Среща на форума - Стара Загора 28-29 април

• 22 330
  • 440
  •   1
Отговори
# 105
28-29 април устройват и нас!  Grinning

# 106
И нас ни устройва.

# 107
  • София
За мен даже е по-добре. На 30.04 и на 01.05 да си починем от купона.

# 108
АЗ също съм съгласна за 28-29 април,но последно къде ще е на станцията или бунгала?
Поздрави на всички и весели събота и неделя.

# 109
За нас също е удобно - поне засега няма нещо неотложно или запланувано предварително. Така,  че живи и здрави - там сме!

# 110
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
И нас ни устройва прекрасно !Обаче на бунгалата все ми даваше заето днес!Ще ида в старата тема от миналата година да видя за къде се бях организирала Thinkingза кои почивни станции !Пък и Сарлита е на място,тя да дава предложения    .......... накрая ще си изберем
.....

# 111
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=54205.0

това е линк към миналогодишната тема

става въпрос за тази почивна база

http://bdz.creato.biz/bg/v_voda

Последна редакция: сб, 17 фев 2007, 13:13 от Април

# 112
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
До понеделник ще имам резултат и за двете станции за които миналата година договарях нощувките-тази на БДЖ и "Царевец"

# 113
Мами извинявам се,но моята бройка намаля.Другото семейство не може за тези дати,а ние нямаме собствен транспорт.Ако някой от София се съгласи да ни вземе значи ще дойдеме ние само тримата-2 голями и 1 дете.Дано успея да дойда на 24 на срещата в София и ще се разбера по-точно с вас.Това е от мене.Хубави събота и неделя.И утре на тези, които знаят обичая за Прошка да прощават, ако с нещо съм засегнала  вас и близките ви с моите писания.
Бъдете здрави.

# 114
Значи, по принцип рядко ми се случва да знам толкова напред във времето какво би могло да се случи, но щом поема ангажимент, трябва да е нещо наистина много страшно за да не го изпълня. Така, че на 29 април сме там (където и да е това).

зойка, колата ми е малка Opel Corsa и засега сме двама възрастни и две деца. Може да вземем максимум един възрастен и едно дете. Ако има още доброволци, ще сте малко разпиляни, но ще ви вземем.

# 115
Мами извинявам се,но моята бройка намаля.Другото семейство не може за тези дати,а ние нямаме собствен транспорт.Ако някой от София се съгласи да ни вземе значи ще дойдеме ние само тримата-2 голями и 1 дете.

Зойка, да е живот и здраве, ние ще ви вземем.  Hug

# 116
Ние сме на линия за която и да е дата и където и да е  Wink

Дай боже да сме здрави ще сме четиримата този път.

# 117
darena и  DarZa Men,благодаря от сърце.
Живи и здрави до тогава ще се разбереме.
Лек ден.  bouquet

# 118
За съжаление нашето идване стана несигурно, много е вероятно да не успеем да дойдем.

# 119
За тези дати не можем.Имам отдавна поет ангажимент,така че ние отпадаме.

Общи условия

Активация на акаунт