Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 10

• 29 216
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Пълни идиоти.. Не сме помръднали и сантиметър от старото аз.. Имах надежда за Суна, дано избяга,но.....

# 106
Ехх.. така се надявах на страст в тая стая ..

# 107
Актьорът  на Тарък вън от ролята е готин. Гледам да се разнообразя, че тази мъка взе да ми досажда. Айде пак Пелинчето. Какъв е този мазньо?

# 108
Като гледам ще има развод и сватба с Тарък. Щом Сейран обяснява на Ферит да чака покана за сватбата👿😁😒

# 109
Надежди говежди се казва на всичките сценарии, които разиграхме за: Ще те убия! Убий ме!
По-трагично развитие не бих могла да си представя.
Не стига цялата драма и напрежение, а на финала Пелин и майка й. Е, това вече не се издържа. Има % на поносима трагедия и драма, това мина всички граници.
Тъпотия!

Какво да е това възпитание, какъв е този мазохизъм. Не го проумявам. Да стоиш при такива условия разбирам, ако нямаш изход, но все пак ти подават ръка и ти пак стоиш.
Ама, че епизод за празника. При рускините 15 000 човека гледаха по едно време, такова чудо не е било.

# 110
Може би серията с превод или поне за тези които вдяват повече е по дълбока с детайли… Ифакат няма ли да и се разкрият игрите незнам.. Пелин противна….казъм какво пак замисля… Сейрин инатливо магаре.. Тоя репортер каква я върши в къщата на Пелин.. Тея развода подготвят и май кандидат зетя ще иска да взема булката и дядото ще се откаже от развода от инат

# 111
Дано едното деде гръмне другото. Най- добре с къщата. Жениха на Суна е с по голям бюст от нея. И къде са компютрите?

# 112
Уж на рамазана не можело близост пък се скъсяха от бой и ругатни…. Тоя на Суна е чист психопат

# 113
Сега па Сафет ще взима Сейран.
И какво, ще подпишат за развода и хоп нова сватба. Ако съм на Ферит ще подпиша и Сейран да яде дървото, като грам не оценява нещата. Тя с нищо не се защити брака си, нито "любовта" си.

# 114
Тамън си помислиш, че няма на къде по-зле и се появи Сафет джуниър. Баси, психара! Вече съм Rolling EyesRolling Eyes Оф, и Казъм стана мафиот. Не, не мога!

# 115
И най гадното че май ще сме и без фрагман нали ще са вече по два..за развода Ферит няма да се даде на дядо си мисля ще има изненади

# 116
Ще има фраг след епизода. Обявиха го. Ама то, за какво ли...

Айде, разведоха ги. Да им е честито на младите!

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 23:45 от Бл@гуна

# 117
Е не!!! Проста е! Rage Rage Rage Rage

# 118
  • София
Край. Разведени са. Приключи.

# 119
Направо ме загубиха като зрител..
Че то главната геройня изобщо не обича главния. Какво да им гледам повече?
Ферит с право подписа🙄
Ще стигнат ли до дело, или само с тоя документ всичко приключва?

Общи условия

Активация на акаунт