Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 9

• 135 781
  • 2 714
  •   1
Отговори
# 945
Подкрепям и Мика, и Елена в мнението им. Елена е очевидно подразнена и ревнува, затова прекалява, но разбирам какво има предвид. Кокоши истории и "разговори" и аз не понасям.
Жалкото е, че това се представя като модел на поведение - да изразяваме емоции без задръжки, "да бъдем себе си", книгите нямат значение, важен е броят на последователите в Инстаграм. И ми е тъжно, че повечето от младите момичета, които срещам, следват този модел.

..Тъкмо видях, големи приятели са тези, които се смеят, когато паднеш (и в пряк, и в преносен смисъл).

# 946
(Валерия) На приятелките каза, че ако Евгени застане между тях ще го жертва. На Евгени каза, че не е тук за да създава приятелства Thinking

# 947
Ужас как падна, а приятелките и се смеят.

# 948
Да Пламена си изигра жертвената роля, един куп позитиви обира сега, защото да си жертва се харесва на повечето хора и си избяга по живо, по здраво.
Джия този епизод е нетърпима.

# 949
Поли, вади цикатридината 🤣🤣

# 950
Етикетът по приятелство повелява първо да провериш дали човекът е ок, а после да се засмееш…дори не станах.. Колко приятни впечатления у мен развали особено Айлин в момента.
Извинявайте за лекцията, ама нали… никнеймът. 🤣

# 951
Този разговор след падането е адски прост...

# 952
Джия е като типична чалга певица тази вечер - евтино поведение, евтина визия.

# 953
Генчо не видя ли че изгората му се катурна? Или още се държи за принципа на ненамеса? 🤨

# 954
Прокливане Joy

# 955
Пълна скука

# 956
“Това не е прокливане
Елена-Антоанет, Ергенът 2023г.

# 957
Валерия е много красива тази вечер.

# 958
Нищо забавно не видях в кудкудякането на кокошките
Простакеси от класа!