ОКТОМВРИйските сладури правят майките си луди

• 8 790
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря за топлото посрещане! Simple Smile
Аз още много не се ориентирам във форума,но като имам повече време ще го разуча ooooh!
Сега имам 5 минутка,малката дреме в кошницата,а вече и е време за хапване Joy

# 286
  • Откъм Варната
Новата тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=156188.new#new

# 287
# 288
  • София
Здравейте момичета,

Ще започна с лошата новина - дойде ми Sad Много се натрових, това значи, че нивото на пролактина е паднало, надявам се да го пребори бебчо тоя пролактин падащ. Днес бебчо нещо не щеше да суче (дали заради цикъла или заради това, че му се акаше), та ми се запуши гърдата, не че се е втвърдявала, но как стана не разбрах. После обаче пак го сложих на същата гърда, която вече болеше и почна да пари, та я оправи.

И сега добрите новини - бебчо е трупнал 1,300 кг. и 5 см., т.е. сега е 6,500 кг. и 61 см. - Ангелина почти позна Simple Smile Много съм щастлива от това, докторът каза, че няма нужда да се захранва още, щом е порастнал така, иначе щял да препоръча пюрета. Много се моля и следващият месец да няма нужда от захранване. Според тях няма настинка, но щом според мен имал хрема не му сложиха ваксините, отложихме за другата седмица. Иначе в гърдичките нищо няма. Докторът каза, че явно е било вирусче, което е преминало през организма му и сега се оправя. Каза, че не съм виновна аз, че съм го извела във ветровитото време, може да му е станало малко хладно, но това само е отключило проявата на вируса.

Хайде сега пак се връшам да ви изчета.

# 289
  • София
Здравейте, Цял ден ми спират тока и тъкмо напиша нещо и се затрие.  Дбс, не съм писала, защото онзи ден ме изкушиха с много вкусна пилешка супа, без застройка, а само 3 с.л. пр. мляко на цялата тенджера. Резултатът е , че детето се изрина. Това е била и причината за рева онези дни.Много сърбели тези обриви. Затова искам да изчакам да премине и тогава да мажа. . Кръци, Определено  хормоните са причината и след време ще се смеем на акъла си, но дотогава да са здрави нервите на тези около нас. А за рахита няма какво да се притесняваш, но мерки трябва да се вземат. Бързам да изпратя, докато не изключи пак.

Общи условия

Активация на акаунт