🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 7 (16.04 - 30.04) 🌴

• 42 858
  • 890
  •   1
Отговори
# 120
  • Другата България
Според мен не трябва да се целят в Благо, а в тези около него. Да започнат от Танчето, братовчедА, Иванчо и т.н.
Сега като/ако Благо иде на острова какво - ала Ники Мартинов - ще отстранява всеки един, и ще се върне за финалния съвет? И накрая ще си тръгне с чека? Това е най-лошия сценарий, но ако наистина това се случи, едва ли не ще излезе като герой-мъченик, и цялата му свита ще гласува за него, ако победителя ще се определя с гласове на съвета.

# 121
  • София
Браво на Павел! Аз не видях злобата, за която говори Благой.

# 122
Нека да оценим днешния епизод 21  (понеделник):

# 123
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Светльо и Татяна се разбиха от четки към Благо, с нетърпение чакам да му видя физиономията на съвета и тази на Даньовата мама след него.

# 124
  • София
Боже, журито ще е огромно!
Този сезон просто ме побърква....

# 125
Татяна и Светльо са безопасни игли. И до финал да издрапат, никой няма да гласува за тях.

# 126
  • София
Победителят ще се избере от журито като в оригиналния формат. Много се радвам. Bowtie

# 127
  • София
Доста многобройно жури, ама поне то ще определя победителя. Бях се притеснила да не върнат смсите 😁

# 128
  • Другата България
Съвет от 15 човека???
Те това ще е съвет!

# 129
Как 14 човека жури? Ще трябва и там да има няколко елиминиционни игри.

# 130
Поне има яснота за финала, че ми беше драма. Интересно ми е сега как ще гласува групата на Благо.

# 131
  • София
Голяма симпатия има Ваня към червените. Така говори как сините трябвало да се интегрират все едно не са ги обединили, а са вкарали няколко сини в червеното племе.

# 132
  • София
Добри аргументи от Павел... браво!

# 133
  • Другата България
Как 14 човека жури? Ще трябва и там да има няколко елиминиционни игри.
Така каза Ванчо. Напусналият днес отива на острова, там дуел с Гошо, победителят остава да чака следващия отстранен от племето, а победения става член на журито, което ще определи крайния победител.
Сама ги преброй колко човека са в момента.

Мдаааа, няма мисъл и стратегия.
Най-очакваното. Ники Мартинов отива на острова.

# 134
Боже, журито ще е огромно!
Този сезон просто ме побърква....
Така е, но нямаше как. За да запазят страничните играчи /извън двете коалиции/, трябваше да ги обединят по-рано от обикновено.

Благо е много ядосан!

Общи условия

Активация на акаунт