Отговори
# 540
  • Другата България
Да, и беше сигурно, уж, че тази есен ще го гледаме.
В Търново е сниман. Да, ама не, не знам защо.

# 541
  • София
И според мен беше слаб сериал със страхотни гледки. Наскоро четох, че един оператор се оплакваше от продукцията, че не са му платили и са го измамили с договор без подпис. Дали е така не знам, но има някаква драма.

Дяволското гърло аз не го очаквах за есента, за добрите сериали им трябва повече време за постпродукция. Мисля, че това беше основна грешка на С река на сърцето, който снимаха лятото и излъчиха веднага. Щяха да направят по-добър продукт, ако си бяха оставили време.

# 542
  • София
"Дяволското гърло" 2 го снимаха миналата година.
Достатъчно време за всичко.

# 543
  • Другата България
И аз така смятам.
Достатъчно време мина.

# 544
  • София
Снимките приключиха по някое време през декември, преди януари едва ли са започнали. Надявам се, че ще направят нещо добро, щом си отделят време и да не чакаме колкото първи сезон. Тогава мисля, че бяха минали над две години от снимките до пускане.

Вина си бяха оставили 10 месеца и се справиха добре, Реката никакво време. То зависи и дали правят само това, че у, нас трудно се издържат хората в тази индустрия с един проект.

Дават Максимал в момента по БГ+, ужасен звук, но не бях гледала този епизод.

# 545
Дяволското и аз бих го гледала втори сезон,страхотен първи,един от малкото бг сериали които съм гледала в последно време с интерес.Ще го чакам на пролет предполагам.

# 546
  • Berlin
И аз бих го гледала. Предполагам нова история, но дали със същите полицаи? Че нали единият си беше от района, пак ли около пещерата ще се върти, едва ли.

# 547
  • Велико Търново
Като е сниман във В.Търново няма как да е около пещерата.
2+ години бяха минали от снимането до пускането на първи сезон, да. И споделям мнението на Niya-, че постпродукцията е един много важен фактор за качеството на филма. Което обаче означава, че след такова чакане не бива да ни разочароват.

В анкетата гласувах за трите сериала, вероятно и трите ще са в реално време. А може съботните да са на запис. Ще видим, не съм решила дали да започвам Мастер шеф, че досега не съм. Между Рачков и Гласът се двоумя, ама пак е въпрос на "според зависи".

# 548
Дяволското гърло предполагам, ще го пуснат пролетта.

# 549
  • София
О, Реката беше най-слабият сериал от новите за мен, дано няма втори сезон...

Последна редакция: пт, 18 авг 2023, 13:50 от sea.sea

# 550
Аз от предаванията на бтв смятам да следя Мастър шеф и Стани богат.
От програмата на нова ме заинтригуваха само двата сериала.

# 551
  • София
Страхотно видео на Ванката
Гледайте го непременно цялото, от-до.

# 552
  • in Wonderland
Точно го изгледах, наистина много силно видео. Дано добие по- голяма популярност и стигне до повече хора, заслужава си.

# 553
  • София
Фифо, Гого, Лефтеров и Гайтанов се забавляват с водни спортове

# 554
И на мен първият сезон на Дяволското гърло ми хареса. Бих гледала и нов сезон с удоволствие. С река на сърцето не можах да го издържа, не ми хареса, дано новите сериали да са по-добри.

Последна редакция: сб, 19 авг 2023, 09:49 от Poni69

Общи условия

Активация на акаунт