Среща на форума - Стара Загора 28-29 април

• 22 322
  • 440
  •   1
Отговори
# 255
mimi_s, още не съм пратила парите, но имам малко проблеми. Надявам се в понеделник /19/ да не е много късно. Има вероятност да дойда само с дъщеря си, защото Борко ще ходят на зелено училище и много му се иска да отиде и там /раздвоен е/ - никога не е ходил досега, а това е последната му възможност - догодина в 5 клас вече няма зелени у-ща
Да, прати ми на лични и трите си имена, защото тук някъде прочетох, че само с две не можело да се пращат пари

# 256
Здравейте,
Днес най-накрая имам малко по-нормален интернет.
Посъбрах няколко известия за запис и днес като отидох на куп да ги взема, изобщо не обърнаха внимание на обърканите ми имена, от някой от вас. Така, че всичко е точно.
По молба на момичетата, ще изчакам още няколко дни.
Ако някой от вас има връзка с darena, maxim и някои други, които имат желание да дойдат на срещата - моля пишете ми.

# 257
mimi_s Първо още веднъж да благодаря за това че отделяш от времето си за да организираш срещата Heart Eyes
Докато си клюкаме на лични възникна едно питане - към теб а и с молба другите мами да изкажат становищата си - в станцията разрешено ли е за домашни любимци - възпитани, чисти, обезпаразитени и живи плюшени играчки за нашите деца Grinning.
Какво мислят по въпроса тези които ще идват на срещата, защото лично за мен е по-важно тяхното мнение, кучето ми е научено да спи и в колата Wink

# 258
На мен лично не ми пречи. Но по- се притеснявам за кучето ви. Като знам нашия Ники как "тормози" котетата пред блока...   Само на майка ми кучето още е на спокойствие, защото много лае и Ники го е страх. Та ако кучето ви е много възпитано, може да получи стрес.  #2gunfire  bigdance2          smile3540
  animal037                     Шегувам се, но наистина на мен не ми пречи.

# 259
На мен също не ми пречи - моите деца обичат животни, а и са по-големки, та няма проблем. Ние си имаме котка вкъщи, ама няма как да я донесем  Wink

# 260
Мама Галя е пуснала питане за домашни любимци демек кучета ако разрешат в хотела което ме съмнява дали някой от вас ще има против да си ги вземем с нас нашето куче е дългокосместа немска овчарка Чара ваксинирана обезпаразитена и добричка ако има проблем пишете ние сме длъжни да се съобразим с вас ще чакам отговорите ви

# 261
При толкова много деца в различни възрасти (визирам най-малките), не смятам, че е редно да се водят кучета, което разбира се не изключва възможността там да има местни любимци на отглеждане. Аз лично не съм им фен, намразих ги по ред причини. 

# 262
Дори едно "не" стига за да спрем да дискутираме кучетата и да преминем на дискусията за лек за махмулук Laughing
Ани_М, моля те само да не се притесниш че ти си причината - предполагам че и други мами не са луди като нас по цялата глава - просто едно такова становище е достатъчно. От моя страна въпроса беше не за да видя колко за и колко против, а за да разбера дали има опасност да внесем дискомфорт или по-скоро ще е купон и за децата. Щом дори един човек, независимо дали е дете или възрастен ще се чувства некомфортно - въпроса не подлежи на дискусия повече - така мисля аз - целта е да ни е весело, нали?

# 263
Първо се извинявам, но възможността ми да влизам във форума напоследък е минимална. Влязох тъй като получих писмо от Април , за да потвърдя участието ни и да попитам на кого да изпратя капаро, но виждам тема за кучетата. Ние имаме  пинчер- 10 годишен. Нямам на кого да го оставя. Чак сега са замислих- навсякъде съм го водила с нас- не мислех, че може да е проблем. Но явно не е така и сега трябва да помисля- къде да го оставя, а ако не намеря трябва да се откажем от срещата.Съжалявам- това означава, че сме под въпрос.

# 264
И ние сигурно отпадаме, мъжът ми са го сложили дежурен на 28 април, а сама не ми се тръгва с колата че всичко се случва по пътя. Много съжалявам, така исках да се видим Cry

# 265
  • Там където е семейството ми
Аз нямам нищо против домашните любимци,въпреки,че синът ми изпитва страх от кучета.Може пък виждайки домаш.кучета,да спре да се страхува,знам ли.тоннисъс теб исках да се запозная наистина много.Този твой мъж,на него болнични не му ли се полагат? Mr. Green
Не би ил могъл да се смени със негов колега?Знам ли и аз какво.
Всъшност,колко души изпратиха капаро на Мимис,тоест мисълта ми е колко за момента сме сигурните.
Аз
Креми
Мама Галя
Дидка
семейството със дидка
Април
мимис
iva_d66 
1 семейство със ива
2-ро семейство със ива
orange72
корни
Ani_M
Ралица
 Магьосника от Оз
 mama-i
Дефи
........допълвайте
П.П.Добавих още

Последна редакция: вт, 20 мар 2007, 08:11 от ivka10

# 266
Аз и 2 -те семейства с нас също изпратихме капаро. Само да сме живи и здрави-там сме! Praynig

# 267
Аз също изпратих капаро! Засега сме сигурни. Hug

# 268
Ехо, нас защо не ни броите, ние също изпратихме капаро и мимис писа, че го е получила ние също сме сигурни . newsm03

# 269
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Аз нямам нищо против кучетата ,стига и управителят на почивната станция да няма!Мими с ,дали е платила капарото вече,въпроса с безалкохолното и бирата как стои?

Общи условия

Активация на акаунт