Отговори
# 570
  • София
Такааа, значи поиграх си и обединих моето инфо за Игри на волята с новия ъпдейт от днес в темата на Билянка от който си добавих още няколко имена към тези, които вече бях открил. И въз основа на това ще се опитам да дам моите прогнози как ще бъдат разпределени играчите по племена. 🙂

Слагам в спойлер, защото някои хора могат да не искат да знаят как ще се казват племената, както и да знаят кои участници участват. Иначе спокойно, няма инфо за това кой-кога напуска. А и аз лично нямам такова.

Вие какво смятате, как ги разпределяте и съгласни ли сте с моите тълкувания? 😀😉

Скрит текст:
Разпределям ги по 8 на отбор.
Племената ще са:
Амазонки (жълтите) - само жени
Гладиатори (червените) - само мъже
Старейшини (сините) - мъже и жени. Като аз предполагам, че ще са хора с повече житейски опит и на средна или по-голяма възраст
Ще има и едно четвърто племе, 'Изгубените' Тук хипотезата ми е следната. Защо за първи път в историята не направят племе само от елиминирани участници? И така всеки от тях да получи нов шанс? Досега не е правено никога. Но пък може в това племе и да са някои други, като резерви от началото на формата. И примерно това племе да се допълва с елиминирани участници. Не знам, но участниците със сигурност ще са повече от 24, така че явно това четвърто племе ще го има още от началото... Или пък от началото ще са резервите, а четвъртото племе ще се сформира на по-късен етап, ако са се сетили за това интересно нововъведение за което пиша.
Защото замислете се, всеки сезон някой получава нов шанс. Даже няколко участници. Но не всички! За някои няма втори шанс. Е, тази неправда може да се поправи именно с този ход.

Амазонки (жълтите):
Предполагам, че ще са по-младите момичета и тези, които активно спортуват.
Мария Оряшкова ми е голяма дилема къде ще я пратят. При амазонките (тя си е класическа амазонка) или при старейшините, защото все пак е на +30 г.

И така, Амазонките:

Денислава Велкова
Теодора Мудева
Никол Дунев
Цвети Станева
Албена Ситнилска
Елена Петрова
Виктория Пенелова
Теодора Маринова

Гладиаторите (червените):
Вкарвам горе-долу същата логика.

Крум Апостолов
Румен Радев
Николай Рълев
Пеньо Гатевски
Даниел Димов
Радостин Кръстев
Васил Василев
Благомир Мастагарков

Старейшини (сините):

Красимир Дунев
Иван Рълев
Трифон Симеонов-Туньо
Мартин Николов-Елвиса
Димитър Илков
Кристиан Кирилов
Мария Оряшкова
Албена Стайкова

Общо 24!

Обаче имам още две, уж сигурни имена:
Моника Николаева за мен лично е логично да бъде при Старейшините като характеристика, ама там вече са 8 човека.
Вики Йорданова - същото като Моника

Имам и още трима, за които се колебая дали са вътре или не. Но според мен по-скоро не са:
Атанас Колев
Димитър Леков
Валентин Петров

# 571
В реклама за сезона казват, че участниците в този сезон на ИВ са 32

# 572
  • София
Е, да. Ами значи се търсят още 6 човека!
Или тези тримата + още трима. Grinning

# 573
Дяволче, не мисля, че Тупарев е толкова креативен, колкото ти се иска. 🙄 Според мене
Скрит текст:
ще заложи на познатата схема - племе с резерви, от което да си захранва основните племена. Т.е. миналогодишният сценарий. Не очаквам отборите да започнат в пълен състав, както миналата година пак ще ги докара до класическото 4 мъже и 4 жени. А и отдавна излезе статия за това как от продукцията са оставили Тайнствения плаж на "Изгубените", т.е. тази локация е обезлюдена 🙃 далеч преди края на снимките на формата.
Колкото до Димитър Леков и Валентин Петров - трябва да видим кой от тях е притежателят на "най-големите крака в България" 🤣 Аз залагам на втория.
Допълвам:
А може и да си прав за двамата. Появи ми се още един сериозен кандидат за "големите крака" 🤣 - Николай Костадинов , последван от 17 души от познатите ни имена за новия сезон + Мишето от предишния:

Е, да. Ами значи се търсят още 6 човека!
Или тези тримата + още трима. Grinning
Аз имам още едно предположение (т.е. станаха две):
Скрит текст:
Освен Николай Костадинов и

Александър Апостолов (от коментар към новото клипче в ИГ на ИВ 5)

Спрях са на него, защото ми прилича на този:

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 21:45 от Bilyana14.

# 574
  • София
Diavolo, по повод разпределението в племената:
Скрит текст:
Дени от Един за друг не е в Амазонките със сигурност, при Изгубените е поне в началото. Гледах  3 игри, докато ги снимаха, та затова знам. Уви, не познавам другите участници, за да кажа кой къде е.

# 575
  • София
Най-новият клип за новия сезон на Игрите. 🙂
https://www.facebook.com/igrinavoliata/videos/812677066898285

В понеделник в 'Черешката' по НОВА ще има вече нови участници и то от сезон 4 на ИВ начело с Фифо. 😊
Но това не е старт на нов сезон.

п.п. Билянче, е ако е това ще е разочароващо. Искам нови неща, промени, по-дръзки ходове, а и досега не са повтаряли едно и също нещо в два поредни сезона. 😮

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 15:32 от Diavolo

# 576
Черешката я гледам чат-пат, но понякога много ме дразнят Simple Smile Особено тези с големите претенции за яденето - ок, и аз съм с определени предпочитания и не ям много неща, но не бих и отишла на гости да претендирам да се съобразяват с мен. Като не ми харесва нещо - ще ям по-късно вкъщи.
От друга страна, не смятам, че домакините трябва да подканят гостите - това също е дразнещо. Залците ли им броят? Като искат ще ядат - като не - не.

# 577
  • София
Аз винаги адмирирам когато ги канят в домовете си, а не по чужди места.
А това което ме дразни много са веганите и претенциите им.

# 578
Да, на гости и аз бих се държала възпитано и бих хапнала неща, които по принцип не обичам много. Но има разлика между не харесвам/обичам нещо, но мога да го ям и не ям нещо изобщо. Има може би 2-3 неща, които не ям и не бих направила компромис и на гости, по-скоро любезно ще отклоня или ще опитам от нещо друго, което се предлага. Ако някой не яде месо, независимо споделям или не вижданията, аз също като домакин не бих настоявала, малко е неуважително това също. Така че и от двете страни трябва да има баланс.

# 579
Дяволче, (написаното) от твоите ръце в Тупаревите очи. 🤣
Иначе изгледах най-накрая новото клипче на ИВ 5 и забелязах, че
Скрит текст:
"танкове", поне като физика, има и при червените, и при сините, тъй че културистите може да се окажат двама. 🤪
Ако е така, ще очаквам да ги сблъскат на елиминационна битка в стил "кърти, влачи и извозва". 🤣
Разочароващо за мене беше наличието на участник с жилетка в морето... Ей, мислех, че тази мода е отминала...🙄

# 580
Дяволче, (написаното) от твоите ръце в Тупаревите очи. 🤣
Иначе изгледах най-накрая новото клипче на ИВ 5 и забелязах, че
Скрит текст:
"танкове", поне като физика, има и при червените, и при сините, тъй че културистите може да се окажат двама. 🤪
Ако е така, ще очаквам да ги сблъскат на елиминационна битка в стил "кърти, влачи и извозва". 🤣
Разочароващо за мене беше наличието на участник с жилетка в морето... Ей, мислех, че тази мода е отминала...🙄
Класиката затова е класика - никога не остарява Simple Smile
И често се случва старата мода да се върне отново под светлините на прожекторите Simple Smile

# 581
Ей, Бен, радвам се да те видя! 🤗

Аз пък вече съм сигурна за участието на
Скрит текст:
Николай Костадинов. Част от сигурните участници в стори пуснаха промото за сезон 5 на ИВ. Костадинов също.

Оу, забравих да ви покажа една разкошна Анка и още нещо:

Мирела и Жени ще чистят резерват за птици:

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 11:30 от Bilyana14.

# 582
  • София
Дам, Костадинов си е бетон вътре и според мен.

Да видим и Ванката какво е открил...

Билянче,
Няма по-добър пи ар на Анка от теб, хаха. 😋

# 583
  • Другата България
Мирела в този си вид .....как да го кажа по-меко, ами трудно ще повярвам, че е там, за да чисти на птици.
По-скоро е, за да покаже....цици.
За сметка на това Жени изглежда много добре.
Оффф, аз нещо съм в лятна депресия, никакъв интерес не мога да проявя към участниците в ИВ, които разконспирирахте, евала за нюха и желанието. Дори се чудя дали да го гледам, абсолютна апатия ме е обзела.

# 584
Дам, Костадинов си е бетон вътре и според мен.

На 2 септември ще разбера дали да си пусна CV-то за Инч Дяволо Хай. 🤣

Да видим и Ванката какво е открил...
Не мисля, че ще е нещо различно от споделеното в основната тема и тази за спойлерите.
Билянче,
Няма по-добър пи ар на Анка от теб, хаха. 😋
🤣🤣🤣 Май така се получава.

Мери, имаш по-малко от две седмица да пребориш лятната депресия. Включвам се в борбата с:

Аз отдавна гледам на ИВ като на ШООЛ. Сигурно затова най-забавно ми е в темата за спойлерите, където пада голям смях, когато с детективската групичка започнем да гадаем по кълка, рамо, крак или... чорапи. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт