Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 38

• 70 278
  • 976
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте! Аз мисля, че няма да успеете да се класирате за този месец, защото заседанията ги правят вече по рано около 10-то число. Най вероятно ще сте заседанието декември.

# 376
Много зависи и колко броя молби са подадени, тъй като на заседание минават определен брой (около 400-500)

# 377
Момичета, знаете ли колко време важи цветната снимка на тръбите за кандидатстване по фонда? Някъде бях чела, че искат на 6 месеца нова снимка.

# 378
Момичета, знаете ли колко време важи цветната снимка на тръбите за кандидатстване по фонда? Някъде бях чела, че искат на 6 месеца нова снимка.
При мен само за първото кандидатстване ми я искаха. След това искат само последната заповед.

# 379
  • гр. София
И при мен само за първия опит беше необходима. За втория и третия не са ми искали нова.

# 380
Здравейте! 😊
Дали някой има информация кога ще е заседанието този месец..? Понеже лекарят каза, че може да започнем със стимулациите на 25.11, но не знаем дали ще сме получили заповедта до тогава.

# 381
И аз чакам такава информация. Надявам се, че ще е между 10 и15, тъй като декемврийското предполагам ще трябва да е преди празниците.

# 382
Здравейте на 27.10 сме подали документи в сайта в цар пише "прието заявление " някой знае  ли колко време се чака , за първи път подаваме .

# 383
До заседание и зависи от входащия номер. Като отидете на адреса за проверка може да видите кои заповеди са минали на предното заседание - (в съобщението за разпращане). На заседание доколкото следя минават по 400-500 заповеди. Така може да прецените дали ще сте в този или следващия месец. Заседанията са веднъж месечно към средата на месеца, за ноември все още не са заседавали.

# 384
  • Пловдив
Здравейте! Влизам отново в темата. 3-и път ще кандидатстваме към фонда. Имаме входящ номер от вчера с номер 71609. Като смятам, няма да се класираме за това заседание, но за следващото със сигурност.
Пожелавам успех на всички!

# 385
Моят входящ номер е 71383/27.10. Надявам се скоро да разберем резултата от заседанието. Успех!

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 18:44 от Didi Vitanova

# 386
Здравейте! Моят входящ номер е 71376/27.10. Успех и търпение на всички бъдещи мами! 😍

# 387
Здравейте, някой кандидатствал ли е (съответно да е одобрен от ЦАР) с една запушена тръба? Както чета в описанието може да се кандидатства по тубатен фактор, но ми казаха, че ако другата  функционира добре няма шанс за одобрение. Блгодаря

# 388
  • София
Зависи какво е написано на разчета на цветната снимка. Аз съм с една отстранена и една пропускаща под силно налягане, но получихме одобрение.

# 389
  • Пловдив
Някаква идея кога трябва да се обнови инфото на страницата на ЦАР? Предполагам, че заседанието вече е минало.

Общи условия

Активация на акаунт