Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 117 223
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 2 130
Аз дадох подвеждаш коментар , като неправилно съм разбрала че е била тясна чат група между приятелки/ колеги .
Айлин си е една бръмчалка , която явно си е избрала пътя  да е в редиците на десетките жени , които търсят лек живот , чрез хубава визия. Нейн си е избора , но цялото това величаене  колко интелигентна била , че мяукането е просто една невинна поза , как косъма на отношенията с баща и ще се скъса са пълни глупости. Забавно и спокойно повърхностно момиче, явно и по-вулгарно , което до време ще е звезда в клиповете на чалгаджиите и в очите на "слепите " . Тя не случайно идеално си се вписа в компанията на обезобразеното Габи и грубата Елисавета.

# 2 131
  • софия
Аз дадох подвеждаш коментар , като неправилно съм разбрала че е била тясна чат група между приятелки/ колеги .
Айлин си е една бръмчалка , която явно си е избрала пътя  да е в редиците на десетките жени , които търсят лек живот , чрез хубава визия. Нейн си е избора , но цялото това величаене  колко интелигентна била , че мяукането е просто една невинна поза , как косъма на отношенията с баща и ще се скъса са пълни глупости. Забавно и спокойно повърхностно момиче, явно и по-вулгарно , което до време ще е звезда в клиповете на чалгаджиите и в очите на "слепите " . Тя не случайно идеално си се вписа в компанията на обезобразеното Габи и грубата Елисавета.
Сега започнах да мъча подкаста с нея. Към тези приятелки прибави и Дениз Хайлура. Преди малко се похвали, че са близки.

# 2 132
Сега гледам надкаста с Пам. Въпросът й бил в отговор на синхрон на Айлин, в който Айлин коментира, че й е скучно и ще започне да се оглежда в епика. И как Пам е видяла синхрона на Айлин, та после да й задава въпроси заради него? Няма какво повече да коментирам твърдения на Пам. Освен фейк е и лъжкиня.

Скрит текст:
Иначе разбирам, че коментарът на Айлин не блести със стил и класа, но определено смятам, че се преекспонира. Не е символ на женската еманципация да се изразяваш по този начин, но определено съдът, на който е подлагана заради този коментар, напомня на едни доста по-мрачни времена. Пак казвам - изказала се вулгарно, голямата работа. Цялата й личност не се изчерпва с един коментар. И какво, ако е признала, че фейква чувства? Първо, аз не го разбрах точно така - тя каза, че в тази среда, човек доста лесно да почувства неща. Второ, там много фейкваха, някои си признаха, други не. Цялото предаване е такова. Почти на никоя на чувствата не вярвам.

Аз за Пам, гледайки шоуто си направих извода, че е интригантка. Когато един човек е интригант, пред нищо не се спира и използва всякакви методи, за да си върти интригите - лъжа, заблуда, преиначаване и пр., и пр. Кофти хора са това, интригантите. Хубаво е да се стои далеч от тях.

@Mod, значи да не си правим илюзии кой е спечелил формата, а? Ми то така е тъпо, всичко издаде. Много мразя така, все едно да прочета края на книгата преди началото...

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 23:55 от Janelle

# 2 133
  • софия
Сега върнах подкаста с Пам заради твърдението,  че е лъжкиня и че е написала писмото, заради синхрон на Айлин. От 47 минута започва този разговор. Всеки може да чуе какви са и доводите за това писмо. Не казвам, че са правилни, но определено не е заради синхрон.
 Искам да ви благодаря, че днес войната на агитките беше в почивен ден. Колко хубаво било да чоплим нещо по-различно.😀

# 2 134
  • София
Пробвай 50 минути и 50 секунди Wink

# 2 135
Не вярвах, че тази простотия може да напише Айлин, но наистина след обясненията и, нещата макар и грозни, звучат доста по-различно. Групата е затворена и се казва "Момичета под карантина" и е създадена точно да се забавляват. И коментарите били нещо за секса с различни зодии. Пишат се доста пикантерии. От тази група Айлин познава Пами оттам я е предложила на агенцията
Обидата от въпроса на Пам е защото Айлин не гледа така на мъжете, а много добре се обоснова(комеди клуб) какво търси.
За Евгени също каза, че би се получило, ако я е избрал, но след това връзката продължи да се развива, защото от две срещи пред камери нищо не може да се разбере. Имала е емоция към него, но ситуацията, в която го е срещнала, не е достатъчна.

Аз също мразя вулгарния език, но нямате представа в определени ситуации как говорят лекари и юристи. Огромен процент от тях. А ако прочетете "Семейни отношения", писането на Айлин е като смешка в ДГ. Изкушавам се да дам пример, хем форумът не е затворена група , да прочетете "пикантерии" от иначе уважавани съфорумки , но това изпльоскване ще е по-гадно от най-тлъстата каруцарска псувня.
Айлин тренира от 5 годишна, наскоро е спряла, а ходи само на състезания, в които няма пряк двубой, нещо такова. Шпакловала е сама стаята си, докато събере пари за цял ремонт. Работи като модел и говори много убедително за качествата на българския моден пазар. Какво повече да направи на 24 години, че да и признаем, че животът и е съвсем нормален и в никакъв случай паразитен. И какви дебели чичовци, посочи идеала си за мъж, Мариан Кюпранов, за първи път го чувам, но нито е чичко, нито дебел.
В романтичното шоу една пише и чете пред цяла България еротичен романсс все директни и откровени описания- Лия, ако все още я помните, друга се хвали с берлинския си бохемски живот и дори ожалва, тези, които на 24г "не са се споделяли достатъчно", трета се набутва във връзка с обвързан мъж с дете,че и съжаление чака, четвърта от ранна младост се събуждала незнайно къде и без да помни какво е правила. Пета мята кючеци по частни партита и ромски сватби
Една се намери да каже, че е имала само един приятел и то без да живяла с него и аууу, как може, не е нормално, отрече форумския съд.

Между другото, досега колкото пъти съм слушала комеди клуб(обикновено докато готвя и чистя), ако се преглътне просташкия им език, много истини за предаването се научават от интервютата, някак образите добиват човешката си реалност.

# 2 136
Здравейте, и аз се отвратих от постинга  на Айлин. Участник съм в сума ти отворени и затворени фБ групи, вкл забавни, никъде не съм чела подобно нещо и то от жена. Простотия и простащина пълна. После Пам й е виновна, че е попитала защо третира мъжете като полови членове. Ами аз съм абсолютно убедена, че маниерът й е такъв и, че този постинг за забавление не е единична проява.

Изобщо не ми хареса и участието на Айлин в Комеди клуба. Поначало, Иван, а и др подкастъри, и те доста простеят, а  с Айлин съвсем неприятно стана. Мнооого повече ми хареса участието на Кристина, Пам а и бургазлийката в надкаста. Айлин наживо даже не ми хареса и толкова мн визуално и е тотално лишена от харизма  и минимален финес.
Тук мн се критикува Елена, че била с мъжко поведение. За мен мъжко и грубо поведение без чар и без харизма, без остроумие имаше точно Айлин  в подкаста на комеди клуб. Точно като тракторист-чалгар.
Наблюдавам огромна разлика между симпатиите ми в шоуто и тези извън. Кристина бях убедена, че ще е супер тъпо парче, а мн ми хареса-женствена, елегантна, обрана, с изказ. Пам също очаквах да е голямо мрънкало, а тя ми се видя с чувство за хумор, желание за обективност и с добър изказ, както и не се показа обидчива. Бургазлийката изобщо пък ми беше мн забавна. Айлин очаквах д ае харизматична и остроумна, а беше проста, груба, скучна и елементарна в комеди клуб подкаста. Явно мноо се е рязало и монтирало, за да се постигнат такива магии...

# 2 137
Гледам Айлин в комеди клуб. Ядяла луканка пред Валерия, казва, че тя никога не би й направила проблем за това. Толкова за фанатизма и човекомразтвото.

Брей, можело значи! Ми тогава за какво бяха крокодилските сълзи за шегата? И възмущението, че някакво кандидат-гадже си поръчало пържола?

# 2 138
Мен  ме впечатли (в лошия смисъл) случката, която звучи като истинска. Не се знае дали Пам е изпльоскала всичко или някоя "приятелка", на която не й е било приятно участието на Айлин в предаването. Това не е ясно. Добри хора бол.
Хубаво е, че има занимания, които не са свързани само с процедури по разкрасяване. Но там работата вече е поела в някаква посока. Хората имат право да си избират начина на живот, На никого не е лесно.
Все си мисля, че Ергенът не участва доброволно в това начинание. Имало е осъзнаване на ползите от него, а не само търсенето на булка, даже бих казала - въпреки търсенето на булка. Не го виждам с никоя, освен с Мика. Той и си я хареса от самото начало. Мама би я одобрила. Валерия ми е като временна радост, докато не се превърне в постоянна досада. Елена - на нея й пожелавам щастие, както и на Ирина. На останалите - каквото търсят, да го намерят. И ще го намерят. Вложиха доста.

# 2 139
Добре че ги има тия подкасти и надкасти,  че да изживеят още някои час слава момите. Айлин ще продължи да си снима в разни сайтове, Пам ще си е популярна в СМ. Никоя от момите не следя извън шоОто и щом напуснат ми стават моментално безинтересни.
Хубаво, че резюмирахте участието на Камелия, няма как да го изтърпя. Спойлер или не, не им прави чест на нея и Еленка да се изказват неласкаво за Евгени.

# 2 140
  • софия
Брутро,  банда! Чашите са заредени!
 Танчитка, до сега май никоя излязла мома не се е изказала ласкаво за Ергени. Може и да е, защото "гроздето е кисело", макар че за мен си е чист оцет изначално. В Надкаст и двамата водещи от самото начало го сложиха в ролята на злодея. Но и гостуващите до сега не се дърпат много и се съгласяват, независимо участници ли са били или само коментатори. А и Генчо хич не си помага с отношението си към ергенките.

# 2 141
Така е, Генчо си заслужава някоя друга критика за държанието си към момите. Аз просто съм против злословенето срещу “бивши любови”. Олекват ми доста жени, които го правят, особено пред широка публика. Ние, зрителите, сме достатъчно наблюдателни и критични.
Лафът за ниските мъже също никак не ми прави добро впечатление. Нито съм мъж, нито пък съм ниска, ама ми е “низка” шегата на Елена. Като ти е нисък, като ти е кратък живота, да не се беше занимавала с него.

# 2 142
  • софия
Така е, Генчо си заслужава някоя друга критика за държанието си към момите. Аз просто съм против злословенето срещу “бивши любови”. Олекват ми доста жени, които го правят, особено пред широка публика. Ние, зрителите, сме достатъчно наблюдателни и критични.
Лафът за ниските мъже също никак не ми прави добро впечатление. Нито съм мъж, нито пък съм ниска, ама ми е “низка” шегата на Елена. Като ти е нисък, като ти е кратък живота, да не се беше занимавала с него.
Това съм го пропуснала. Къде се е изказвала Елена? Защото това си е огромен спойлер.

# 2 143
Имаше някакво стори в инста покрай снимките ѝ в Търново с текст, че животът бил прекалено кратък за ниски мъже. Май в темата със спойлерите го коментираха. Дано не смесвам записите вече Simple Smile

# 2 144
Не съм гледала Айлин, ама вчерачетох, че била казала, че влязла в предаването да си подпомогне кариерата и не харесвала Евгени, днес чета, че щяла да се опита да имат връзка, ако я бил избрал.. ?! Кое в крайна сметка е истината Grinning

Общи условия

Активация на акаунт