Туба и Къванч в "Cesur ve Güzel"/"Искрите на отмъщението"/"Дръзки и красиви"-19 тема

• 20 116
  • 489
  •   1
Отговори
# 405
Здравей,Кате!

Честита Нова 2024 година!
От все сърце желая на теб и семейството ти здраве,радост,щастие и късмет!
На Туба и Къванч-още по-успешна година!Здраве,щастие,любов и късмет!
Да продължават да ни радват все така с нови роли и творчески успехи!

Kivanc Tatlitug 2023 Ретроспекция
от  Anna Sirmoglou...

https://youtu.be/V0MKzIt967o?si=SL5VQa4Zf4flDz9h

https://youtu.be/3Uo0JAUWijM?si=XGqqov2fDNJCMCFY

Весел и приятен празничен ден!

Последна редакция: пн, 01 яну 2024, 11:30 от Zlatina3

# 406
  • гр. Върбица обл. Шумен
Следобеден привет, Злати!

Благодаря за споделеното!

Жури: Вие сте посланик на добра воля на УНИЦЕФ от 2014 г. Какво ти даде това преживяване, промени ли възгледа ти за живота?

Туба: Всяко преживяване, което срещаш, разбира се, те променя.
Откакто станах посланик на добра воля на УНИЦЕФ, посетих много бежански лагери. Това, което видях в тези лагери, през какво минаха хората, които срещнах, историите, които разказаха, оставиха много дълбок отпечатък в мен. Всички онези хора, които трябваше да напуснат своята земя, домовете си, семействата и децата си, които понесоха последствията от това, въпреки че никога не са го заслужавали...
Говорех, слушах приказки, но знаете ли какво помня най-много? Моменти, когато прегръщах хора. В тези моменти разбрах колко е важно да се прегръщаме. Колкото и болка да е изпитал човек, в момента, в който го прегърнеш, споделяш тази болка и болката намалява.

Жури: Имате възможност да привлечете широка публика. Как се фокусирате върху овладяването на тази сила? Вярвате ли, че имате такава сила?

Туба: Честно казано, не като сила, от много години, може би дори съм отхвърлила, но да, имаме тази сила на взаимодействие като част от нашата работа и това е толкова много като да бъдеш проводник, това е като разпространение. Никога не съм правила план как трябва да използвам това, но когато се замисля, осъзнавам, че всъщност се опитвам да направя това от почти 20 години - да говоря за човечност, любов, уважение, че сме първо, че сме тук един за друг. За мен това са много мощни концепции. Можем да поддържаме различни идеи, можем да живеем в различни места, може да принадлежим към различни религии, да сме от различен пол, но сме обединени, ние сме едно цяло. Когато го гледам сега, виждам, че всичко, което правех, опитвах се да обясня, казвах, подкрепях през всичките тези години, винаги започваше или свършваше тук.

Туба: Не мисля, че личността ми в ежедневието и личността ми на червения килим се различават много една от друга. Без значение къде съм или какво правя, аз съм това, което съм и което съм. Може би дрехите, които нося, са се променили, може би нося високи токчета вместо равни обувки, но това не променя това, което съм дълбоко в себе си.

Жури: Постоянно сте отворени за самоусъвършенстване. Наскоро чух, че сте решили да научите френски. Дори сега живеете в Париж. Каква беше мотивацията зад тези решения?ури: Вие сте победителят в наградата за актриса на 2023 г. на Harper's Bazaar. За Harper's Bazaar вашето отношение и избор на кариера бяха само две от причините, поради които избрахме вас в това отношение. Как се чувстваш, когато получиш награда?

Туба: Първо, причината, поради която ми дадохте тази награда, е много ценна за мен, благодаря ви много за това. Разбира се, хубаво е да получиш награда. Чувствате се добре, когато някой ви даде нещо, защото това ви кара да се чувствате виждани, обичани и оценени. Дава ми усещане „Направих нещо правилно.“ Ето защо смятам, че е много ценно и много важно човек да даде награда на някой друг, да даде награда на себе си, да получи наградата и да знае как получих го.

Жури: Тази година участвахте в много световни седмици на модата. Как се отнасяш към модата? Гледате ли на това като на инструмент или на игра?

Туба: От моя гледна точка светът на модата е съвсем различен свят. Освен това има свой собствен ред, свой собствен цикъл, своите възходи и падения, свои собствени правила и аз обичам да изследвам този свят. Гледам на всеки елемент от моя дизайн като на характер. Той ни разказва история, чувство, позиция. Точно както в актьорството, когато носите този продукт, дизайнът също се трансформира и придобива по-широко значение и характер.

Жури: Атмосферата на червения килим е различна, как вашата личност на червения килим се различава от ежедневието?Туба: Не мисля, че личността ми в ежедневието и личността ми на червения килим се различават много една от друга. Без значение къде съм или какво правя, аз съм това, което съм и което съм. Може би дрехите, които нося, са се променили, може би нося високи токчета вместо равни обувки, но това не променя
това, което съм дълбоко в себе си.

Дотук стигнах...

Останаха следващите части, ще ги напиша в следващия ми пост.

Последна редакция: ср, 03 яну 2024, 16:48 от Екатерина Кузманова

# 407
Добър вечер,Кате!

Благодаря за всичко споделено! Flowers Hibiscus

Скрит текст:
Чаках те 3 дни да пуснеш пост...Какво стана?

Новата Фотосесия на Туба за сп.Harper's Bazaar!Пускам всички снимки,тъй като излязоха на 1 януари и явно не си ги видяла...

Благодаря за преведената част на интервюто,но това е от средата.Началото е от вчера!Аз го преведох цялото за др. тема на Туба.За това го пускам и тук!

Интервюто на Туба за списание Harper's Bazaar Tuba Büyüküstün

ЖЕНА на 2023 година

ПРИРОДНА(ЕСТЕСТВЕНА) МАГИЯ

TUBA BÜYÜKÜSTÜN ГЛЕДА НА ВСЯКО СЪБИТИЕ, КОЕТО СЕ ПОЯВЯВА В ЖИВОТА КАТО ЧАСТ ОТ ПЪТУВАНЕТО СИ КЪМ СЕБЕПОЗНАНИЕТО, ОРИЕНТИРАНА ДА СЕ НАСЛАДИ НА ОТКРИТИЕ, КОЕТО ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ЦЯЛ ЖИВОТ.

Журн.: В проекта Olive Tree вие всъщност изиграхте герой, който премина през подобно пътуване, и съм сигурен, че този проект формира гледна точка както за вас, така и за всички зрители. Киното и филмите имат такава сила да достигнат до голяма публика. Какво означава за вас да сте част от работа, която ще помогне за повишаване на осведомеността?  

Туба: В "Маслиновото дърво" засегнахме тема, която не е била засягана досега в света. Така лесно можеше да се види, че това е работа, която отваря различна перспектива и създава съзнание. Има нещо, което забелязах през годините: има даване и вземане между мен и ролите, които ми идват в проектите, в които участвам. Аз им давам нещо, те ме учат на нещо и събуждат съзнанието в мен. Не вярвам, че някакви роли, герои идват при мен просто така. Вярвам, че всички те имат мисия, когато дойдат при мен и аз имам мисия да изобразя тези герои.

Журн: И така, като актриса, винаги ли е лесно да избереш правилния проект? Какви фактори ви карат да мислите, че даден проект е правилен или грешен за вас?

Туба: Не е лесно винаги да направиш правилната стъпка или да кажеш правилната дума в живота. Всъщност не бих казала, че не е лесно, бих казала, че е невъзможно. Но процесът ми показа, че веднага щом прочетох сценария, сърцето ми започна да бие, ако е объркващо, ако след като започнах да чета и завърших този сценарий, има усмивка на лицето ми, която не мога да спра, разбирам, че тази работа е подходяща за мен. Имаше ли работа, която започнах, преди сърцето ми да започне да бие? Да те бяха.Но въпреки успеха, това бяха произведения, от които и аз като Туба не бях доволна.

Журн.: Вие сте посланик на добра воля на УНИЦЕФ от 2014 г. Какво ви даде това преживяване, промени ли възгледа ви за живота?

Туба: Всяко преживяване, което срещаш, разбира се, те променя.
Откакто станах посланик на добра воля на УНИЦЕФ, посетих много бежански лагери. Това, което видях в тези лагери, през какво минаха хората, които срещнах, историите, които разказаха, оставиха много дълбок отпечатък в мен. Всички онези хора, които трябваше да напуснат земята си, домовете си, семействата си и децата си, които понесоха последствията от това, въпреки че никога не са го заслужавали... Говорех, слушах истории, но знаете ли какво си спомням най-много?Моменти, когато прегръщах хора. В тези моменти разбрах колко е важно да се прегръщаме. Колкото и болка да е изпитал човек, в момента, в който го прегърнеш, споделяш тази болка и болката намалява.

Журн.: Имате възможност да привлечете широка публика. Как се фокусирате върху овладяването на тази сила? Вярвате ли, че имате такава сила?

Туба: Честно казано, аз не съм я виждала като сила от много години, може би дори съм я отхвърляла, но да, имаме тази сила на взаимодействие като част от нашата работа и това е толкова много като да бъдеш проводник, това е като разпространение.Никога не съм правила план как трябва да използвам това, но когато се замисля, осъзнавам, че всъщност се опитвам да направя това от почти 20 години - да говоря за човечност, любов, уважение, че сме първо, че сме тук един за друг. За мен това са много мощни концепции. Може да имаме различни представи, може да живеем на различни места, да принадлежим към различни религии, да сме от различен пол, но ние сме единни, ние сме едно цяло. Когато аз гледам на това сега, виждам, че всичко, което правила, опитвала се да обясня, казвала, подкрепяла през всичките тези години, винаги е започвало или свършвало тук.

Журн.: Вие сте победителката за наградата актриса на 2023 г. на Harper's Bazaar. За Harper's Bazaar вашето отношение и избор на кариера бяха само две от причините, поради които избрахме вас в това отношение. Как се чувствахте, когато получихте награда?

Туба: Първо, причината, поради която ми дадохте тази награда, е много ценна за мен, благодаря ви много за това. Разбира се, хубаво е да получиш награда. Чувствате се добре, когато някой ви даде нещо, защото това ви кара да се чувствате виждани, обичани и оценени. Дава ми усещане ''Направих нещо правилно.“ Затова смятам, че е много ценно и много важно човек да даде награда на друг, да даде награда на себе си, да получи наградата и да знае как я е получил.

Журн.: Тази година участвахте в много световни седмици на модата. Как се отнасяш към модата? Гледате ли на това като на инструмент или на игра?

Туба: От моя гледна точка светът на модата е съвсем различен свят. Освен това има свой собствен ред, свой собствен цикъл, своите възходи и падения, свои собствени правила и аз обичам да изследвам този свят. Гледам на всеки елемент от моя дизайн като на характер. Той ни разказва история, чувство, позиция. Точно както в актьорството, когато носите този продукт, дизайнът също се трансформира и придобива по-широко значение и характер.

Журн.: Атмосферата на червения килим е различна, как вашата личност на червения килим се различава от ежедневието?

Туба: Не мисля, че личността ми в ежедневието и личността ми на червения килим се различават много една от друга. Без значение къде съм или какво правя, аз съм това, което съм и което съм. Може би дрехите, които нося, са ме променили, може би нося високи токчета вместо равни обувки, но това не променя това, което съм дълбоко в себе си.

Журн.: Постоянно сте отворени за самоусъвършенстване. Наскоро чух, че сте решили да научите френски. Дори сега живеете в Париж. Каква беше мотивацията зад тези решения?

Туба: Любов, имам предвид, когато за първи път посетих Париж, преди много години, когато го видях за първи път, почувствах любов и казах, че в някакъв момент от живота си трябва да живея в този град. Езикът на този град е френски, така че това е любовна история.

Журн. Как те кара да се чувстваш в Париж?Това е много романтичен град отвън, но е и динамичен отвътре. Колко си приличате според вас?
Туба: Париж е град, който изглежда сложен, но всъщност има определени кодове, ако го дешифрирате. Мисля, че си приличаме в това отношение. Никога не съм мислила за Париж като за романтичен град, но ми харесва значението, което придава на миналото, и харесвам начина, по който поддържа структурата си.

Журн.: Всъщност всяка нова година е време за вземане на нови решения. Имате ли нови навици, които бихте искали да възприемете, нови решения и мечти, които бихте искали да постигнете?

Туба: Разбира се, че имам, но нямам много ясна представа за времето. Навлизаме в нова година и нямам такова нещо като „Аз тази година“.Особено напоследък, в края на годината, забелязвам, че всички говорят за изоставената година, сякаш това е процес, от който трябва да се отървем възможно най-бързо. 2023 не беше никак лесна година. Земетресението, загубата, войната и икономическата криза, които преживяхме в нашата страна, натовариха тежко бреме върху всички нас. Без значение колко лошо беше, мисля, че трябва да отдадем нужното уважение на всяко преживяване, което сме имали. Всички очакват чудо догодина, но всъщност то ще се случи ден по-късно. Чудесата, разбира се, са много красиви и да вярваш в чудеса също е много приятно, но без значение какви неприятни неща през които преминаваме, за да ги подобрим, трябва да ги преживеем, да им дадем необходимата стойност и да предприемем стъпки към по-добро. Може би най-голямото чудо е да можем да направим стъпката, която ще създаде чудото да разпознаем какво трябва да научим от това, което сме преживели, какво трябва да разберем.

Журн: Колкото и ограничена да е реалността, когато те последвах в социалните мрежи, изглежда, че 2023 е годината, в която се фокусираш повече върху себе си и вътрешното си Аз. Прав съм да се чудя дали това е вярно, наистина ли беше?

Туба: Да, така беше. Преминавам през процес на фокусиране върху себе си не само през 2023 г., но всъщност за по-дълго време.

Журн.: Къде мислите, че започва пътуването към себеоткриването, как решаваме, че имаме нужда от него?

Туба: Всяко събитие, с което се сблъскваме по пътя към себепознанието, всеки човек, който идва в живота ни, който се докосва до живота ни, всъщност е пътеводител за нас да опознаем себе си. Когато го погледнем по този начин, всяко събитие, което преживяваме, всъщност ни казва нещо. В потока на съвременния живот след известно време започваме да не го забелязваме и да не се вслушваме в него, а по време на жизнения цикъл пропускаме много неща за себе си.Когато загубим връзка със себе си, тялото ни изпраща предупреждения с депресия, болест и редица физически наранявания, казвайки "Забележете ме"... В момента, в който кажете "Не мога да се справя" мисля, че човек трябва да се върне за него. Мисля, че нашето пътуване към откриването на себе си е приключение, което започва в момента, в който се родим и продължава, докато умрем. Това е прекрасен, забавен и приятен процес.

Журн.: Как възприехте новите аспекти, които открихте в себе си, лесно ли ги приехте, какво осъзнаване създаде у вас?
Туба: Мисля, че съм човек, който е отворен към себеоткриването. Винаги съм имала това в живота си. Затова не се страхувам от това, с което съм се сблъсквала или ще се сблъскам. "Какво трябва да направя сега?" Нямам това безпокойство като, да, понякога е много трудно, не е лесно, но знам, че в крайна сметка ще го преодолея. През повечето време го приемам много спокойно. Фактът, че намирам това, че виждам това сега, ми дава голямо чувство на ентусиазъм, защото научавам нещо повече за себе си. И мисля, че това е невероятно. Понякога, въпреки че приемаме това, което виждаме, има моменти, когато не можем напълно да го поставим някъде в дъното на съзнанието си.Може да отнеме пътуване, за да го накарате да седне, за да го отведете там, където трябва. Някои неща намират мястото си по-лесно, на други им трябва време, за да намерят мястото си, но както казах, това винаги е приятно пътуване за мен.

Приятна вечер! HugTwo Hearts

# 408
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър вечер, Злати!

Благодаря ти за красотите, които си донесла!

Скрит текст:
Нямахме интернет и затова се забавих. Сменихме доставчика... и сега всичко е наред.

Страхотни снимки... Страхотна Туба!

Туба е добавена към Instagram #TubaBüyüküstün

Париж е град, който изглежда сложен, но в действителност, когато дешифрирате кодовете, това е дефиниран град. Мисля, че си приличаме в това отношение. Никога не съм мислил за Париж като за романтичен град, но ми харесва ценността, която придава на старината, и харесвам начина, по който запазва сградите си. Според @tubabustun.official на корицата на Harper's Bazaar, януари 2024...

#KaraParaAşk #TubaBüyüküstün #EnginAkyürek
Не всички желания са обречени да се сбъднат, но каквото и да си кажем понякога.
От всички желания основното е едно, всички искаме да бъдем обичани винаги...

Сюхан...

Лека нощ! 

# 409
Здравей следобедно,Кате!

Скрит текст:
Много често сменяте доставчика.Преди време беше писала,че майка ти го е сменила.Или беше за телевизията?

Туба като Мелек Халаскар в ''20 минути''...

https://youtu.be/q0BHbLCwPlM?si=r3nNreD_ZI4VoCoQ

И още едно фенско видео Туба през 2023 год.

https://youtu.be/mArxCVasQyU?si=LiMhu2SnyvwZF61w

Нови снимки...
от Къванч...

и с брат си Джем и майка си Нуртен Татлътуу

Нова реклама от Molfix 💫

Безпроблемен следобед!

# 410
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добра вечер, Злати!

Скрит текст:
Майка ми е такава... Прави каквото си иска... едно дете е...

#CesurveGuzel #TubaBüyüküstün #KivancTatlitug
Има хора, които ни изпълват с лудост, страст, жажда за живот, радост, увереност и полет...

#Asi #TubaBüyüküstün #MuratYıldırım
Никой не може да разбере специалния свят на двама...
Те могат да общуват с усмивка, поглед, музика, фрази, които само те разбират... Това, което е предназначено само за един човек, едва ли ще бъде разбрано от другите...

#Asi #TubaBüyüküstün #MuratYıldırım
Ти си единствената, с която не съм сам...

Спокойна вечер!

# 411
Следобеден привет,Кате!

Честито Богоявление!Честит Йордановден на имениците!

Скрит текст:

Според библейската легенда, на този ден Исус Христос е покръстен във водите на река Йордан от Йоан Кръстител. В момента на кръщението небето се отваря и Светият дух слиза върху Христос във вид на гълъб, а от небето се разнася глас: "Този е моят възлюбен син, в когото е моето благоволение". Оттук идва и названието на празника - Богоявление.

от вчера...
Туба добави в инстасторито си кратко видео
https://vk.com/video-63875573_456246122

и снимки от видеото

от снощи...
Tубa добави репост от Ozlem Oguz към своята инстастория #TubaBüyüküstün
Книгата ми пристигна Heart Eyes
Омур Сабунджуоулу "На майка ми и дъщеря ми"
@tubabustun.official

Спокоен следобед!

# 412
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

При нас имаше огромен вятър и все още има... Тичах да прибера каквото е останало... Ужас!

#20dakika #TubaBüyüküstün #İlkerAksum #20минути
Зад кулисите на сериала...

Нека в живота ви има само бяла ивица и само кафе като черно...

Ползотворен ден ти желая!

# 413
Привет следобедно,Кате!

Кате,днес имаме именици! Wink
Скрит текст:
Твоя внук Йоан и моята внучка Йоана...
да са живи и здрави,радостни и щастливи за да ни радват...

10 интересни факти за Къванч...пускам ги в скрит текст на руски ез.,че нямам време за превод
Скрит текст:
✨КЫВАНЧ ТАТЛЫТУГ✨
10 интересных фактов

⚡Если бы не травма колена, то мир бы не узнал об актере Кыванче Татлытуге, зато узнал бы о нем как о профессиональном баскетболисте. Кыванч играл в баскетбольных клубах "Фенербахче" и "Бешикташ".

⚡Поступил в местный университет Стамбула на факультет дизайна, но быстро понял, что эта сфера ему неинтересна.

⚡Мама Кыванча, втайне от него отправила заявку на конкурс для начинающих моделей. Эффектная внешность и спортивное телосложение парня были оценены, ему предложили сотрудничество. Кыванч прошел обучение и начал принимать участие в модных показах.

⚡Кыванч умеет готовить не хуже, чем профессиональный повар. Он даже закончил курсы кулинарии.

⚡Хобби Кыванча - винтажные автомобили. У него целая коллекция.

⚡Кыванч бы с радостью вернулся во времена, когда люди писали друг другу бумажные письма. Актер не понимает, зачем нужны социальные сети, и ведет свои, потому что он известная личность.

⚡Кыванч озвучивал Кена в фильме "История игрушек: Большой побег" (2010).

⚡Кыванч снимался в России в самый разгар зимы. Это было на съемках сериала "Курт Сеит и Александра".

⚡В реальной жизни Кыванч очень скромный. Ему трудно дается общение в малознакомыми людьми, так что практически каждый день актер преодолевает себя.

⚡Актер не знает, что такое безответная любовь, когда его спросили, лучше вообще не влюбляться или же страдать от любви, от ответил:
"Не должно заканчиваться плохо. Плохой конец, меланхолия — не для меня. Я каким-нибудь способом превращаю этот плохой конец в хороший".

Снимките за 27 еп. на ''Семейство''.Остават 4 еп. до финала.

https://www.youtube.com/watch?v=ibd2euU3vrM&t=21s

откъс от 27 еп. с руски субт.
https://vk.com/feed?c%5Bq%5D=%23%CA%FB%E2%E0%ED%F7%D2%E0%F2%EB%F … _-204967972_37070

Приятен следобед!

# 414
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет в  замръкналия  "замък", Злати!

Снощи беше страшно. Налази ни ураган...

Скрит текст:
Тичах да прибирам каквото е останало останаха само кофите... намерих в съседите.

https://vk.com/video-63875573_456246124

https://vk.com/video-63875573_456246126

https://vk.com/video-63875573_456246125

Запечатано в паметта на човека? Спри се!
Нека оцени мащаба на бедствието!

Туба добави репост от birgulvegizeminpatileri към своята инстастория #TubaBüyüküstün
Търсят семейство за Лукас в Истанбул.05321548862

Мави...

Жури: Вие наричате актьорско приемане. В навечерието на снимките ние също преминахме през подобен процес. Искахте да разберете историята, която снимките ще разкажат, да я приемете и да се потопите в нея. Така ли винаги избирате проекта, в който ще участвате? И какво правите, ако след приемането на проекта не се чувствате достатъчно уверени?

Туба: Това има всички проблеми. При дългосрочни проекти, при сериали, които продължават с години, има риск. Знаете ли, в националната телевизия има много дългове. Трудно е за един сценарист да продължи историята такава, каквато беше, трудностите при писането и режисурата. Така че защо в един момент да опитате всичко и да се убедите. След това ще прочетете сценария, ще говорите с режисьора и вашите позиции може да са много далеч, но много близо. Да, това означава да вярваш в дадена ситуация, даден текст, дадена емоция. За да можеш да играеш, трябва да вярваш до самия край. Ако вие и директорът сте се спрели на различни позиции, тогава трябва да се убедите взаимно. Актьорът трябва да убеждава. Но и режисьорът трябва да убеждава. След известно време се превръща в танц.

Спокойна вечер!

# 415
Здравей,Кате!

Благодаря ти за споделеното! HugTwo Hearts

Скрит текст:
При нас снощи за първи път валя сняг.На сутринта беше спрял,но е студено -4 гр.е в момента.А мен от времето ли още снощи ме заболя врата,прешлените и към лявата част,рамото което ме болеше преди.Не съм излизала днес,стоя си на топло.Преди обяд ме заболя и главата само в лявата част...

Това са снимки от видеата,които си пуснаа вчера...

Скрит текст:

А днес сутринтаТуба  ни е пуснала нова снимка как изглежда Париж

снимки от 27 еп. на ''Семейство'',който ще се излъчи довечера...

Спокоен остатък от деня!

# 416
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Благодаря ти красотите, които си донесла!

#TubaBüyüküstün
Аси💫Элиф

Точните думи в точното време могат да променят живота ви.

#CesurveGuzel #TubaBüyüküstün
Сюхан и Корхан...

Най-доброто лекарство за облачните дни е да сте заобиколени от ярки хора.

Хубаво е, че има хора, които ни трябват такива, каквито сме. Тези, които не се стремят да ни преправят, да ни прекроят според собствения си модел, да се приспособят към своите навици, правейки ни удобни за себе си. Толкова е хубаво, че има хора, на които не е нужно да обясняваме нашите психи, лошо настроение или случайно хвърлени груби думи.
Наистина безценни са тези, които ни приемат изцяло и изцяло с всичките ни странности, неприятности и сенчести страни. С такива хора не е нужно да се събирате, да се страхувате да не кажете нещо грешно или да направите нещо грешно. С такива хора, дори и да се карате, непременно ще има мир, защото ще бъдете простени и разбрани, и защото винаги ще разбирате...

Спокойна вечер!

# 417
Здравей,Кате!

Актрисата Дилек Аксу каза в предаване, което направи в Instagram, че сериалът #IfTomorrowDon'tCome ще бъде кратък,но ще бъде различно и необичайно. Вълнувам се да го видя да се показва.В сериалът ще има 4 персонажа, двама главни герои и двама герои, чиито образи ще бъдат незначителни. Когато я поканиха да изиграе тази роля, тя се съгласи, но не знаеше кой ще е ГГ, защото имаше голямо тайно заснемане, така че когато я облякоха и чакаха да я гримират, тя видя караваната на Туба и случайно Туба влезе в това време, поздрави я и й каза, че е много красива, а Туба се засрами и каза:
"Сериозно?" Много мило от твоя страна и ти си много сладка/мила. Когато аз я помолих да си направим снимка, за известно време тя се съгласи и каза: „Разбира се“. Тогава те започнаха да се държат малко глупаво. Туба каза: „Преди да я опозная, смятах, че е много спокоен и готин човек,но бях шокиран от нейната личност. Всъщност Туба е готина и много сладка."Особено на работа тя пита за всичко и обича всичко да е перфектно.

Туба е добавила към instastory

1. Мама пудел (2 години) и нейните 8 кученца. Спешно търсим временно, постоянно жилище.Истанбул/Санджактепе.

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456246127%2Fae394c1918b4a684f0
2.Повторна публикация от фен..

3. Туба предлага да слушате музика..

4. Няма такова нещо като „хуманност“, когато всички деца
все още се убиват.. #ChildrenGas

Безпроблемен следобед!

# 418
  • гр. Върбица обл. Шумен
Среднощен привет, Злати!

Изморена съм...

Скрит текст:
Имахме педагогически съвет, а той протече доста дълго време... При нас е много студено. Цепих дърва и се изморих.

Аси...

Сюхан...

https://vk.com/video-63875573_456246129

https://vk.com/video-63875573_456246128

Туба добави репост от UNICEF Türkiye към своята инстастория #TubaBüyüküstün
Алмазан, 2009 г. Ясер, 2012 г. Мелак, 2015 г. Бара, 2021 г. Ремас, 2023 г.
Чуйте гласовете на децата в ивицата Газа, които са били свидетели на ескалация на атаки пет пъти в различни години.
Сега е необходимо постоянно хуманитарно прекратяване на огъня, за да се защитят децата от нови смъртни случаи, наранявания и травми.

https://vk.com/video-63875573_456245490

#ZeytinAğacı #AnotherSelf #TubaBüyüküstün
Ада, Лейла и Севги...

Само действията определят стойността на нашата дума...

Дъщерята на посланика...

Лека нощ!

# 419
Следобеден привет,Кате!

11 Януари-Световен ден на думата"Благодаря"! Heart
Кате,благодаря ти за споделеното! HugKiss

Скрит текст:
При нас сутрин и вечер е студено.През деня се показва слънце и се позатопля.

Спокоен следобед!

Общи условия

Активация на акаунт