Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 38

• 67 692
  • 976
  •   1
Отговори
# 165
AMX пуснах в репродуктивната клиника, която ми подава документите. Мисля, че може и в друга лаборатория да се даде проба. За СГ питайте дали не може да се ползва тази от последната инсеминация. Иначе отново трябва да е в репродуктивна клиника.

# 166
Да да, аз разбрах за изследването. Въпросът е спермограмата е една нали, а не 2 от различни места. При кандидатстване с 4 опита.

# 167
Само 1 са ни искали на нас. Ние също кандидатствахме с неизяснен стерилитет след 4 неуспешни инсеминации.

2 СГ искат, ако се кандидатства с МФ.

# 168
От кога влиза новата заповед за 6000 вместо 5000 както беше до сега ?

# 169
Здравейте, кога заседава комисията??? Аз съм номер: 69768 , има ли и други чакащи отговор от фонда?😊

# 170
Здравейте, кога заседава комисията??? Аз съм номер: 69768 , има ли и други чакащи отговор от фонда?😊
Здравей! Аз съм 69764. По принцип комисията заседава към средата на месеца и след това трябва да чакаме отговор.

# 171
За АМХ: няма значение къде ще го правите, трябва да е заверено от клиниката ви с “вярно с оригинала”. Вие сами ли подавате, не ви ли помага клиниката Sad (извинявам се, ако сте казали).

Аз също чакам с  нетърпение отговора 69789 🍀
За заседанието; тайно се надявам да е следващата седмица, гледайки сайта през юли, видях че последно беше актуализиран на 07.07, когато би трябвало да са излезнали резултатите на предните подадени 🥹🥹🥹

# 172
Момичета , ако имате издадена заповед , но решите да смените клибиката , каква е процедурата ?

# 173
  • София
Пак се кандидатства и се чака.

# 174
Момичета , ако имате издадена заповед , но решите да смените клибиката , каква е процедурата ?

Здравей! На мен ми предстои да сменя клиниката и също се интересувах по този въпрос, защото имам издадена заповед. До колкото разбрах от новата клиника трябва да дадат документ с който са съгласни че ви поемат те. Също попълва се молба в свободен текст защо искате да смените клиниката и се пращат тези документи + заповедта отново в ЦАР и като има заседание първо тези заповеди се гледат, защото са издадени вече само името на клиниката трябва да сменят. Но все пак от новата клиника трябва да обяснят каква е процедурата.

# 175
Привет, момичета. Има ли мега нетърпеливи като мен, които проверяват за актуален статус на сайта🥹?

Аз съм малко объркана, дали щом мине заседанието ще ги актуализират или чак в края на месеца, защото от ЦАР казаха, че само 1 път месечно правят актуализация

# 176
  • София
веднъж месечно след заседанието

# 177
  • гр. София
И аз съм нетърпелива, защото се надявам или поне надяваХ началото на септември да стартирам процедура.
На 13.07. подадох документите и още стои само статус “прието заявление”.
Да не би през август да почиват и да няма заседание, възможно ли е?

# 178
Миналата година точно август ни бяха одобрили, имаше си заседание, но заради отпуските беше по-късно ако не се лъжа. Примерно 16-17 число нещо такова. Но не мисля, че може да се прогнозира за тази година.

# 179
Здравейте , от кога  ще влезе новата заповед за 6000 лв на опит ? Ще подаваме септември дали ще ни хване ?

Общи условия

Активация на акаунт