Пациенти на Д-р Александър Калчев

• 67 866
  • 1 109
  •   3
Отговори
# 1 095
Доктор Чучумишев е прекрасен, доста обстойни прегледи прави, опитва се да направи и хубави снимки, когато това е възможно. Не е многословен, обяснява, си какво вижда, но сякаш по-скоро си зависи от пациентите и дали е “ предразположен”. Аз ходих при него преди да забременея и следих първата си бременност при него и паралелно в Надежда, тъй като знаете, няма спешен кабинет, не израждат и не издават болнични, апаратурата в МЦ Калчев е направо на светлинно ниво, но пък доктор Чучумишев не установи при мен намалелите води- нещо, което веднага видя АГ в Надежда, и това ми остави малко горчив послевкус, особено, след като му писах притеснена, той ми написа само:” не се притеснявайте” толкова 😀 тогава продължих да се следя само в Надежда.

# 1 096
От кой лекар в Надежда бяхте доволна?

# 1 097
Следих се при доктор Михайлович, той ме и изроди, предизвикано беше раждането, заради малкото води- уникален лекар е, сега следи и втората ми бременност.

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 19:44 от miaa7

# 1 098
  • Пловдив
Утре ще правя PRP при д-р Калчев.
В плана си той ми предлага ivf, но в ценоразписа на сайта му не виждам да прави такова?

# 1 099
  • Be realistic - plan for a miracle.
Начертал го е в плана само като препоръка за вашия случай - самият той не извършва ivf.

# 1 100
  • Пловдив
Начертал го е в плана само като препоръка за вашия случай - самият той не извършва ivf.

А тогава с коя инвитро клиника работи? Предполагам ще ме прати при негови колеги.

# 1 101
С никоя конкретно. В Турция с Тургут. В България не знам дали праща някъде конкретно. Но си е ваш избор клиниката като цяло. Няма да ви спре ако имате предпочитание.

# 1 102
В България праща към клиника Малинов.
Д-р Калчев е правил инвитро преди години (и то май доста години), но вече не прави.
Вие преценявате как да постъпите.

# 1 103
В България праща към клиника Малинов.
Д-р Калчев е правил инвитро преди години (и то май доста години), но вече не прави.
Вие преценявате как да постъпите.

Някой ходил ли е там?

# 1 104
  • Пловдив
Днес ми мина prp на яйчниците. Само локална анестезия - в шийката на матката. Не искам да драматизирам, но доста си боли.

# 1 105
Тук, във форума, има отделни теми, в които пишат негови пациентки.
Д-р Малинов е доста активен в разни социални платформи, може да поразгледате. Ако това ви допада, може и на преглед при него да отидете.
Успех!

# 1 106
Дали не е време за нова тема? По правилата на форума след 50та страница, трябва да се пусне нова и да се заключи старата

# 1 107
Ами да изчакаме да ни предупреди модератор и ако тръгнат да я заключват, ще отворя нова Simple Smile

# 1 108
Дали не е време за нова тема? По правилата на форума след 50та страница, трябва да се пусне нова и да се заключи старата
Добре.
Пуснете нова.

# 1 109
Ето я новата тема:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1844920

Ще добавя малко детайли в първия пост по-късно днес.

Общи условия

Активация на акаунт