ОКТОМВРИйче мъничко в коремчето расте, очакваме пола да се разбере 💓👶💙"

• 46 988
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
Желязото те първа ще започва да пада 😁
Моето е високо, понеже вит.Б ми е на долна граница.Сега към края на месеца ще ги пускам да ги видя как са.

За БХС мога да кажа само, че не са на 100 % верни, да не кажа даже, че и 95 са им много.Преди година и нещо позната роди момиченце със Даун, въпреки че мина всички редовни прегледи и двама доктори са я гледали, чак като се роди тогава разбраха.
Така, че на ФМ ако доктора е видял и носна костица, и по 5 пръста на ръчичките, и нухалната като е била в граници аз не бих го мислила въобще.Стискам палци на втория БХС всичко да ти е ок 🤗

Ама те 5-те пръстчета нямат нищо общо със синдром на Даун 😀 Аз дете със синдром на Даун с по-малко пръсти не съм виждала, а повярвай ми виждам много …
Според мен една хубава ФМ би заместило притесненията . И пак казвам грешки стават и за съжаление никой не е застрахован.
Пренатеста най- евтиния и основен вариант  е до 1000лв във всички фирми.

Аз също мислех, че като имам пренатест и ще отпадне БХС обаче все пак ми пуснаха изследвания заради прееклампсията.
Имате доста оформени коремчета Simple Smile Аз съм в 15гс и честно казано си мислех, че имам, но като видях вашите и разбрах, че нямам. Очаквам скоро да се обърне матката и до се качи нагоре.
Това за пръстите е за тризомия 13 и 18, не за 21 😃 .Нали затова измерват и гледат за няколко неща.Просто не съм влизала в подробно описание, защото при мен малко "говора изпреварва мисълта" 😂

# 106
Аз да се похваля, излязоха и другите резултати - хромозомното секвениране е наред. Сега чакам прегледа на 25 да определим кога ще се маха полипа. Ще е без упойка. Има ли някоя махала полип без упойка, дали боли ?

# 107
Здравейте и от мен!❤️
Включвам се с голямо вълнение.🤗

# 108
Аааа забравих! Вече много осезаемо усещам бебето, дори днес и дъщеря ми го усети 😍 Не мога да повярвам,че толкова рано го усетих Simple Smile

# 109
Майлита много се радвам..и аз нямам търпение 🫣
В момента усещам всякакви неща, но мисля, че е от разместването и червата ми главно 😂

Та влизам в НГЛ ей сега и пак същото ми излиза.Сменям датата на 14-ти-грешкаа.Сменям на 12-ти-бааам всичко е готово 😃
Аз на 12.04 бях на лекар, а на 13.04 дадох кръв.Съответно ми дадоха листче на което пише 13-ти ...Ама няма нищо де, поне е излязло 😁
Скрит текст:
Скрит текст:

# 110
Майлита много се радвам..и аз нямам търпение 🫣
В момента усещам всякакви неща, но мисля, че е от разместването и червата ми главно 😂

Та влизам в НГЛ ей сега и пак същото ми излиза.Сменям датата на 14-ти-грешкаа.Сменям на 12-ти-бааам всичко е готово 😃
Аз на 12.04 бях на лекар, а на 13.04 дадох кръв.Съответно ми дадоха листче на което пише 13-ти ...Ама няма нищо де, поне е излязло 😁
Скрит текст:
Скрит текст:
Супер са ти резултатите. С теб имаме рожден ден на една и съща дата, един и същ месец😅😇

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 09:28 от PaolaIvanova

# 111
Ох, аз единственото, което усещам е тежест и подудост, а като се погледна, на моменти има, на моменти нямам корем. Искам само да се отърва от гаденето вече и да не ме е страх, че ако изляза, ще повърна. Единственото, което ми се яде са само теста и сухотии, това не е нормално вече...

# 112
Браво за хубавите резултати.
Аз още нямам... и се чудя кога ли ще излязат.
Обещаха да ми се обадят, защото аз нямам и на кого да звънна Grinning Grinning Grinning
Ама... ще гледам да не го мисля, може просто да се бави заради празниците.
Ако в понеделник все още няма ще звъня в лабораторията на националния телефон, да видим... 

# 113
Паола ама съм по-възрастна 😂😂
Иначе сме само хубави хора родени на тази дата 😃❤️
Мир пробвай с друга дата.Какво ти излиза в сайта им?На мен ми излизаше, че съм в базата, но може би с друга дата и въобще не предполагах, че да ги пуснали с датата на прегледа.
Кокосче тъкмо вчера си говорих с една приятелка и ми разказа как с първата бременност по цял ден е ядала само и единствено тестени неща.
Цитирам:"Слизам сутринта до баничарницата и си взимам 4 кифли и един тутманик за по-късно.След 3 часа слизам и си взимам баница, след още 2 часа слизам за пица.И това беше всеки ден, а бях качила едни покриви 14 кг през цялата бременност" 😂😂
През втората се е хранила нормално, а е качила 20+ .Така, че хапвай си каквото ти се яде-аз съм на този принцип.

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 10:51 от Merryhristowa

# 114
Ох, аз единственото, което усещам е тежест и подудост, а като се погледна, на моменти има, на моменти нямам корем. Искам само да се отърва от гаденето вече и да не ме е страх, че ако изляза, ще повърна. Единственото, което ми се яде са само теста и сухотии, това не е нормално вече...

И аз съм така, сутрин коремчето ми е по-малко и до вечерта става по-голямо😅, мислех си, че е от храната, но пък аз имам проблем с храненето, нямам никакво гадене и прилошаване, но не мога да взема решение какво ми се яде😅. И като реша какво ще ям, след дълго омуване, се оказва, че и това не ми се яде и се храня просто да сложа нещо в корема и с никакво удоволствие от храната.🤷‍♀️

# 115
Паола ама съм по-възрастна 😂😂
Иначе сме само хубави хора родени на тази дата 😃❤️
Мир пробвай с друга дата.Какво ти излиза в сайта им?На мен ми излизаше, че съм в базата, но може би с друга дата и въобще не предполагах, че да ги пуснали с датата на прегледа.
Кокосче тъкмо вчера си говорих с една приятелка и ми разказа как с първата бременност по цял ден е ядала само и единствено тестени неща.
Цитирам:"Слизам сутринта до баничарницата и си взимам 4 кифли и един тутманик за по-късно.След 3 часа слизам и си взимам баница, след още 2 часа слизам за пица.И това беше всеки ден, а бях качила едни покриви 14 кг през цялата бременност" 😂😂
През втората се е хранила нормално, а е качила 20+ .Така, че хапвай си каквото ти се яде-аз съм на този принцип.

Нямам опция за дата, Влизам с потребителски номер и парола и излиза това

Само това е излязло, скрининга го няма реално... Звъннах аз в лабораторията, но никой не ми вдигна.
После пак ще звъня, настроила съм се днес, че ще разбера какво се случва. Laughing

# 116
Хм много странно 🤔
Звъни им цял ден докато не вдигнат и така 😃

# 117
Имам един въпрос, аз съм в 14г.с., до момента имам 3 прегледа при гинеколога (в 5г.с, в 8г.с и 12г.с) и гинеколога ми каза, че нямам право на повече безплатни прегледи и от тук на татък всеки преглед ще струва 50лв, вие плащате ли прегледите си?

# 118
  • Замък сред облаците
По ЗК има 3 безплатни прегледа с УЗ, останалите се плащат. Има лекари и лекари де, някои пък не таксуват макар че са рядкост. Други са изцяло на частно и няма безплатни.

# 119
Имам един въпрос, аз съм в 14г.с., до момента имам 3 прегледа при гинеколога (в 5г.с, в 8г.с и 12г.с) и гинеколога ми каза, че нямам право на повече безплатни прегледи и от тук на татък всеки преглед ще струва 50лв, вие плащате ли прегледите си?

Прегледите не би трябвало да се заплащат. НАй-вероятно ехографиите се заплащат. И при мен е така, но лекаря ме предупреди още преди да се запиша на ЖК при него. Предната бременност отново се следях при него и не съм плащала, но времената са различни.

Общи условия

Активация на акаунт