Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 117 489
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 335
Демек, Генчо изгони Айлин и Джия, за да е сигурен, че Валето няма кой друг да избере освен него Joy

# 1 336
Мисля, че Евгени и Валерия биха гледали с повече чувство уличния дирек.

# 1 337
Наистина не прикриват чувства Wink

# 1 338
Ама че история, чувства се заплашен от приятелките ѝ и, понеже има възможност, ги елиминира. А в реалния живот..
Ненормалник. Този да не е като от онзи филм Игра на доверие, елиминира приятелките й и после я почна.

# 1 339
Ооо, разделяй и владей! Тъкмо помислих, че може би е тънък манипулатор и хоп- пак онова с булката и шаферката! Не му ли пишат различни думички на Женчо? Че върти една и съща плоча само!

# 1 340
Аз половината думи на Валерия не ги разбрах.Има ли преводачи в темата? Доста станахме тези,които не и разбираме.

# 1 341
Оф, това младо момиче има вайб на 90-годишна...

# 1 342
Язък за романтичната музика, която им пускат. Самата среща е доста скучна.

# 1 343
Значи, "аз ревнувах от приятелките ти, затова ги изгоних. Не може ти да имаш други отношения освен с мен, не може да даваш вниманието си на други, било то и приятелки." Ех, много токсичен ми е този Генчо.

# 1 344
Много странно ги препитва като пред черната дъска и гледа всички изпитателно.

# 1 345
Изобщо не мисля,че си подхождат като двойка.Тя разсъждава детински,той мълчи и слуша завалийката.

# 1 346
  • София
Кучетата на Валерия изхвърчаха, ако в бъдеще са заедно с Генчо и им отделя внимание някакво. Смешко.
Валерия, истински или измислен образ, бягай!

# 1 347
Вярно е като секта 😂

# 1 348

Относно драскотините по краката така и не получихме обяснение -факт. От никой -факт. А те - съществуват, по краката на Елена- факт. Хайде - юруш на предположенията и фантазиите.
Кое не е ясно в случая? Фактите или онези, които не ни изнасят, за да бъде подробно анализирана ситуацията : )))
Тук точно бг мама нямат какво да кажат, нищо… нищо.

Аз съм си издрасквала краката по този начин във един водоем (имаше голям подводен камък) като малка и не, не бях с мъж Simple Smile

# 1 349
  • Разпиляна във въображението
Разясняват положението от вечерта. В крайна сметка Елена вчера ги прекъсна. Уточниха се, макар да бе излишно. Видяха се в обща къща. Беше ми по-интересно, отколкото споделянето на Боряна като трето колело във връзка, а тук онази среща по алеята бе определена като романтична.

Общи условия

Активация на акаунт