Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 426

• 46 531
  • 743
  •   1
Отговори
# 345

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и спокоен ден неделя!

Прекрасен анализ, този път от Ингрид Лавандие!
Благодарности за превода на Мариянка

# 346
  • Пловдив

Добро утро в неделя от Лекесиз и мен.
Днес чакаме трейлър, чакаме...

В трейлър 1 към еп.10 виждаме Баде и Фара, оглеждат заведението, след време влизат и има разговор с Тахир. Защо ли им трябва Тахир? Баде една кротичка изглежда, Фара напрегната. Трябва им, но защо?
Предстои трансплантация на Керимшах, Тахир вече е част от семейството - съпруг и баща. Той обеща, че ще признае Керимшах за свой син, дали го е направил или заради операцията трябва да го направи. Интересно, може да има скок във времето, може и да няма - серия 2 часа ни чака...

Шашавият Мехмет - какво ли ще стане с него. Физиономията му, от доволно гледащ се смени на уплашено гледащ. Не вярвам да му се размине това своеволие. Този изстрел в болнично заведение, няма как да се покрие. Присъствието на престъпник излежаващ присъда, няма работа там.

Дали вторият трейлър ще ни подскаже, иначе има много череши, все ще ни хвърлят на някоя.

# 347

Здравейте, момичета🤗

Изгледах серията снощи..до полунощ и после сънувах Тахир 🙂🙂🙂 Е не беше като съня на Фара де...

Такаа...поредният вълнуващ, изпълнен с динамика епизод.

Единствения лъч светлина за Тахир, единствената му възможност да промени живота си е Фара. Добре, че се появи в тъжния му живот. Каза й , че тя му е върнала мечтите и това е то - истинската любов!!! Да успееш да съживиш един човек, който цял живот е бил в тъмнината, който не е видял нормалното...Тахир е истински влюбен в нея и й призна всичко. Как един ден иска техния брак да бъде истински, той да се занимава само със законен бизнес, тя да работи по професията си, а Керимша да е здрав. Мечтае за нормален живот, изпълнен с любов и за истинско семейство с тях двамата.
Хареса ми това, че Фара му даде досието и най-вече, че му каза че иска да чуе неговата истина и му вярва. Сърцето й се късаше, докато слушаше историята му. Повечето порядъчни жени биха се уплашили и избягали от Тахир, но тя е силна и смела, не бяга. Единствено заради детето си ще се отдръпне, за да не пострада то.

Тахир не е имал друг избор освен да оцелява, насилието и жестокостта са го направили това, което е. Колкото и да иска да се измъкне от мръсотията, ще е много трудно, след като целия му живот е преминал в нея. Затова Ага е спокоен, знае че живота няма му позволи да се оттегли току така. Прекалено много врагове има и знае всичко за нелегалните сделки в подземния свят. Както всички знаем и сме гледали по филмите- от мафията измъкване няма. Тахир откри, че има сърце и усмивка, но си е истински мафиот. Как само реагира на този, който си позволи да стреля в заведението и да му съсипе откриването. Беше направо страшен, онзи и той се уплаши и почна да му вика Аби и да му се моли.Ами с Бекир...щеше ли да се спре, ако не беше дошла Фара. Не ми изглеждаше така.... Лошото е, че под влияние на гняв наистина му пада пердето и не може да се контролира. Енгин е толкова убедителен като мафиот, изумява ме. Да го гледам е невероятно. 2 часа и половина минават неусетно и не са ми достатъчни.
Сега да обърна внимание малко и на Мехмет. Невероятна игра на Фърат Танъш. Радвам се, че в този проект Енгин играе с толкова голям професионалист като самия него🙂Когато Мехмет се разплака и не искаше да приеме, че Алп го е предал ми стана толкова тъжно за него. Особено заради подигравката и смеха на Алп..Това клипче, което Тахир му показа го разби. Мехмет е обсебен да преследва Тахир, както баща му Орхан-Агата. Не можах да преценя до колко и той харесва Фара, но със сигурност злобее и завижда на Тахир. Каза си го на Фара, той е висок и красив, богат от незаконните сделки. Явно завижда на визията му,  на парите му, на колата му, а сега и на жената му. За него не е честно човек като Тахир да има всичко, а той да е само на една държавна заплата и все да не може да го залови. Искаше да покаже на Фара какъв е Тахир и успя. Тахир излезе отново извън релси и за малко да убие онзи престъпник. А от него тръпки ме побиха. Колко страшен изглеждаше Садула Кара,  като истински психопат. Ужаси ме. Сцената с него и Тахир беше потресаваща, толкова силна. Видяхме как Тахир колкото и да се мъчеше, не успя да се спре. А милата Фара толкова много искаше да му помогне, но не успя.
Историята е толкова заплетена, смислена и интересна, образите са многопластови, трябва да се пишат фермани, за да се разнищят😊. Тахир е една вселена от мисли и чувства, толкова дълбок образ!
Невероятен е всеки епизод. Енгин е феноменален, той е Тахир на 100%, мафиот, но с чисто сърце , все още изпитващ чувства и с огромно желание за преобразяване. А не социопат какъвто иска да го изкара Мехмет. Социопатите нямат чувства, а Тахир е останал Човек, което би било почти невъзможно за който е да било друг на негово място.

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 13:32 от Cataleya_23

# 348
  • Пловдив

Кога ли ще ги сложат...
Керимшах каза на майка си, че ако не живеят заедно, никой няма да повярва, че са женени.
Няма случайни реплики... И мислейки си, че Фъра и Баде са при Тахир за показване на връзката, а не за разпад, може и да ги сложат на ръцете си.

# 349

Питат ни с какви емотикони ние бихме описали 9-ти епизод...
Ако трябва да е с най-използваните, моите са ❤️🔥👊😡😢😭
Първо имаше огън от любов в сцената с обяснението на Тахир, после имаше гняв и юмруци вечерта на откриването. И накрая тъга, когато той разказа за поправителния дом и много сълзи заради случилото се в болницата.

Забравих да кажа, че много ме изкефи сцената между Тахир и Ясемин. Беше забавно особено защото Фара си изревнува. Отрече го, но се четеше в погледа й. А той почна да се оправдава вече като женен мъж.
Марианка, и аз искам да си сложат пръстените, ще затворят устата на Ясемин, която забеляза че няма пръстен.

# 350
  • Пловдив

https://twitter.com/MevcutBilgi/status/1652640156287922176

Най-обсъжданите продукции за седмицата (23-29 април)

Най-популярните двойки на седмицата (23-29 април)

Най-обсъжданите актьори за седмицата (23-29 април)

Най-обсъжданите актриси за седмицата (23-29 април)

# 351

Днес пълен релакс,  затова и денят е неделя. ден за почивка. И утре ще е така, а вторник ще чакаме трейлър, озет, снимки и .. срядата дойде.

Ясно е, че Тахир ще се отдръпне от Фара и Керимша.
Дано вече да няма проблеми със заведението и то да си остане чисто. Лошото е, че Ясемин ще виси там, защото тя винаги някъде си виси - просто ей-така, без работа...

Искам да видя някакво развитие при  Мехмет  и евентуалното му наказание. Постъпката му подлежи на такова.

Въобще по всички линии очаквам интересни за случване неща.

Бракът на Гьонюл и Каан - наказателен за семействата им ли е или наистина решиха да опитат с ясната представа , че не са готови за тази стъпка в живота си.

Кошанер и Акънджъ - врагове и роднини.

Но, с най-голямо нетърпение очаквам лечението на Керимша. 9 серии при него само загатваха за донор, лечение, трансплантация  - редно е вече да се случи нещо.
Фара ще е при него, а Тахир - далече от тях. Най-вероятно съвестта му няма да му позволи да отиде в болницата . Дали ще праща съобщения на Керимша чрез емотиконки - детето няма телефон. Освен да му купи един за подарък и да си комуникират все пак. Не ми се вярва Тахир съвсем да се отдалечи от тях. А може да го е направил, което му прави чест в случая. Казаха му да се махне -  ще уважи искането.

Ей-къде е срядата. Лошото е, че след още има-няма 6 серии сезонът ще свърши. Дали и сериалът? Чета тук-там, че Фокс започват да готвят нов сериал за канала - за есента. поредният амбициозен проект, с доста известни  имена в главните роли.

Серията от мен.

People Boy   

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 18:05 от Марта_49

# 352
  • Пловдив

Остават 3 дни да продължението на историята ни.
Чакам си трейлър - обичат да ги пускат по нощите - може и утре да е.

# 353

Остават 3 дни да продължението на историята ни.
Чакам си трейлър - обичат да ги пускат по нощите - може и утре да е.

Ако е по- добър от първия, ще е супер.

# 354
Привет.

Благодаря за всичко споделено. Анализите са страхотни.
 Не спирам да се надявам,че ще има сигурен втори сезон. 
Тези двамата са много сладки Joy  Дано не ни лишат от забавните им сцени. Защото изглежда Баде доста си пада по комисаря. 

Тъжно  се развиха събитията в края на епизода. За щастие Керим е добре,но преживя огромен стрес заради  Мехмет.
Основния въпрос  който епизода постави  за мен е. Можеш ли да излезеш от  подземния свят  за един ден? Нямам логичен  и точен отговор.

Дори да не беше станал инцидента в болницата. Живота на Керим и сигурността им с Фара,ще са винаги под въпрос.  Тахир има много врагове. Постоянно е намушка от тях и преследван от полицията. Фара, като майка е логично да защити детето и себе си. Затова миналото не е от значение, но как ще се справят с несигурното бъдеще?   
Дори да  реши да е далеч от Тахир или да са разведе. Смятам,че чувствата й ще надделеят.

# 355
  • Пловдив

Добро утро в понеделник и честит празник.
Чакането продължава.

# 356

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и спокоен ден!
Честит празник!

# 357
  • Пловдив

https://vk.com/club210963629?fbclid=IwAR1gVEHvjymoTC5K5lTLG4KeL5 … -116464248_411790

Може би сте разбрали, че Демет е дала интервю за списание InStyle. Рускините от една група на Енгин са превели частта касаеща сериала ни:

Демет Йоздемир: Проектът влезе в живота ми много бързо ("Казвам се Фара"). Бях толкова развълнувана, защото по това време винаги бях актриса, която искаше да се занимава с женски истории и за щастие такива неща винаги се получаваха.
InStyle: Бих искала да чуя от теб за характера на Фара.
Демет Йоздемир: Освен факта, че Фара е родена и израснала в Иран, пътуване до Истанбул, работа в бягство, това, което ме заинтригува преди всичко, беше, че тя (Фара) е много силна жена. Знаете, че жените имат невероятна устойчивост на болка и тежки условия. Фара е водела и продължава да води много големи войни. Синът й е най-уязвимото й място. Болестта му, усилията й да го излекува, това, което направиха в името на... въпреки всичко, за сина й. Тя е силна жена, която се опитва да отстоява себе си и сина си. Именно това ме привлече най-много. Точно когато се случват хубави неща, нещо се обърква и за съжаление, когато Фара е на грешното място в грешното време, в живота й се образува водовъртеж. Тя се запознава с Тахир (Енгин Акюрек). И така, нашата задължителна любов, вълнение започва. Колкото повече се притеснявате, толкова повече време ще имате между изпитанията (смее се). За мен обаче е много ценно, че тя никога не се превръща в жена, която забравя всичко и преследва любовта си. Така го показваме на зрителя в най-реален вид
.

# 358

Здравейте, момичета💓

Прекрасен и успешен месец май на всички!🍀🪻🌸

Чакаме си новия трейлър с нетърпение. Знам, че ще ни остави без дъх пак , защото сериалът ни е наистина много интересен.

Страхотни снимки на Демет, много красива жена и талантлива актриса. Радвам се, че играе с Енгин, за да я открия и аз. Личи си и че е  много добър човек от това, което четох за нея. Личи си и че с Енгин се разбират страхотно! Това е то, да се държиш нормално въпреки голямата слава, която я е споходила, а не като самозабравила се примадона😄 Ще изчета цялото й интервю с интерес, когато е готово.

А този малък сладур и също толкова талантлив актьор Растин ще има рожден ден след 3 дни! Сигурна съм , че кака Демет и батко Енгин ще го изненадат с нещо на снимачната площадка и ще има парти🙂

# 359

Здравейте момичета Two Hearts
Благодаря за превода на интервюто /това което касае сериала/.
Ако правилно се ориентирам в казаното от Демет - Фара няма да се бори евентуално за любовта си към някой мъж. Единственият приоритет в живота ѝ е и ще си остане детето.
Тогава да разбирам ли,че след като  "извади" Тахир от своя и този на Керимша живот, тя няма да направи и крачка повече към него.

Общи условия

Активация на акаунт