🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 7 (16.04 - 30.04) 🌴

• 43 150
  • 890
  •   1
Отговори
# 690
  • Другата България
Как да можеха, като Иван изобщо не се чувстваше застрашен, при него нямаше мисъл, никога не е имало. Той се виждаше “няколко съвета напред“ и това му беше достатъчно. Защо да напряга единствената си мозъчна клетка, като има нещо “вързано“, пък после каквото....турците решат. Нещо регламента, съветче, идолче да му даде някой, имунитетче....Той до последно вярваше, че Татяна ще  е номинирана, дори и Тино да беше опитал, а той можеше, не вярвам, че нещо можеше да стане. И то именно заради Иван. Моментът е изпуснат, това е.
Сега шансът е до края да ги връткат с двойни съвети. Хем по двама ще изкарват, по-бързо да се свърши с тая мъка.

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 23:12 от Merri_An

# 691
Знае ли се официално за кога е планирано излъчването на финала?

# 692
Абе що нямаше отказ/тийзър кво ще стане следващата седмица? Смятайте, колко е зле положението.

# 693
  • София
Кастът тази година е потресаващ!
Да променят правилата до там два съвета да им направят. Два имунитета, две елиминации.... Утре сигурно втори идол ще им дадат. Вероятно и него ще заровят! И съм сигурна, че резултатът пак ще е същия.
Не само Иван, всичките там са с една, обща мозъчна клетка!
Наистина не мога да повярвам, че са толкова трагични!
Страхотна подигравка със Сървайвър! Направо гавра!

И да, и на мен ми липсват миналогодишните участници! Всички! Дори и тези, които ме разочароваха! Какъв сезон пропиляха..... срещу ТОВА RageRageRage

# 694
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Изтървах съвета, но по номинираните стана ясно, че ситуацията е "Надежда всяка тука оставете". Гледам Ванката крайно изненадан, че останалите не са спазили реда му за изгонване и са го пуснали напред с предимство. Joy И тъкмо си викам "Поне ще си тръгне след малко, да спре да се излага най-после", защото чух, че играта ще е пъзел, пък той на пъзелите е тотал щета, както видяхме от единствения истински пъзел този сезон в играта за имунитет. И той да вземе някак да ги нареди тези 2-3 части, язък!
Яд ме е, че най-цветните хора си тръгнаха и сега ще гледаме безинтересното отпадане на останалите сателити на сините един по един. Единствено може да стане що-годе интересно, когато остане само петорката и започнат да се самоизяждат. Тино е голямото ми разочарование този сезоно, не очаквах това от него!
Не мога да повярвам, но не виждам кой друг освен Благо заслужава да вземе парите. Халал да са му, и без това има половин дузина деца да храни. Финален бонус ще е да видя физиономията на Едис като го наиграят.

# 695
  • Другата България
Абе що нямаше отказ/тийзър кво ще стане следващата седмица? Смятайте, колко е зле положението.
Точно това забелязах и аз.
Само можем да гадаем как ведно са се слели и продуценти, и Ваня, вероятно и Женя /казвам го без ирония/, да викнат и Зоран и Бо за консултации, и всички трескаво мислят как да променят регламента и какво да направят, че да има поне малко, едно ню-ню движение нагоре в оставащото време, що се отнася до задържане на зрителски интерес. Че “персонала“ , който сами са си подбрали, го докара до дъното.....

# 696
Коментарите в темите тук, са единственото интересно нещо, свързано със сървайвър този сезон.

Ужасно глупави участници. Днес счупиха всички тъпомери.
На Ваня му е най-тъжно. Както е тръгнало, след този "успех", вероятно няма да бъде водещ догодина...а възможно и изобщо да няма сървайвър.

# 697
  • Варна
Някак останах с усещането, че Благо или можеше да вижда през превръзката или беше наясно какво представлява пъзела.
Ако наистина е вярно усещането ми, май са му обещали победата.

# 698
  • Другата България
Някак останах с усещането, че Благо или можеше да вижда през превръзката или беше наясно какво представлява пъзела.
Ако това беше в ИВ, щеше да ме е много, много яд.
Сега толкова не ми пука, че дори не се замислих дали Благо виждаше, дали е виждал и дали ще му “подаряват“ игри. Абсолютно ми е все едно, дори се радвам, ако е виждал.

# 699
  • София
Самият формат не е лош, различен е от оригиналния, но с добър каст, ще е супер интересно. Започна зле, но сега е добре като структура, единствено част от участниците не стават. Ако имаше няколко играещи и други щяха да се престрашат, а Едис и Павката щяха да видят зор и да се напънат. Сега дори не се налага да мислят, дори техния потенциал не можем да видим.

Едис директно им го каза, дори не се крият вече и те пак не направиха нищо.

# 700
И аз останах със същото усещане. Дали защото съм предубедена и не искам Благой да спечели или той имаше невероятен късмет, не знам.

Предлагам да влязат в играта за седмица - две Йо, Бо и Зоран да им покажат как се играе Сървайвър и да изгонят Едис. 😁

# 701
По-скоро е късмет бързината, с която Благо се справи с пъзела. Но тази игра сякаш беше създадена за Иван - ако виждаше, никога не би се справил, но така имаше супер шанс Smiley

# 702
Еми съжалявам, но аз бях до тук с това предаване…ще си гледам готвачите. Татяна и Иван си разменят гласове пораженчески…много са заблудени всички. След предишните сезони на Survivor очаквах повече…те участниците че са прости…прости са, но защо и аз съм проста, че да ги гледам 😫 всички поздравяват сините, че играят добре тактически, а те изобщо не играят, тъй като няма срещу кой…пълна скука…то в индийските сериали е по-непредвидимо 🤣

# 703
  • Варна
Спекулира се че вчера са снимали финала и се прибират. Май така обявяват официално че сезона е провал.

# 704
  • София
.MP4

Survivor - епизод 24 (25.04.2023)

HLS

HLS Player за десктоп браузъри, за мобилните линка се отваря без добавки

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 23:52 от Mari_Mar

Общи условия

Активация на акаунт