Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 117 485
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 350
Доколкото разбрах от 12 години не се е връщала? Ужас, ужас, дете не е запомнило името на цвете.

# 1 351
За мен си личи различното отношение на Евгени към Валерия в сравение с Елена. Има някакви чувства. Обаче Валерия ми се струва адски фалшива. Според мен си е влязла точно за да става известна.

# 1 352
Че как се видяха в обща къща? Все едно питаха 5-годишно дете как си представя брака - амиии, ще си правим каквото си искамеее, никой няма да ни прекъсвааа... Ако това каза Валерия де, то с този говор през зъби как да разбера.

# 1 353
  • От Луната
Ох не, толкова заучени фрази ...

Като ръст Елена стои много по-нежна до него.
Тя, Поли и Ирина. Останалите изглеждат наведени и прегърбени.
Във Валерия има нещо много невинно,  интересно, харесвам хапливия хумор и лекотата с която го казва.
При Елена има една агресия в поведението и. Доста е смела в облеклото за несигурна жена... Иначе тя е моят фаворит, но не знам дали е хапка за Ергена. Той някак олеква до нея.

# 1 354
  • Варна
Значи, "аз ревнувах от приятелките ти, затова ги изгоних. Не може ти да имаш други отношения освен с мен, не може да даваш вниманието си на други, било то и приятелки." Ех, много токсичен ми е този Генчо.

Беж крачета да бягаме. След приятелките идва ред на родителите и дом. любимци. Човекът изисква цялото внимание, никакво разсейване. Боготворене и прекланяне пред свети Генчо.

Дано не е такъв човек в реалния живот, а всичко да е само сценарий. Simple Smile

# 1 355
Голяма скука срещата с Валерия, не мога да си обясня защо така се получава. На пръв поглед изглеждат сладко, но нещо много ми куца във "връзката" им като ги дават повече време заедно, а не 5 минути на диванчето да се натискат. Сега не виждам толкова химия между тях, колкото когато са на коктейлите. Странно...

# 1 356
Скучно ми е засега. Има ли някъде преразказ на комеди подкаста с Айлин? Наистина нямам 3 часа, а ми е интересно.

# 1 357
  • София
Не знам на Евгени как му прозвуча това за кучетата около "свещения роял"... Grinning
Доколкото съм чула правилно де, че и аз съм явно от глухарите.

# 1 358
На мен много ми харесват като двойка ,гледам ги и йм се ръдвам 🤗

# 1 359
Скучно ми е засега. Има ли някъде преразказ на комеди подкаста с Айлин? Наистина нямам 3 часа, а ми е интересно.
и аз бих била благодарна

# 1 360
В цялата среща как не осъществиха един нормален задълбочен разговор, а не само монолог ...

# 1 361
Чудесна двойка са ,да.Той-Алф,тя гледа полузаспало като котарака Лъки.

# 1 362
Валерия в синхрона: Въпреки че островът е пълен с туристи, имам чувство, че сме само двамата. Продукцията вярно им слага думи в устата, за да ни убедят в какъв летен рай снимат. Като че ли не видяхме, че плажовете в Бодрум са вечно празни, сезонът е минал, а момичетата посиняват от студ край басейна Simple Smile

# 1 363
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Егати измъчената среща! Добре че са целувките, че да разнообразяват малко безсмислиците, които си разменят от време на време, колкото да не мълчат съвсем. Rolling Eyes

# 1 364
  • Разпиляна във въображението
Че как се видяха в обща къща? Все едно питаха 5-годишно дете как си представя брака - амиии, ще си правим каквото си искамеее, никой няма да ни прекъсвааа... Ако това каза Валерия де, то с този говор през зъби как да разбера.

Но Валерия е мислила за това все пак.

От години минавам покрай един храст, който цъфти, но не го знам как се казва.

Общи условия

Активация на акаунт