Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 186 482
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 1 080
Няма нечестно, играта със сърцата беше направена за Мика, както играта с доенето - за Валерия, а играта с оценките - за Айлин. Продукцията ги подбутва, ама всеки как ще се излага, си е личен избор.
Аз съм сигурна, че ако Валерия беше издоила козата, имаха вариант Б,  в който Генчо да се заяде с нея. Просто това беше моментът, в който 'лошата и красива сестра" се издънва. Очаквам скоро да 'сготвят' и "умната" сестра и накрая остава Пепеляшка Relaxed Това е моят сценарий, пък ще видим...

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 12:58 от Анонимен

# 1 081
Вижте ,аз написах,че сега е с Мика,а не че тя печели формата.

# 1 082
  • Разпиляна във въображението
Направена така, че да не се издъни в ранен етап, като Елена например - тя нали бе най-слушащата.
Вижте, пиша това, защото грам отношение не виждам между двамата. Нямат взаимоотношения, или не са ги показали. Тя никакъв смислен разговор не проведе с Евгени. Но пък за броени дни може той да се е влюбил, знам ли го. И вече смешно стана с "фенките на Валерия". Пиша за пореден път - дано Елена спечели. 

# 1 083
  • София
Валерия печели.
Видно беше още от началото, ама набъркаха и Елена, че да има сезон.
Дано и за нея да си е струвало.

Надявам се харесващите Елена да имат време да свикнат с това до финала.
А на самата Елена пожелавам да намери мъж, достоен за нея - този не си струва.

# 1 084
Не приемам емоционално новината (не го наричам спойлер поради отсъствието на посочен източник ) за Микаела; чисто теоретично на този етап на предаването всеки е потенциален победител. Но не разбирам как в оставащите два епизода, Евгени ще се влюби толкова дълбоко в нея, че да пренебрегне емоциите, които изпитва вече трайно към другите две финалистки. Та те почти не се познават. Струва ми се, че с наближаването на финала, всякакви теории се лансират, включително от екипа на предаването, за да се подсили съспенса.

# 1 085
И аз искам Елена да спечели и да бъде с него, ама съм и реалист, та… Според мен Генчо няма да отстъпи от образа на жена-модел. Валерия не я виждам нито до Евгени, нито до който и да било. Е, то кой остава?

# 1 086
Няма шанс Мика да спечели. Никаква особена интимност не сме видели, както при другите две. И за Дениз по едно време се чудеха хората миналата година към края дали пък няма да е победител, защото й поизлъскаха образа и уж се преоткриха, но не. И сега ще е така.
А единственият, който се изложи при (не)доенето на козата, беше Гената, с бруталното незачитане и неуважение на чуждите граници, били те разумни или не според него. Ако не си оправи султанските кривини, нито една девойка не заслужава да се гърчи с него.

# 1 087
Калия, би ли споделила до колко е достоверен този спойлер?
Наистина ми е безумен, въпреки, че виждам вече доста хора да го твърдят и не ми го побира ума. Мика ми е страшно симпатична, но между двамата няма абсолютно нищо. Даже целувките им са толкова насила и за двамата, че е болезнено за гледане. Като братче и сестриче са ми. Че няма да спечели предаването, е ясно, но ми е трудно да си представя и отвън какво би ги събрало изобщо...

# 1 088
Защо пък не може след предаването да е с Микаела, избрал е една от двете главни героини за финал да угоди на продукцията, но тя му остава в съзнанието и когато"цирка свърши" да започнат някакви отнишения, не е изключено. Чета и се чудя, аз като се влюбих в моя мъж , толкова бързо и внезапно стана, почти веднага заживяхме заедно и така вече около 10 години.... Ние ли сме луди....

# 1 089
Има още един спойлер (според мен) за Микаела - в надкаста при Туджаров и другото момче (не му помня името, ще ме извинява), Александра разнищи до седмо коляно всички участнички, а когато я питаха за Мика, направо се уплаши и почти нищо не каза. За мен е напълно възможно Гената да се е влюбил, то те и далеч не ни показват всичко.

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 16:07 от Анонимен

# 1 090
Ако не дойде Ковид да ми напише спойлера, вече на нищо не вярвам. Joy
Но то остана седмица до финала. Няма да изгубя сън от вълнение коя е прибрала този чуден мъж. Шестото ми чувство говори, че печели Елена. Лошата новина за фенките и е, че обикновено не печели тази, която аз искам, а аз наистина искам да спечели Елена, понеже са си тамън двамата - "хвани единия, удари другия".

# 1 091
Микаела работи в сладкарница в Банско. Евгени до колкото знам не е в Банско?

# 1 092
  • София
Микаела работи в сладкарница в Банско. Евгени до колкото знам не е в Банско?

Нали учи право някъде в чужбина?
Кое от двете е вярно? Това за правото, или това за сладкарницата?

# 1 093
И аз искам Елена да спечели и да бъде с него, ама съм и реалист, та… Според мен Генчо няма да отстъпи от образа на жена-модел. Валерия не я виждам нито до Евгени, нито до който и да било. Е, то кой остава?

И аз не искам да спечели Валерия, но е очевадно как той я гледа и как гледа другите, така че явно ще е тя. Искам да я видя как се среща с майка му и дали ще е първата харесана от нея Satisfied.

# 1 094
Напълно възможно е да печели примерно Валерия и той да е с друга от формата. За мен това не е странно. Все пак едно е там, затворени, друго е навън.

Ясно е, че играта с козите беше, за да се постави Валерия в неудобна за нея ситуация. Обаче тези ситуации точно, са най-добрия лакмус. От една страна Валерия си има принципи, които не иска да прекрачи. От друга, много би било трудно да се живее с такъв човек, ако самия мъж не се увлича по веганство и подобни течения.

Елена уж знаеше много за Евгени, а яко се издъни на елементарни въпроси като този за дядото на Евгени.

Мен няма да ме учуди ако печели една, а после е с друга. И не вярвам на спойлера, че вдига сватба.

Бтв, не стягам сватба, ама в моя пинтерест колко сватбени прически и рокли има сейвнати… ако бях във формата, щяхте да сте ме изкарали победителка!

Общи условия

Активация на акаунт