друг са и това е най-важното!!

ЯиВ ще са първите победители, които се разделят след предаването 😃

Сигурно ще се скарат за парите и ще се разделят 🤭

# 3 288
Единствените които ще се радват на ВиЯ са Плиткови и Ванкови. Безобразие.

# 3 289
  • Пловдив
Как не ги е срам да се радват на тази нагласена победа?

# 3 290
И аз да пиша за Виктория - явно за нищо го няма тоя договор, за да се хвали пред лелите в кварталния салон. Ще си замълча колко трябва да си зле, за да го направиш това.

# 3 291
  • София
Свърши.. Живота им продължава, моят също. Аз следващ сезон няма да гледам.. Това ли е вече реалити предаване... Бляк..

# 3 292
  • София-Младост
Тъжен финал.

# 3 293
  • София
Въпреки, че и ние 3 месеца гледахме залудо това предаване, на мен ми беше много приятно с вас 🌷

# 3 294
Да не казвам голяма дума, ама по-вероятно и аз да не го гледам другия сезон...

Най-тъжно ми е, че свършва темата тук ахахах

# 3 295
  • София
Аз не знам кои двойки ще се навият да се запишат, след като няма ясни правила на играта.  Излезе, че както ни се случват нещата в държавата, така се случва и в реалитите ни. Справедливост на онзи свят, не по нашите географски ширини.

# 3 296
Лош послевкус оставя този сезон.. Прекалено много побутвания, прощавания, спасявания, коалиции ... Винаги Единн за друг ми е бил еталона за позитивно и романтично предаване, такова, което гледаш, за да разпуснеш, да се усмихнеш след натоварен ден. Тази година обаче... Беше пълен ужас. Продукцията се о*ра на метеното 🤣🤣 И, хайде да си измисли вече друга игра за финал, а? Не стига че тия хора ги мъчат, и накрая може и да се разболеят за едното нищо, ами и вече три пъти да гледаме едно също.. Доста тъпо.
Виктория и Явор няма да се задържат още дълго, а ме съмнява и сватба да вдигнат.

# 3 297
В и Я трябваше да се откажат и да дадат победата на Д и Х, които са истинските победители.
Само тогава можеше да се реабилитират.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 22:13 от monii

# 3 298
  • София
Във ФБ е як хейт. Най-честата реакция е гневно човече.

# 3 299
  • на село
Добре,  че не гледам,  само да хабя нерви.
Как може!?
Най- губещата двойка.
Голяма тъпотия, защо реалитата на Нова не стават!!?

До сега само Фермата не ме е разочаровала, а този сезон и двете на Нова завършват с нелогичен победител.

Благодаря за темата и ми беше доста приятно да ви чета Hug и съприживявам с всички.

Общи условия

Активация на акаунт