Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 117 457
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 440
Мдааа,нещо много костенурково ми върви срещата.

# 1 441
Елениното есе грам не ми въздейства.На Микаела го изпуснах,но ви се доверявам,че е било мн.чувствено.

# 1 442
  • София
Коя ще си ходи днес?

# 1 443
Валерия ми напомня Нели Рангелова на младини.

# 1 444
Заслушах се във Валерия. Има богат речник, мисълта и тече гладко и ВСИЧКИ думички ги използва намясто.
Между другото, забелязахре ли репетето на така "страстната" поза от вчера с Елена?
Нито едно клише, нищо паразитно, без agenda.

# 1 445
Че те и с пеперуди не си казват нищо...

Така де - Сега само се гледат, мигат си и се целуват. Ама като мине тоз момент се чудя..

Оф, като че ние сме доказвали Нютонов бином по време на пеперудите...

# 1 446
Валерия винаги и постоянно му казва на Евгени да не се връщат, ама ще я върне .....

# 1 447
Подарък за Валерия.
И замирисва на...скандал. Ети няма да й прости. Hug

# 1 448
Цялата среща протече в неразбираем монолог на Валерия, който основно се състоеше във много съм влюбена, не искам да се връщаме, мога с теб да си стоя, не искам да се връщаме, много ми хареса днес, искам да избягаме, не искам да се връщаме...

# 1 449
Евгени днес го виждам хлътнал по Валерката. Вече и камерите не го притесняват май. Другите по-скришно ги намлясква.

# 1 450
  • София
И след цял ден целувки и натискане с Валерия сега Микаела ще му чете любовно писмо.

# 1 451
Ирина с подобно прозрачно боди като на Елена. Чака сигурно и нея да я награби така.

# 1 452
Наистина не разбирам на Ирина поведението. Необяснима ми е нейната фиксация върху Валерия.

# 1 453
  • София
Колкото не харесвах Валерия, а харесвах Елена сега май повече харесвам Валерия. Не, защото е блеснала с някакви качества, но в Елена ми идва малко в повече заяждането и омаловажаването на хубавите неща, които са се случили на другите момичета. Ок, ревност е вижда се, но все пак трябва да помислиш и отсрещния човек как би се почувствал. До сега повече Валерия сякаш нападаше Елена грозно, сега обратното. АААА и Генчо не гледа така Елена и ако не си избере накрая Валерия ще го призная за страшен актьор. Просто се гледат двамата влюбено и за това и срещата им е скучна, защото какво да искат двама влюбени освен да се натискат и да се гледат и да флиртуват. Simple Smile Не ми е игра на мен това.

# 1 454
Пожелавам на всички момичета, които принудиха да пишат есета за Евгени да си намерят някого за когото наистина си струва този жест. Мъчно ми беше да ги гледам как плачат, дали припознават някой друг в тези думи, сетиха се за някоя дълбока душевна болка или просто изолацията ги кара наистина да развиват чувства към Евгени. Това е такова мъчение, че не е истина.
Валерия е сладка, Евгени е същия чвор както и при предни срещи.

Тези момичета, освен като вечно разгонени, изглеждат и отчаяни. Това не може да е нагласена актьорска игра, защото щяха да им дадат по един Оскар ако беше така.
Явно нещо наистина не им е наред, но не знам какво.

Общи условия

Активация на акаунт