Отговори
# 90
  • Велико Търново
Имитира Стенли в дует с Любо Киров. В песента участва и Христо Мутафчиев, но днес го нямаше, защото бил на турне в чужбина.

# 91
  • Другата България
Не мога да гледам тази вечер, но четири стиснати палеца и от мен. Чуден е, чууууден.
Кой? Че много мъже обсъждаме.....Joy
Аз май го изтървах, кой беше Христо??
Не ги следя особено Капките и не зная кой, как се справя, но Христо май не е особено успешен, като че ли там? Аз на него пък съм му голям фен, от Дяволското гърло още.
Миналия път за повечето от нас Христо заслужаваше победата като Принс. Но Ваня Костова си е Ваня Костова. Затова сега мисля, че ще му се реваншират, а и той се справи много добре, наистина.
Да, той някак набра скорост с последните си няколко изпълнения. Аз също много го харесвам.
Стенли. Тази вечер Христо беше Стенли.

# 92
  • in Wonderland
Явно съм го изтървала, ще го потърся. Да, и на мен ми хареса миналата седмица Христо като Принс, ама втория не ми е от особено любимите, та бях за Ваня и аз 😀

Ох, коло са остарели всички от фамилия Тоника... Но все пак свежи, браво!

# 93
  • Другата България
Страхотни Димо и Ралица, страхотни!
Направо ми се насълзиха очите, аз израснах с Тоника СВ, после Фамилия Тоника...Heart
Раздвоена съм между Христо Петков и Ралица и Димо, кой ще спечели.
Ето още едни, които се справиха страхотно

Но май Ралица и Димо ще спечелят, Тоника си е Тоника.

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 23:35 от Merri_An

# 94
  • софия
Оф, ми мъгла, какво да кажа. От превъзбуда съм забравила да кажа, че за Владо говоря. Ем, така става, като си загубя акъла.😀😀😀

# 95
Много исках Христо Петков да спечели, но Ралица и Димо бяха страхотни, силно се надявам да са във финалната четворка. Накрая, когато всички излязоха на сцената, почти ревнах. Върнаха ме в младите ми години с тази песен, ех... Blush Хубава вечер беше, искам да има повече български песни.

# 96
  • Другата България
Оф, ми мъгла, какво да кажа. От превъзбуда съм забравила да кажа, че за Владо говоря. Ем, така става, като си загубя акъла.😀😀😀
То не е трудно да си загубиш акъла по него, по принцип говоря.....
Blush
Владо определено е любимецът на зрителите на НОВА, тази вечер беше поредното доказателство.
Както и предположих, борбата беше между Христо Петков и Димо и Ралица, раздвоена съм, защото ги харесвам и тримата, но Тоника си е Тоника, факт. Мъчно ми стана за Христо Петков, втора вечер му “крадат“ победата, и то все Ваня Костова, няма как да се бориш с “легенда“.....
Интересни попадения за следващия път. Малко прецакаха Тома, но пък сега е момента да блесне. А песента на Владо ми е една от любимите на Bon Jovi. Сега разбира се, ще се започне с конспирациите, че нарочно Рачков натиснал бутона на Тома...жълтурите това и чакат. Драма да има. Аз все още смятам, че победителят този сезон ще е именно той.
Иначе епизодът тази вечер ми хареса, фен съм на българската естрада, това е детството ми, юношество, страхотни спомени имам. И изпълнители имахме, и песни, които ще се помнят години напред. Ще останат в златните архиви. Наскоро гледах по НОВА “Обич и песен“, горещо препоръчвам, Йорданка Христова, Тони Димитрова, Силвия Кацарова, Мими Иванова, Роси Кирилова, Нелина, Теди Кацарова и Ева Найденова от „Тоника“, Росица Борджиева, Елвира Георгиева, дует ШИК, Тоника СВ, Ивайло Гюров, братя Аргирови, Мая Нешкова ....над два часа наслада за всички сетива.

# 97
  • Велико Търново
Конспирациите даже вече започнаха Grinning
Да, и аз гледах "Обич и песен". Лятото и го слушах на живо в Созопол. Не бяха всички участници в концерта по телевизията обаче. И на мен ми е носталгично с тия песни, харесвам си ги, няма как - те са част от живота ми.

# 98
  • Другата България
Blush Много рано, но какво ли се чудя, то гроздето винаги е кисело...

На въпросния концерт като излезе Тони Димитрова и запя “Бургаски вечери“, и ревнах.
А дори не съм от Бургас.....Confounded
И на “Зелената стара чешма“ на Мими Иванова. Това ми е любима песен евър.
Йорданка Христова е над 70 години, а изглежда по-млада от мен, аз съм на 50 +/- една-две. Направо бях така Тази жена не остарява, тя колкото повече години трупа, толкова по-добре изглежда, на всеки пожелавам на 70+ да изглежда като нея.
Страхотен концерт, пак бих го гледала.

# 99
офф, с тези 3 часови програми пак заспах накрая. Ми не съм доволна. Няма едно предаване, което да съм изгледала до край. Sad

# 100
  • in Wonderland
И аз заспах Grin
На някой ако му се занимава, може да напише кой какво ще пее следващата седмица.

Мери, аз съм малко след твотята генерация, но също обожавам бг естрада Heart
Преди години, като се загаджихме с ММ много ме майтапеше, че съм единствения човек дето слуша бг радио в колата.
Една от най- любимите ми песни е Петнадесет лалета на Мими Иванова Heart

# 101
Яна - Келис-Milkshake
Кали - Ейми Лий/Еванесънс-Bring me to life
Христо Гърбов - Мик Джагър
Дара - Лимп Бизкит
Керана - Тина Търнър
Тома - Славка Калчева-Бяла роза
Владо - Бон Джоуви
Христо Петков - Бийонсе-Run the World (Girls)
Димо и Ралица - Слави и Криско-Гледай как се прави
Другите песни не ги запомних

# 102
  • софия
Аууу, Владо с Джон. Ей тук ще видим ще мине ли изпита.  Жонката го знам и на молекулярно ниво. Но той и с Фреди ме заплени,  та чакам с нетърпение.

# 103
  • София
ТВ рейтинги' седмица 15 (великденската седмица)

Има спад спрямо 2022 г.
Иначе няма нищо интересно.
Този пролетен сезон само ХК държи едно константно нормално високо ниво.
Един за друг от две седмици насам бележи спад, явно на хората им писна от коалицията на Радина и Петър, както и бутането на Иван и Сани.
Ергенът е все така зле, но за първи път излезе макар и символично над Един за друг.

Сървайвър е най-големия провал. Продължава да е на дъното. Никакви признаци няма да му се покачи рейтинга въпреки всички промени, които направиха.

Последния сезон на Мен не ме мислете е направо със срамно нисък рейтинг. Или не попада в класацията или е на дъното и.

# 104
  • София
Дано все пак не се влияят толкова от тях и си има и нов сезон на Сървайвър. Срамота е Кошмарите все да са на върха, а са стари епизоди, някои и по три пъти са ги давали. То после как да имат стимул да вкарват сериозни пари и да рискуват със скъпи формати.

За Капките, бях за Христо Петков, най-много ми хареса той, после Димо и Ралица, Владо и Керана. Тома този път не ми беше фаворит. Обаче следващата седмица така са разпределени, че сигурно Владо пак ще е нагоре и ще дръпне много пред Тома.

Общи условия

Активация на акаунт