Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 20

• 72 629
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Аз бях с големи сантименти към Габор от едни велурени ботушки, които носих докато им се пробиха подметките. Два пъти си купих спортни обувки от тях - и двата чифта ги върнах. От предишното намаление си купих чехли - доволна съм. Явно е до това какво ще улучиш. Но подметки, които не е огъват, не ги признавам.

# 586
  • София, Манастирски ливади
Маратонки Nike от намалението могат ли да се намалят още с някакъв код или няма шанс? 😕

# 587
https://m.aboutyou.bg/p/espadrij-l-originale/sandali-verdon-7829 … _campaign=product тези си взех зимата,днес ги разходих и са много удобни. Също съм с широк крак. Често са намалени и според мен си струват

# 588
От мен едно бързо ревю за едни Рибоци Simple Smile

https://www.aboutyou.bg/p/reebok-classics/niski-maratonki-revengle-plus-7202804

Супер са. 100% естествена кожа. Номера си отговаря точно. Мека кожа,ще се получат бързо гънки,но са удобни. Днес 5 часа ходене,без никакви проблеми. Идеално пасват на крака. Могат да се носят на всичко. А цената беше 46,67лв.

# 589
Колебая се за номер от парките на Only, някой имал ли вече изпрал, свива ли се Simple Smile , че s ми е башш..баш, ако се свие няма закопчаване до горе.

# 590
Здравейте, изгубила съм найлоновата торбичка в която беше рокля на VILA,  а искам да я върна. На някой да му се е случвало?

# 591
  • гр. София
Давам отзив за поредната рокля. Преди време е поръчвана, не сега.
Размерът уж е С, но ми стоеше като поне три номера по-голяма. Чудех се какво да правя, но я бях взела на много добра цена и прецених, че ще ми е по-скъпо да я върна и да поръчам нова, защото едва ли щяха пак толкова да я намалят, затова я носих на шивач. Доста време отне прекрояването, защото платът е фризе, а фризето трудно се работи, но пък в момента ми е като по калъп. Много съм доволна как стана. Не съжалявам, че предпочетох да я дам за корекция, вместо да я върна и да я дебна пак, неясно кога, да бъде намалена.
Платът пада тежко, цветовете са наситени, има подплата. Стои ми по-дълга, отколкото на модела, за когото са написали, че е 179 см. Аз съм 169.

https://www.aboutyou.bg/p/peppercorn/roklya-gabrielle-8814511

Скрит текст:

Вие давате ли дрехи за корекция или директно връщате, ако са ви големи?

# 592
  • Бургас
Аз връщам. Имам толкова много дрехи, че не ми се занимава.
Трябва нещо много да ми хареса, че да го дам за преправяне. Сега например ще нося 3 панталона на Next и Marks and Spancer да ми ги стеснят, но те не са от About you. Тях си ги поръчвам от Англия и връщането е трудно и скъпо.

# 593
Ще имам възможност утре следобед да измеря ширина и дължина на парка Онли. Имам размер М и S. И двете ми стоят добре. По-малкия размер ще я нося само с тънки блузи,  а по-големият с по-плътни.

Дрехи за корекция не давам. Връщам. Само дънки ако са ми прекалено дълги скъсявам.

# 594
  • Пловдив
Здравейте! Отговарят ли си мъжките маратонки Asics?
 Имат и половинки номера.

# 595
  • София
На мен ми се случва най-често да подкъсявам панталони и на блузи с деколте тип прорез да ги посвия деколтетата да не се отварят. Но шивашките услуги вече доста оскъпяват дрехата и само когато си заслужава се възползвам.
А дълги дънки вече може да режете отдолу и да оставяте разръфано Wink нали са така половината модели.

# 596
Имам код за бельо минус 15 %

На някого да му се намира код за блузи и ризи?

# 597
  • sofia
Момичета, може да задавам глупав въпрос, но когато искате да върнете два артикула от една поръчка, но по различно време, как поставяте етикета на плика ( имам пликове от предишни поръчки) - с лепило ли го лепите, на ръка, като си извадите етикет на принтер.

# 598
  • Sofia
Не го лепя, в еконт го сканират и отпечатват лепящ се.

# 599
  • Сф
Здравейте! Отговарят ли си мъжките маратонки Asics?
 Имат и половинки номера.
не знам за Асикса в абаут ю, но понеже детето ми тренираше професионално и бяхме години на Асикс оттук , умалени са с половин номер. Това съм запомнила. С други марки нямаме тоя проблем. Специално с Асикса внимавай , дано някой се включи конкретно.
Днес ще взема ванските, които поръчах , дано няма изненада, че са ни както винаги спешни и ще дам по- късно отзив.

Общи условия

Активация на акаунт