Туба и Къванч в "Cesur ve Güzel"/"Искрите на отмъщението"/"Дръзки и красиви"-19 тема

• 20 619
  • 489
  •   1
Отговори
# 345
Следобеден привет,Кате!

Много снимки си напускала.Някои дори си ги повторила без да провериш! Wink

В предния пост бях пуснала снимка на Седа и семейството й от Париж.Срещнали са се и с Туба!
Новото пуснато снощи ...
Туба е добавила към instastory
Туба, Седа и съпругът й в Париж..
.

И от инстасторията на Седа...

И от днес сутринта...
Туба е добавена към Instagram
Добро утро...

Спокоен следобед!

# 346
  • гр. Върбица обл. Шумен
Среднощен привет, Злати!

Пиша късно, защото

Скрит текст:
нямахме ток. Голям студ е при нас. Запалих печката и сега съм добре.

#CesurveGuzel #TubaBüyüküstün #KivancTatlitug
Доверието е най-добрата награда за любовта...
Ако любимите хора могат напълно да се доверят един на друг, тогава любовта им е наистина голяма...

#Asi #TubaBüyüküstün #MuratYıldırım
Хората, които прекарват дълго време заедно, наистина си приличат. Защото, когато харесаш един човек, се заразяваш от неговите навици, странности и лудост...

Туба: И сега ни казват: „Оставете другите и живейте само за себе си, това е вашият живот.“ Има разлика между това да живееш според това, което другите мислят и хората да живеят един за друг. Струва си да знаем, че съществуваме един с друг, живеем един за друг.. Ти не съществуваш без мен, аз не съществувам без теб...

https://vk.com/video-63875573_456245993

Лека нощ!

# 347
Здравей следобедно,Кате!

Скрит текст:
При нас валя само дъжд,но имаше вятър.

Според най-голямата в света база данни IMDb #TubaBüyüküstün
Туба Бююкюстюн е на 1-ва позиция сред турските актьори тази седмица.
И класирана на 2705-то място от над 11 милиона имена по света

Скрит текст:

Туба добави репост в Instagram от #UNICEFTürkiye #TubaBüyüküstün
Има послание от нашия посланик на добра воля на УНИЦЕФ в Турция Туба Бююкюстюн по повод СВЕТОВНИЯ ДЕН НА ДЕТЕТО 20 НОЕМВРИ
''Моето желание за всяко дете на този Световен ден на детето е безопасна среда.“
Туба Бююкюстюн Посланик на добра воля на УНИЦЕФ за Турция
СВЕТОВЕН ДЕН НА ДЕТЕТО 20 НОЕМВРИ
unicef

Имаме нови снимки с Туба ...Heart
Тук е с малката дъщеря на Седа Бакан...

и от събирането им...

Спокоен следобед и лека нова седмица! KissFlowers Four Leaf Clover

# 348
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет в тъмните доби, Злати!

Благодаря за споделеното!

#KaraParaAşk #TubaBüyüküstün #EnginAkyürek
Есента е времето на най-топлите прегръдки, най-уютните вечери, най-сърдечните думи...

Мави...

Малко вероятно е болката да се притъпи с времето, по-скоро ще станем достатъчно силни, за да я понесем.

Защо нараняваш тези, които те обичат? Те са беззащитни заради любовта си към теб! (М. Кетро)...

Лека нощ!

# 349
Привет следобедно,Кате! HugTwo Hearts

Скрит текст:
Какво става?Пишеш през три дни,още ли си болна?Зареждай лаптоп,телефон,когато имате ток и пиши поне по няколко реда.

от Туба

Има много неща за Къванч-за сериала и филма.Очаквах да пуснеш нещо!

А сериалът ''Семейство'' ще го пускат по BTV Story,сегашната БТВ Лейди...

Спокоен следобед! Flowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 350
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър вечер, Злати!

#TubaBüyüküstün #HalitErgenç #Nejatİsler #MehmetGünsür #IstanbulKirmizisi #FerzanOzpetek
Гала - премиера на филма “Червеният Истанбул” 2017г.

Видях есента.. Тя целуна дъжда..
В нежната прегръдка те се допълваха...

#От интервюто #TubaBüyüküstün #HelloTürkiye #Dior2021
Жур: Въпреки факта, че първата ти роля беше в сериала "Султан Маками" през 2003 г., цяла Турция те разпозна благодарение на образа Зарифа от сериала "Шарки от рози". Трудно ли беше, когато направи своя дебют, да играеш в исторически проект?

Туба: „Шарени от рози” е една от най-добрите творби, в които съм участвала през целия си живот и като цяло е един от най-добрите проекти в Турция. Героят на Зарифе е много специален за мен. „Шарки от рози“, заедно със снимачния екип, режисьор и актьори, се превърнаха в своеобразна школа за мен.

Tuba добави репост от Guysalnar към своята инстастория #TubaBüyüküstün

Здравейте приятели.
Леля ми ще бъде оперирана от рак в Хаджеттепе, Анкара.
Търсим ORh(-) кръв за Фатма Рухан Уйсал. Ще се радвам, ако разпространите това.
Ако имам приятели, които могат да ми помогнат, те могат да се свържат с мен. Нека помогнем с транспорта, идентификацията на файловете и т.н. Желая ви здраве.
05354688067

Най-жестокото е да се разделиш без обяснение, да си тръгнеш мълчаливо, оставяйки човек сам със стотици остри като бръснач въпроси в главата, на които само ти можеш да отговориш...

https://vk.com/video-63875573_456244090

Лека нощ!

# 351
Здравей следобедно,Кате!

Кате,честит имен ден!!! HugKissing HeartKiss
Бъди жива и здрава!Много радост,щастие и късмет ти желая! Wine GlassTropical Drink

Приятен остатък от деня!

# 352
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

https://youtu.be/gRvDsA1hTnM

Катерина, Катя, Екатерина, Катрин... Това е женското ни семейство...

Да почерпя, макар че малко късно се появих...

Скрит текст:

#ZeytinAğacı #AnotherSelf #TubaBüyüküstün #MuratBoz
Нова снимка с екипа на Olive Tree...

Boncuk Yilmaz добави #TubaBüyüküstün към своята инстастория
Туба и Седа Бакан...

#ТубаБююкюстюн
Една жена винаги е красива
Нейното богатство е сърцето и душата,
Той има многостранен талант,
И за нея звезда в небето гори!
Дори годините нямат власт над една жена,
Дори не е тайна,
И за децата тя е прекрасна като майка,
А за мъж - НАЙ-ЯРКАТА СВЕТЛИНА!
Душата й е доверчива, отворена,
Тя е съзвучна със съдбите на хората,
И чашата на живота изобщо не е свършила,
И всяка година външният вид става все по-сладък!
Да, жената и обича, и прощава,
И смело сбъдва мечтата си,
Една жена винаги е красива
Знайте как да видите тази красота!

Най-красивите моменти винаги са пълни с тъга...
Усещате, че са мимолетни, искате да ги задържите, но това е невъзможно...

Спокоен ден ти желая!

# 353
Добър ден,Кате!

Благодаря за почерпката,видеото и новите снимки! HugHeart
Туба е в Истанбул за озвучаване на 2-ри сезон на ''ДА/МД'' и са се събрали да се повеселят.

от Фюсюн и репост от Туба...

и още
Ръза Коджаоулу добави в Instagram:
Моето скъпо семейство ''Olive Tree'' HugFlowers Rose...Хареса ни! Flowers Hibiscus

Скрит текст:
видеата от срещата
https://vk.com/video/@clubtuba507?z=video-63875573_456246005%2Fc … 2Fpl_-63875573_-2
танците
https://vk.com/video/@clubtuba507?z=video-63875573_456246006%2Fc … 2Fpl_-63875573_-2

от фрагмана за новия епизод

Спокоен следобед ти желая!

# 354
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати в снежните преспи!

Едва сега се появявам...

Скрит текст:
Сто пъти започвах да пиша и най сетне токът дойде по тъмните доби.

Колкото и да се карате, все пак сте заедно - това е пълно
идилия на твоите чувства...

Дори е хубаво да си болен, когато знаеш, че има хора, които чакат да оздравееш.

#Туба Бююкюстюн
Блести красиво, въпреки всичко и всички...

Сълзите са вестители на огромна мъка и неизразима любов!

Почти винаги разбираме всичко веднага, но не винаги искаме веднага да повярваме на това, което разбираме.

Лека нощ!

# 355
Здравей,Кате!

нова снимка на Туба с фенка,пусната събота...

В събота следобед излезе  новина,но като нямаше пост не успях да я пусна.И ти не си я пуснала вчера.
Туба и Халит Ергенч ще си партнират в сериала ''Сякаш няма утре'',която е адаптация на филма от 2007 г. ''Интервюто''.Състои се от 4 епизода, продуцирани от O3 Medya за платформата Gain. Режисьор на проекта ще е Зейнеп Гюнай. Разказва се за любовна история между филмова звезда и журналист, който идва да я интервюира.

Скрит текст:

интервю с Къванч

https://youtu.be/Azdguwhyjn4?si=GebAkj4jhs0Jg-a6
превод на руски ез.
Скрит текст:
💥💥💥Ибрагим Селим поделился частью программы с Кыванчем Татлытугом
ПЕРЕВОД:
В - Что ты делаешь первым делом как проснешься?
К - Две вещи, порядок у которых может меняться, как проснусь я иду в душ, а потом иду побыть со своим сыном Куртом, или наоборот. Порядок может меняться, но это то, что я делаю по утрам.
В - А как прошло твое детство? Был ли ты в детстве ребенком, который как и сегодня, привлекал внимание и вызывал любопытство каждым свои занятием?
К - Я был заметным ребенком. Светловолосый и голубоглазый ребенок в Адане (шутит) Нет, на самом деле, я привлекал внимание и тогда, и с тех пор..
В - Привлекаешь к себе внимание
К - Привлекаю, видимо)
В - Что изменилось в твоей жизни с рождение Курта Эфе?
К - Очень много всего. Я нашел новые мужские качества в себе, стал милосерднее, открылась новая часть моей души и сердца. Я не буду так сильно углубляться, потому что те у кого есть дети и так меня понимают. Это фантастические чувства и очень многое в жизни меняется.
В - Ладно. Ты много зарабатываешь?
К - Много ли я зарабатываю? Зарабатываю. Но в сравнении с западными коллегами, я зарабатываю, мы все, турецкие актеры, зарабатываем очень мало.
В - Ты легко доверяешь?
К - Я не доверюсь легко. Правда, не могу(смеются) Абсолютно точно никому не доверяю, более того, у меня по этому поводу большие проблемы.
В - Даже так
К - Да) Я всегда оставляю толику сомнения в каждой ситуации, потому что я не могу слепо довериться. Это немного утомляет меня, сбивает мой внутренний ритм. Я сам себя изнуряю. Ты, или кто-то еще со стороны, не почувствуете того, что внутри я себя терзаю. Это не выливается на окружающих, больше про борьбу с самим собой. Но так уж я устроен. Это не изменится.
В - Не считая твоей основной профессии, в чем еще ты можешь назвать себя экспертом?
К - Я тот, кто любит пробовать и оставлять пространство для новых вещей. Я занимаюсь дайвингом, и свободным, и профессиональным. Когда Башак была беременна нашим сыном Куртом, я нашел упущение и получил кулинарное образование. Я сам готовлю для нас и не пускаю Башак на кухню "Кухня абсолютно и точно моя, никогда сюда никого не пущу!"(смеются). Что еще.. Я люблю природу и поэтому занимаюсь кемпингом. В общем да, есть немного предметов. К тому же, изначально, я был профессиональным игроком в баскетбол, а в прошлом был зарегистрированным пловцом. Мне становится скучно, когда я не усовершенствую себя и не занимаюсь чем-то новым. Поэтому каждый год я обязательно нахожу что-то интересное. Конечно это сильно взаимосвязанно с наличием свободного времени, нужно иметь возможность всем этим заниматься.
В - А как насчет сигар, я знаю ты разбираешься и в них.
К - В сигарах? Разбираюсь, курю.
В - Ты так же разбираешься в купажах виски, сырах.
К - Раньше я предпочитал виски, но сейчас, с возрастом, происходят периодические изменения небного восторга. Поэтому каких-то особых предпочтений сейчас нет, иногда я могу выпить виски, иногда водку, а иногда обычное пиво. Но сигареты, в последние несколько лет я не курю, я бросил.
В - Правда?
К - Да. Никаких сигарет. Где-то 5 или 6 лет назад, точно не помню, но 5-6 лет прошло.
В - Поздравляю
К - В прошлом году я положил вместо них сигару.
В - Даже так
К - Да, раз в неделю. Я принципиальный человек.
В - Я знаю, что есть Harley Davidson под Оздилеком, связанный с тобой.
К - Да, в Маслаке.
В - Я искал там мотоцикл, и мой друг показал мне это место. Я немного интересуюсь этим. Он мне сказал, что есть сотни людей, которые владеют Harley Davidson и сказал, что даже Кыванч приходил сюда и мы с ним общались, думаю он владеет таким(мотоциклом). Он сказал что-то вроде "У нас нет друзей- владельцев харлеев, чтобы кататься с ними". У тебя есть этот интерес к мотоциклам?
К - Интерес к мотоциклам есть. Но. У меня есть харлей, был точнее, я его отдал, сейчас у меня мотоцикл другой фирмы. Но, было время, когда я участвовал в этих групповых заездах..эти чувства, когда ты едешь куда-то кортежем, у всех шлемы с блютуз наушником для связи между собой, вы присматриваете друг за другом на дороге, проезжая города, поселки, села и вдыхая отчетливый запах, которым наполнено каждое место. Разделять это ощущение, делать совместные остановки в каких-то местах, все это очень интересно для байкера. Ты же тоже байкер?
В - Едва ли, ты можешь назвать меня байкером, я просто очень интересуюсь этой темой.
К - Это невероятно, невероятно. Но, я скажу кое-что, после того как женишься
В /угарает/
К - Я стал чувствовать себя немного опасливо. Я спокойно еду, когда я один, но, например, если со мной Башак, я немного больше стараюсь контролировать процесс. На самом деле она иногда говорит: "Ты был полностью вовлеченным байкером раньше, а после того как встретил меня, ты забросил это занятие, я не понимаю, почему". Но теперь во мне поселился небольшой страх, а после рождения Курта я в позиции наблюдающего со стороны. Я любуюсь. Иногда я сажаю Курта на мотоцикл, но не более.
В - Есть что-то, что ты уверен никогда не съешь?
К - Мои вкусовые рецепторы не отвергают никакую пищу.
В - А есть что-то что ты не ешь? Может что-то специфическое
К - Нет, я все равно попробую. А с тех пор как во мне открылась страсть к кулинарии, я хочу пробовать новые вкусы, для того чтобы интересно комбинировать их в блюде. К примеру, комбинация сладкого и пикантного, на первый взгляд, может показаться не логичной, так же, как сочетать сладкое и острое или другие комбинации вкусов, которыми пользуются на кухне. Но ты можешь объединить их если будешь пробовать, поэтому мне нравится этим заниматься. Давай скажем не так, что нет блюда, которое мне не нравится, а что я не буду сторониться того, чего еще не пробовал.
В - Случалось ли что-то, что заставляло тебя отказаться от еды?
К - Случалось)
В - Что?
К - "Сон бабочки", задача сбросить 69 кг. Правда и сейчас, время от времени, я придерживаюсь диеты.
В - Конечно
К - Но вообще я любитель макарон
В - Да, ладно?
К - Даа) Я люблю торты, выпечку, пасту, манты..
В - Я сейчас заплачу..
К - Такой вид пищи.
В - Хорошо, тогда каку пасту ты любишь больше всего?
К - Если я скажу, ты не поверишь)) Я больше всего люблю макароны с маслом и солью. Мне не нужно их смешивать больше ни с чем, этого вкуса мне достаточно.
В - У тебя есть слабое место?
К - Сделать признание
В - Прошу
К - Похоже я немного сентиментален
В - Серьезно?
К - Да)
В - Но ты понимаешь, что совершенно не похож на такого человека?
К - Да, я знаю, что по мне так не скажешь.
В - Именно.
В - Ты из тех людей, которым нужна правильная сторона кровати или ты спишь как младенец?
К - Я сплю как дитя, очень крепко.
В - Правда? Молодец/Helal olsun
В - Как давно ты занимаешься актерским делом?
К - Примерно 20 лет
В - Как ты думаешь, сколько часов ты посвятил своей профессии?
К - Рабочий день 12 часов
В - Как минимум
К - Как минимум. Согласно последней системе. 500 или 400 эпизодов.
В - Хорошо, мы сами будем вычислять все это на калькуляторах))
К - Много)
В - Ты из тех, кто погружается в себя во время работы и ничего не замечает?
К - Нет, наоборот, мои глаза и уши хорошо раскрыты пока я делаю мою работу. Если я увижу какое-то лишнее движение на площадке, я фокусируюсь на нем. Все должно быть тихо и спокойно как водная гладь, потому что иначе я отвлекаюсь на это. Но, если ты выражаешься образно, то я человек, который верит, что все важно ровно на столько, насколько должно быть.
В - Не преувеличивая
К - Да. Это важно ровно на столько, насколько должно быть важным в эти 12 часов смены. Всегда есть дела, которые нам нужно распределить по значимости в течении этого времени.
В - Есть ли у тебя привычка, которую тебя просили бросить, но ты этого так и не сделал?
К - Я перфекционист по натуре.
В - Не можешь остановиться?
К - Не могу. Я постоянно в мыслях "Должно ли это быть таким? Или лучше так? Или вот так? " Всегда есть аргументы. Даже говоря сейчас с тобой, я рассуждаю о чем-то другом.
В - (смеется) ты не можешь остановить свой мысленный поток.
В - Тебе никогда не было жалко стричь волосы, после отращивания?
К - Никогда
В - Никогда, да)
К - У меня остаются корни)
В - Ты когда-нибудь покупал что-то, даже если тебе это совершенно не нужно?
К - Очередное признание.
В - Да?
К - Да) Духи. У меня, наверное, больше 150 парфюмов.
В - Да, перестань
К - Я люблю запахи.
Время 8.48 минут перевод будет продолжаться.

Безпроблемен следобед!

# 356
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър вечер, Злати!

Благодаря ти за новината!

Скрит текст:
При нас имаше апокалипсис - силен вятър, сняг и още какво...ли не...

Аси и Демир... Красиви моменти...

Понякога най-трудното нещо е да забравиш някой, с когото по същество нищо не се е случило...

Ада...

Аси и Демир... Красиви моменти...

#ТубаБююкюстюн
Писмо от Туба за книгата на Омур Сабункуоглу „До моята майка и моята дъщеря“

Това е много стара история. История без край; Майка и дъщеря...
Раждай този, който ражда. Най-съвестният ви враг, най-безмилостният ви приятел и вашият ментор на този свят...
Гласът й непрекъснато звучи в ушите ти, като шумолене на коси, развяващи се от вятъра, докато вървиш, като сладката болка, оставена от щипка по кожата и сърцето ти...
Между майки и дъщери има език, който никой не знае. Езикът на искрите в очите... Забелязвали ли сте? Блясъкът в очите ни се променя в зависимост от чувствата ни. И именно тук в тези искри се срещат майки и дъщери. Където никой не ги забелязва, освен тях самите...
Присъствието й е като първия ти дъх, с всяка усмивка се чувстваш прероден. И тогава се появява радостта и емоциите... Съжалявам, опитах се да опиша какво беше това чувство. Но няма достатъчно думи, за да се опише усещането, когато гледаш искрите в очите й, начина, по който тялото й изразява емоции
Просто го гледайте, просто вижте това великолепие. Търсите ли съвършенството в живота? ха! Можете да го намерите точно тук в този "момент"„Дръж сърцето ми, мамо“, казва нейното мълчание, нейната тъга. Гневът й казва: „Имам нужда от теб, жено, не разбираш ли? Защото аз съм ти.“ Тя казва: „Бъди ми такава майка, че няма да ме е страх да бъда теб.“ Защото така е, независимо дали го искаме или не. Жизнената енергия се предава от майката на детето, а дъщерята предава майчината енергия на това, което ражда. Казах ти, че е така. Това е много стара история...
Туба Бююкюстюн.

Спокойна вечер ти желая!

# 357
Здравей следобедно,Кате!

Благодаря за преведеното писмо на Туба и останалото споделено! Heart

Tуба за списание ELLE Türkiye с колекция Dior 2023 Resort #TubaBüyüküstün

от сериала

Къванч зад кадър при снимките на филма

Спокоен следобед!

# 358
  • гр. Върбица обл. Шумен
Среднощен привет, Злати!

Сюхан и Ширин...

Най-силното семейство е това, в което няма притежание на буквата "Аз".
Където властва само думата НИЕ.Където има общи мечти...

Но животът все пак се състои от малки неща - усмивки, топлина на докосвания...
От добрите думи, съпричастните хора, от цветовете, които обагря един есенен ден...

Филиз...

#SefirinKizi #TubaBüyüküstün
Мави и Мелек...

https://vk.com/video-63875573_456244131?t=9s

Сюхан и Джесур...

Лека нощ!

# 359
Здравей,Кате!

Честит ни последен месец от годината! Flowers Evergreen Tree

Новата снимка,която си пуснала вчера на Туба е когато пътува.
Имала е последно озвучаваня на моменти от 2 сезон на ''ДА/МД''.
Ето кадри от видеото.

и новото от днес...
Надпис: Много скоро...
От сценариста на сериала „Сякаш няма утре” Екин Аталар
Сценария за 1 епизод е готов.

Приятен следобед!

Общи условия

Активация на акаунт