Нашите кухни - тема 94

• 49 923
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • Раковски
От камък до камък има разлика, от обработка също има значение.

# 121
https://arcommerce.bg/cimstone/

Ето това е камъкът, на единия плот ще има отвор за мивка, другият ще е цяло парче без дупки по него.

# 122
  • Раковски
На едни хора на които правя кухня им са поискали 1000 лв само за монтаж, но плотовете са три на брой без гръб.

# 123
На мен преди 6 години ми взеха 8000 за технически камък (Silestone HAIKU). Но беше към 6 метра плот и гръб + нещо между плот и масичка.  С друг камък можеше да ми излезе и доста по-евтино.

# 124
  • Burgas
Ако искате адекватно сравнение на цената,трябва да се търси друга фирма ,която работи с Чим стоун-това е турски камък,доколкото знам доста конкурентен като цена,в сравнение със Сайл стоун,например,които са в горния ценови клас.Имайте пред вид и това ,че обработката, доставката и монтажа на плот 3,5м си е доста разход,особено ако трябва да се качва до н-ти етаж,не е само цената на материала.
Според моя опит цената е ок.

# 125
  • 2 етажа над тавана
Здравейте.
Някой има ли впечатления от електроуреди Hisense?
Чудя се за една фурна за вграждане и хладилник/свободностоящ/ на марката.

# 126
Здравейте.
Някой има ли впечатления от електроуреди Hisense?
Чудя се за една фурна за вграждане и хладилник/свободностоящ/ на марката.
Имах два хладилника и бяха страхотни! Тотал Но Фрост свободностоящи, но не помня моделът кой е.
....

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 23:23 от drago_2008

# 127
Да кажа и аз за камъка.Моите размери са 280 см и 330 см плюс остров 130 см и 2 крака по 90 см. на ширина 75 см.Всичко това с подлепка 2 см .Струваше ми 7000 лв.Това са само плотовете без гръб .Камъка е на Cimstone и е правено преди няма и месец.
За същите размери получих от друга фирма със същия камък оферта с 1500 лв отгоре .

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 23:41 от hblagoeva

# 128
Да кажа и аз за камъка.Моите размери са 280 см и 330 см плюс остров 130 см и 2 крака по 90 см. на ширина 75 см.Всичко това с подлепка 2 см .Струваше ми 7000 лв.Това са само плотовете без гръб .Камъка е на Cimstone и е правено преди няма и месец.
За същите размери получих от друга фирма със същия камък оферта с 1500 лв отгоре .

Боже много е скъпо... май ще търся други опции

# 129
Има ли някъде от където да поръчам уреди на една марка съдомиялна печка котлон аспиратор и да ми направят отстъпка

# 130
Има ли някъде от където да поръчам уреди на една марка съдомиялна печка котлон аспиратор и да ми направят отстъпка
Техмарт. Нашите даже не бяха от една марка всичките

# 131

Техномикс. И не е нужно да са една марка, защото отстъпката е от магазина, не от фирмата.

# 132
И в Технополис правят.

# 133
Проверете и във Вето. На нас ни дадоха по-добра цена от Техномикс.

# 134
  • Раковски
Споделете колко ви дават, интересно ми е да науча.

Общи условия

Активация на акаунт