Нашите цветя - обща тема 20

• 41 563
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Магни,разкошна ти е терасата! Много добре ти де е получила!
Последният ми подарък,който получих!

И едно разкошче!

# 646
Благодаря, Карзче! Ти помниш първите ми стъпки. Трето лято и определено разликата си заслужаваше инвестираното време. Много се радвам, че не се отказах. Много полезен ми беше ( и още ми е) споделения опит. ❤

# 647

Ето го моето лимонче. Снимката е с лошо качество, но тъкмо започваше бурята и снимах през прозореца. Хибрид е - между лимон и портокал. Аромата му е страхотен. Много му се радвам и много искам да го отгледам. Казаха ми да го пресадя есента, сега ще остане в транспортната саксия.

# 648
Много чисти прозорци😉 - браво👋👋👋
Добро утро от директен контакт

ако снимам през стъклото ще ме линчувате😔

# 649
  • София
Titina
Скрит текст:
В младост 4 ли живееш?

# 650
Titina
Скрит текст:
В младост 4 ли живееш?
Не, не съм там.

# 651
  • София
Питах те,понеже блока който се вижда от терасата ти прилича на блокове които виждам аз.Помислих,че може да сме съседи.

# 652
Вб Ливадите е.
Аз щях да питам Магни, защо част от саксиите и са подредени на дървени скари?

# 653
  • гр.Пловдив

Дами ,какво да го правя това дърто алое,понеже му е тясно в саксията вече ,май има нужда от присаждане .снимах и дъртите ми драцена и дървото ,които са позиционирани в гаража

Дървото на живота в каква пръст го садите? Обикновена като на останалите цветя или смесват с нещо. Аз най-трудно се разбирам с на-лесните цветя.

Обикновена от изорания двор на село ,допълвам веднъж годишно като я изяде ,то е на 13-14г вече Simple Smile

# 654
  • София
Каламондинът към днешна дата. Нова реколта Simple Smile Скромничко, но важното е, че дава плод!

# 655
Аз щях да питам Магни, защо част от саксиите и са подредени на дървени скари?
Защото струпани директно на покривната настилка не ми харесват и все се чудя в какви кошници да ги редя. Накарах ММ да ми направи от палети платформа на две нива за да се виждат по-добре. Пия кафе и си ги гледам 😊
Освен това всякакви стари барбекюта, стойки, стълбички и цветарници приспособявам за да не е толкова скучно.

Освен това влача клони, дънери, камъни и всичко което ми се струва интересно. Не искам да казвам прибирането зимата как се случва. 🙈

# 656
Наемаш бригада😆
Магни защо ги прибираш всичките? При вас има ли ниски температури?

# 657
Прибирам декорите 😂 Защото като задухат зимните ветрове летят панери, кошници, възглавнички, лампички. Даже столовете местят, а барбекюто и масата съм намирала с краката нагоре. Шезлонгите също танцуват - тях връзвам един върху друг. Обявят ли вятър със скорост 100 км/ч и изпадам в ужас. Саксиите скупчвам да се подпират една друга и пак се търкалят. Все пак е четвърти етаж. Отделно пороите ми съсипват инвентара. Пролет кърпя, връзвам, шия и така Simple Smile

# 658
  • София
Защото струпани директно на покривната настилка не ми харесват и все се чудя в какви кошници да ги редя.
Това в кошници и кашпи ще е добре за твоите цветя.Гледах,че рускините го препоръчват където много горещо.А между саксията и кашпата слагат керамзит,камъчета(нещо за изолация).Така корените се нагряват по-малко и цветята по-лесно понасят жегите.

# 659
Абсолютно е вярно това, Натуся. Преди да се сдобия с кошници слагах изолация от тази, която редят под дървената настилка около басейните.

Общи условия

Активация на акаунт