Среща на форума - Стара Загора 28-29 април

• 22 325
  • 440
  •   1
Отговори
# 225
Дефи, това е фантастично предложение! Искам, искам такава книжка, дори и да не успеем да дойдем на срещата!
Заедно с дневниците, които повечето от нас пишат от време на време, ще създаде новата история на дечицата ни. Дори и да не може да замести другата, поне ще си бъде тяхна, само тяхна!

# 226
Мислехме да ви изненадаме, но ....
От мен - камерджия ....
Имаме цифрова камера и моят съпруг ще ни снима. Всеки от присъстващите ще получи dvd диск, по всяка вероятност по-късно по пощата, защото записът ще иска обработка.

И още нещо - по-малките деца са гратис, за по-големите - 8 лв. легло.
Човекът каза, че ще направи отстъпки.

# 227
който има желание да се включи в "книжката" със своя история - да ми даде знак на лични и ще му напиша е-мейл за връзка, на който да ми праща историите и снимките

# 228
mimi_s чудесно е това за камерата!
Предварително благодарим!

исках още да те питам - като ходи на място, видя ли дали имат стаи със спални?

# 229
  • Там където е семейството ми
Мислехме да ви изненадаме, но ....
От мен - камерджия ....
Имаме цифрова камера и моят съпруг ще ни снима. Всеки от присъстващите ще получи dvd диск, по всяка вероятност по-късно по пощата, защото записът ще иска обработка.

И още нещо - по-малките деца са гратис, за по-големите - 8 лв. легло.
Човекът каза, че ще направи отстъпки.
Господ здраве да му дава на съпругът ти. Mr. Green
Моят е само любитески камерджия.Между другото той също го игра, като камерджия на Арбанаси,но когато сменяхме касетките на камерата,щото едната се беше напълнила не помним къде я погубихме пълната.Та има няма,има съвсем малко заснето око 10 мин.на втората касетка и толкова. Sad
Иначе за книжката,тези дни ще поизчакам да ми дойде музата,че аз съм малко на моменти. Mr. Green
Като се чудя как да подбера думички за дадено писание,както няма,няма,че изведнъж като ми тръгне музата,спиране няма. Mr. Green
Тъй де като ке пиша нещо,и тъй като това е разказ за нашият живот,поне да го разкажа,както си му е реда. Grinning

# 230
Има стаи със спалня, но в стаята има възможност и за още едно легло.Така, че като уточним бройката, ще оформим и стаите. Има и апартаменти - влизаш в коридорче, в едната стая има 3-4 легла, в другата спалня,  и баня и тоалетна, тераса. Абе не е лукс, но си е нормално чисто и подредено. Човекът каза, че докато не кажем точно колко и какви стаи искаме, няма да поема други ангажименти.

# 231
  • Там където е семейството ми
Има стаи със спалня, но в стаята има възможност и за още едно легло.Така, че като уточним бройката, ще оформим и стаите. Има и апартаменти - влизаш в коридорче, в едната стая има 3-4 легла, в другата спалня,  и баня и тоалетна, тераса. Абе не е лукс, но си е нормално чисто и подредено. Човекът каза, че докато не кажем точно колко и какви стаи искаме, няма да поема други ангажименти.

Извинявай аз пак да понахалствам,ама във стаите със две легла дали ще има достатъчно място за под.кошара на щерката? newsm78
Не държа 100 процента на спалня,не че ако ми предложат ще откажа де Mr. Green,но за една вечер все ще се поберем,накуп.

# 232
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
За моето Цвети-гост стая с три легла за една нощ!
В понеделник ще пратя парите
Извинявай,mimi_s колко парички е апартамента-блазни ме тая мисъл,или пак си е на легло!Ако е поносима цената-ще вземем апартамент........чакам инфо
Сега гледам филма по бтв-надбягваха се родители по двойки като бягат прегърнати с вързани един за друг за крака/тия им крака дето са един до друг/ Joyох как падаха hahaha

# 233
Ох, за цените на апартамента не питах, но като отида да нося капарото ще говоря.
Сигурно е пак на легло.
Имам много лош спомен от такива игри с вързани крака или в чували - преди доста години на един летен лагер, аз си чупих предните 2 зъба, а другарката с мене - ръката...
То не става всеки път, но когато стане - ужас!

# 234
Мами,много ме е срам от вас  Embarassedи приемете голями извинения и най-вече на mimi-s,но ние отпадаме от срещата в Стара загора.
Толкова много ми се идваше,но...
През април имаме три именника и един рожденик и съпруга ми сега ми каза,че не се знае как ще сме финансово накрая на месеца.Като си помисля е напълно прав и по-добре от сега да се откажа,а ако останат средства края на месеца ще се обадим и, ако има свободна стая ще дойдем.
Мамите от София да не ми чакат за капарото.
Още веднъж се извинявам на всички.
 Hug

# 235
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Още ще намалеем до края! StopНяма нищо обидно,че някой е зает-нормално е,всеки си има някакви ангажименти и винаги възникват непредвидени ситуации.Извинена си,но глобена

# 236
Ok,благодаря.Ще се реванширам все някога.
Бъдете здрави

# 237
Момичета, изпращайте ми по 20 лв. капаро за стая - така се разбрахме с господина от станцията.
После на място ще се доплаща в зависимост от брой легла и нощувки.
На всички на лични съм изпратила координатите си.
Пишете си имената, защото с тия никове почнах да се обърквам.
Моля ви, пишете и дали децата са на възраст, на която могат да се включат в менюто за големи.

# 238
mimi_s , помолих те на ЛС за трите ти имена, защото с две немога да ти изпратя паричките.

# 239
Мили мами, последно ще се виждаме ли за по още едно кафе в София и да съберем капарото накуп или да пращаме поединично?

Общи условия

Активация на акаунт