Разширени вени- кой, как се бори с проблема? - тема 4

• 41 267
  • 439
  •   1
Отговори
# 195
А стандартната операция, стрипинг, май се казваше. Тя покрива ли се от здравната каса?

# 196
В сряда бях оперирана от проф. Лозев в МВР болница. Понеже бях приета във вторник и в четвъртък ми беше третия ден от приема ми казаха, че може да ме изпишат, а може и да остана за още една вечер, но аз предпочетох да си тръгна.
Самата операция продължи около 2 часа, като упойката ми беше в гръбнака и не усещах нищо.
По време на операцията първоначално бях по гръб, но след това е завъртяха по корем.
Изключително доволна съм от отношението на проф. Лозев и екипа му.
Ако някой иска да пита нещо съм насреща.

# 197
  • Някаде там
А стандартната операция, стрипинг, май се казваше. Тя покрива ли се от здравната каса?
Да, покрива се от здравната каса. Преди два месеца се оперирах във  ВМА.

# 198
Здравейте,някой правил ли си е операция на разширени вени във Варна при д-р Йорданов и д-р Тодоров в болница "Света Марина".И интересуват ме мнения за тези съдови хирурзи или други във Варна,които извършват операции по класическия метод.

# 199
Здравейте, от около седмица имам тежест в краката, парене около колената и чувство за "дърпане" докато вървя + пулсиране предимно в прасците. Обикновено след леден душ дискомфортът отшумява. Имам видими вени като на десния крак, който ми е по-чувствителен са по силно изразени, но не приличат на разширени. Симптомите ми са, откакто станаха горещините. Работя в офис и през повечето време седя. Възможно ли е тези симптоми да са от невидими разширени вени? Имам час за съдов, но час след повече от седмица.. Взех да се мажа с Лиотон 1000, но не усещам особена разлика.

# 200
Възможно е! Иди на доплер

# 201
Възможно е.И при мен е така.Аз съм с тежка варикоза  и когато се стопли времето,болките се усилват,започват едни опъвания,мравучкания в засегнатите зони,дори някой път ми изтръпва кракът.Всяко лято стават от зле по-зле.Най-неприятното усещане е,когато от седнало положение се изправя.Иначе като съм в движение с компресиращите чорапи почти не усещам болка,но сваля ли ги,не се трае.

# 202
Здравейте. Имам множество капиляри и малки вени по краката. На 34г. съм. Интересувам се от лекар, който може да ми даде правилна насока или медикаменти които да приемам. Ако някой от вас се е сблъсквал с подобен проблем, моля да пише информация за лекар или информация за премахване на капиляри?  Всъщност дали премахването им е опасно за организма? 
Благодаря Ви!

# 203
Здравейте. Имам множество капиляри и малки вени по краката. На 34г. съм. Интересувам се от лекар, който може да ми даде правилна насока или медикаменти които да приемам. Ако някой от вас се е сблъсквал с подобен проблем, моля да пише информация за лекар или информация за премахване на капиляри?  Всъщност дали премахването им е опасно за организма? 
Благодаря Ви!

И аз имам много около колената и по бедрата. Следя!

# 204
Здравейте и от мен! Въпросът ми може би е глупав, но използването на епилатор дали е противопоказно при разширени вени?

# 205
Здравейте, насочила съм се към болница Тракия в Стара Загора? Някой да е ходил там? Препоръки за лекар и мнения за болницата?

# 206
  • Карлово
Здравейте и от мен! Въпросът ми може би е глупав, но използването на епилатор дали е противопоказно при разширени вени?
Епилатор не, но кола маска със сигурност.

# 207
Антицелулитни масажи не се препоръчват, както и кола маска.

# 208
Момичета , поне малък ефект някой да е получил от хапчета ? Пия Детралекс и от него болката ми доста намалява , но така се надявах и вената да се прибере поне малко . Моята е на корема и ми е много некомфортно и грозно .

# 209
Момичета , поне малък ефект някой да е получил от хапчета ? Пия Детралекс и от него болката ми доста намалява , но така се надявах и вената да се прибере поне малко . Моята е на корема и ми е много некомфортно и грозно .

И аз имам доста капиляри и все нови излизат, даже преди два дни забелязах, че са ми се появили 2 на краката отзад, доста големи цели кръгчета. Другата седмица съм на лекар, адски ме болят, дори и на ръцете, а вечер едвам стоя права да си измия чиниите, ужасно е.
Засега нищо не пия, чакам си прегледа /миналата година пих детралекс 3 месеца и го спрях/, после стана хладно и съвсем нищо не съм пила.

Общи условия

Активация на акаунт