Среща на форума - Стара Загора 28-29 април

• 22 327
  • 440
  •   1
Отговори
# 150
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Днес се опитах да се обадя в Мийковци,но нещо не ми отговаряха нито Търновските,нито единият мобилен,може да празнуват хората....Утре пак ще пробвам
 На Сарлита мисля,че ще и е по-удобно и близо да иде и да погледне за всеки случай как е на Вонеща вода-цени и т.н. Можеш ли Сарлита?

# 151
В Мийковци не става-имат записана група ученици от 28 април до 6 май !Сарлита....къде си?Прескочете до Вонеща вода и на място вижте в станциите-база,място за децата за игра,стаи с по колко легла,цени...Не е лесно организирването на подобна среща  ooooh!Аз мога и по телефона,но друго си е като се види на място!

# 152
  • Там където е семейството ми
Момичета много сме безотговорни,в това число включвам и себе си разбира се.до момента само Дидка и Ани-Април,се опитват да направят нещо по организацията за април месец.
Направо ми е неудобно,да гледам как двете се мъчат а ние само дремем ли дремем.Все пак непрекъснатото въртене на телефони си е и разход.Дайте моля ви малко по-сериозно,да вземем нещата във ръце.
Сарлита,ти къде се загуби,глобена си Grinning,каниш ни във Трявна и никаква те няма после. Mr. Green
Аз тази вечер като приспя мъжо и дечурлигата сядам и почвам сериозно да търся,да вадя телефони а утре на совй ред почвам и да звъня,не може така.Ето март месец е почти и като нищо ще се изниже,в последният момент да се решава не става.

# 153
Трябва да се иде на място във Вонеща вода!Дано Сарлита се появи и свърши тая работа.Иначе може да давате предложения за среща някъде по-средата-чудесни местенца има навсякъде в България

# 154
  • София
Момичета много сме безотговорни,в това число включвам и себе си разбира се.до момента само Дидка и Ани-Април,се опитват да направят нещо по организацията за април месец.
Направо ми е неудобно,да гледам как двете се мъчат а ние само дремем ли дремем.Все пак непрекъснатото въртене на телефони си е и разход.Дайте моля ви малко по-сериозно,да вземем нещата във ръце.
Права си. Аз също се чувствам адски неудобно, но не мога да предложа нищо подходящо, особено пък "по средата".
Ходила съм с голяма компания тук: http://www.aquapark-varvara.com/, но през април май е рано, а пък и не знам, как ще опазиме най-малките от басейна. Иначе работят целогодишно и цената извън сезона май беше 30 лв. на къщичка. В ресторанта приготвят по заявка. Е, не е кой знае какво.

# 155
  • Там където е семейството ми
Права си. Аз също се чувствам адски неудобно, но не мога да предложа нищо подходящо, особено пък "по средата".
Ходила съм с голяма компания тук: http://www.aquapark-varvara.com/, но през април май е рано, а пък и не знам, как ще опазиме най-малките от басейна. Иначе работят целогодишно и цената извън сезона май беше 30 лв. на къщичка. В ресторанта приготвят по заявка. Е, не е кой знае какво.
Много е хубаво.Ама моито диване, като го знам какво е,първо във басейна ще се цопне барабар със дрехите. Mr. Green

# 156
момичета, не се чувствайте неудобно

сарлита я разбирам, нека не товарим момичето - всички знаете какво е в първите дни и седмици

аз отдавна ви казах, давайте и други предложения, предложението за Трявна започна като закачка, но има и други хубави и подходящи места

който когато и ако може да търси и да звъни - все някъде ще намерим

страхувам се, че много от подходящите места ще са заети вече

до тук 9 двойки, 2 тройки, 3 единички

аз  с изморения си мозък ги изброявам 27 легла

кльомба, и на мен щом е на море ми харесва, ама положението с басейна ще е неудържимо Simple Smile

# 157
  • София
кльомба, и на мен щом е на море ми харесва, ама положението с басейна ще е неудържимо Simple Smile
Не е море, бе. Планина е или полупланина.

# 158
Не е море, бе. Планина е или полупланина.

тъй ли? съвсем изтрещях, сори

отивам да гледам къде се намира точно

# 159
ДарЗаМен по принцип трябва да вземе стая за 4-ма.
Но как да ви кажа, момичета, при условие, че едното дете е приходящо и зависи от майка си.
Ние сме в процес на смяна на жилище (чукам на дърво) и местенето се очертава именно в края на март.
Съжалявам, че не мога да взема активно участие по тази организация, но честно казано съм доста натоварена с ангажименти и има дни, в които не знам дали и гащи съм си обула (образно...).

От мен последно - за да не ангажирам излишно жените, ще направя като Мама Галя. Не ни бройте, пък ако има възможност ще му мислим по път. Все ще намерим къде да отседнем.

П.П. За обещания транспорт, ако не се справите - ще се напъна, жива или не (пу-пу!).

# 160
  • София
Е това е центъра на средата http://www.uzana-edelvais.com/
Ама е доста височко за месец април, а и който не е с кола...

# 161
Обаче е хубаво........що пък да не се обадим да питаме,как е по принцип времето в края на месец април там,понеже ще сме с деца

# 162
Сега разгледах и панорамна снимка на мястото,което е предложила Ралица.Имам някакви детски спомени,че бях на лагер там късна есен и си беше студено,но пък е прекрасно място и поляни за игра и разходки има много.Но си спомням,че бе доста далече от жп-гарата и трябва транспорт.Мястото е страхотно,но през април вече няма да има отопление сигурно и ще е студено за нощта.По-добре да сме някъде близко до някакъв транспорт,защото тези дето сме без коли да не сме в тежест и от друга страна зависими от другите хора.
И аз ще потърся,но лошото е че все знам места близо тука до Самоков и костенец,но това е много далече от Русе.
Благодаря пак на по-активните мами за търсенето.
Поздрави.

# 163
Момичета, ето и моето предложение:  http://www.stzbani.com/
Стара Загора си е централно място и може да се стигне с всякакъв транспорт, а за мин.бани има градски автобус. Освен тази, има и много други почивни бази. Познавам тоя господин Манов - управителя и мога да му се обадя. Редовно ходя до Стара Загора и мога да отида на място да проверя как стоят нещата.

# 164
  • София
Обаче е хубаво........що пък да не се обадим да питаме,как е по принцип времето в края на месец април там,понеже ще сме с деца

Такааа, говорих с Росен Раев и:

1. Намират се на 1 300 м надморска височина и е хладничко, но всички помещения се отопляват;
2. За 28-ми април е почти сигурно, че ще има свободни места, но за 29-ти и 30-ти ще се разбере след 4-5 дни, защото сега правят пакети за почивните дни;
3. От автогарата има автобус до станцията, но само в събота и неделя в 9:00 и 15:00 ч. Такси за 4 човека излизало, колкото 4 билета за автобуса. Ако се разберем с тях предварително може да ни вземат от автогарата с тяхно бусче /15 места/;
4. Авансово плащане по банков път.

Като цяло, обаче, хич не им се иска да се занимават с деца.

Общи условия

Активация на акаунт