Среща на форума - Стара Загора 28-29 април

• 22 316
  • 440
  •   1
Отговори
# 330
  • Там където е семейството ми
Всъщност моята идея за тръгване по обедно време е за да може Милен да проспи част от пътя, иначе личното ми желание е да тръгнем след половин час и да ви позачакаме някой и друг ден. Но понеже то така или иначе е неизпълнимо ще се помотаем петък, събота и неделя на вилата. Ако времето е слънчево гаранция че няма да ни познаете на срещата - още три бани и ще сме като коминочистачи с Милен /за капак на всичко аз съм вече блондинка - или както казва Милен - болонка/ smile3532
Хи хи,Я бързо снимки на новата прическа,какво ми се спотайваш такава. Crossing Arms

# 331
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Мамина  Flutter неразбрала,на принципа на етикетите дето се лепят по стоката с цената,има в някои книжарници и ксерокси подобни листи -А-4  на принципа на ваденката-горният слой се отлепя и се лепва някъде...също като цените,има такива обяви залепени по стени и стълбове  Embarassed незнам как по-ясно да го обясня - все ще е станало ясно!Както и да е-аз ще ги осигуря тия листи,ще ги разчертая и изрежа на по-едри правоъгълници,че като си напишем никовете да се забелязват лесно  Shocked....пък вие ще почерпите 

# 332
Моля, споделете вашите прогнози за времето - нямам идея какво да сложа за Милен за да не нося целия лятно-зимен гардероб  newsm78

# 333
Мамина  Flutter неразбрала,на принципа на етикетите дето се лепят по стоката с цената,има в някои книжарници и ксерокси подобни листи -А-4  на принципа на ваденката-горният слой се отлепя и се лепва някъде...също като цените,има такива обяви залепени по стени и стълбове  Embarassed незнам как по-ясно да го обясня - все ще е станало ясно!Както и да е-аз ще ги осигуря тия листи,ще ги разчертая и изрежа на по-едри правоъгълници,че като си напишем никовете да се забелязват лесно  Shocked....пък вие ще почерпите 
Мамче,аз малко бавен ми е реотана,та докато захапя минава време.Ама захапя ли веднъж,не пускам,дето се вика. Mr. GreenДа ми украсиш никчето,за половинките ще има ли нужда.....Май не

# 334
искам да променя заглавието - проба Grinning

wa_wa, помагай

отдавана премина етапа на идеята и обсъждането

# 335
Моля, споделете вашите прогнози за времето - нямам идея какво да сложа за Милен за да не нося целия лятно-зимен гардероб  newsm78
Прогноза незнам,но силно се надявам,времето да е топло,защото не ми се мисли,ако не е хубаво,как ще удържим дечурлигата вътре. Tired
Взимаш му някоя друга тениска,взимаш му и блузки една две със дълго ръкавче,чорапки две панталончето дългички и това е.
Все си мисля,че е рано още за късите гащи още. Mr. Green
Аз на Арбанаси,от голям мерак и т.н и от много багаж,оставих Боби без дълъг панталон.Добре,че беше Креми да ми оборудва детето с панталонче от на бати Кико,че иначе от студ щеше да умре. Tired
Голяма съм патка,та сега,като стягам багажа,ще гледам ако трябва и сто пъти,дали всичко съм взела.
П.П.Ако някой ще го удрят на пиячка,като за първи път,да си носят аналгинчета,чувала съм,че глава боли на сутринта и то доста. Mr. Green

# 336
Е да ама ние открихме вече сезона на печенето голички, та май пак ще влача тон дрехи за всеки случай - добре че колата е комби.
За да не забравя нещо още от сега пиша списъци - ха ха, познайте колко неща ще останат извън списъците.

# 337
Аз съм човека, който има на повечето момичета никовете и имената. newsm26 Ако някой иска предварително да се подготви с "табелките" newsm74, мога да ги пратя.

# 338
Здравейте,само да се извиня за нашето неприсъствие и ако мога да помогна с прогнозата за времето.
Давам ви  страницата,а там каквато искате прогноза(дневна,седмична и т.н.) си избирате и на български и на английски.
Надявам се да ви е от полза,въпреки,че всичко е Божа работа и прогнозата мърда малко понякога с дните.
met.hit.bg
Бъдете здрави.
 Hug

# 339
Всеки на място ще си пише ника Flutter

# 340
Благородно ви завиждам за срещата.

# 341
mimi_s, би ли написала последно за колко човека е резервацията?

беше споменала, че има стаи в резерв

# 342
mimi_s, би ли написала последно за колко човека е резервацията?

беше споменала, че има стаи в резерв
Аз броих,ама вече спрях да броя. Mr. Green
Знам само,че много сме, newsm20силни сме,живот и здраве там сме. travel

# 343
Привет!Това, с лепенките много ми допада! Grinning Laughing
Ние ще тръгнем към 10ч. от Сопот,така че ще сме там за обяд!Ще можем да помогнем на тези,които ще пътуват с автобус или влак,но трябва да разучим кое-къде е ,защото не познаваме града.Надяваме се mimi-s да е там и да ни упъти.

# 344
mimi_s прати ми имената и никовете-или само никовете-да може поне една част да е готова,или просто бройката за да знам как да се подготвям-колко листа да купя

Общи условия

Активация на акаунт