Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 117 444
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 515
И аз не съм фен на Валерия, ама айде сега… такива прочувствени излияния и на мен са ми смешни, никога няма да напиша такова нещо за мъж, а пък ако случайно напиша нещо подобно на мъжа ми, и него ще го напуши смях. Ако пък мъж почне да ми рецитира такива неща, няма да се засмея да не го обидя, ама ще знам, че няма да го бъде между нас Grinning Просто не сме такива. Показваме любовта си по съвсем друг начин, не с прочувствия. Важното е, че не се е изсмяла пред Мика докато чете, пък какво вътрешно си мисли е без значение.

# 1 516
  • София
Роклята на Елена днес е. 🤮

А на мен много ми харесва. Innocent

И на мен.

А днешният коктейл явно е на следващия ден след срещата, защо се опитват да създават впечатление, че е същият?

# 1 517
Роклята на Елена днес е. 🤮

А на мен много ми харесва. Innocent
Би ми стояла просто чудесно!
На теб е възможно. На Елена не ѝ отива.

# 1 518
Точно пред Мика се изсмя, това в синхроните въобще не го коментирам. И много ясно, че ще са нелепи писмата, но такава им е задачата, а те не са писателки. Пък на Валерия и Генчо да не бяха много лепи?

# 1 519
Знаем,че Елена говори по сценариий,но е адски жалка,така настървено да убеждава драгите зрители,че Генчо е много привлечен от нея.Знаем,че и той я търпи с нейните дълги монолози по сценарий,иначе отдавна,отдавна да я е отсвирил.И тя,и той не са искрени.Smiling Imp Останалите са масовка и уж и вярват.

# 1 520
Много ми харесват роклите днес. Дори и черната на Поли.

# 1 521
  • Пловдив
На Елена роклята ми харесва. Ама е ужасно досадна и има логорея .Заболява ме главата като почне с нейните анализи и изтъквания. Ама Аман. Тоя човек добре, че му галят самолюбиетао, иначе да би избягал с тези дудненията.
А писмата бяха смешни. Може би само Бубето е искрена.

# 1 522
Валерия реагира със смях.
А Елена със завист.
Това е разликата между двете.

Едната изревнува, а другата надменно се надсмя над "нелепото" момиче, което си въобразява, че може да има нещо с Евгени. И двете неща не са красиви за гледане, но второто е по-отблъскващо.
Смехът е здраве, но завистта е отрицателна енергия и разболява. Ill

# 1 523
Точно пред Мика се изсмя, това в синхроните въобще не го коментирам. И много ясно, че ще са нелепи писмата, но такава им е задачата, а те не са писателки. Пък на Валерия и Генчо да не бяха много лепи?
Spiritlight, как не разбра, че всичко, което прави Валерия, е чисто, честно, истинско, мило, детско, а останалите са злобни змии?

# 1 524
  • София
Момичетата имаха задача да напишат любовни писма. Как да звучат, че да не са нелепи? Всъщност Поли беше подходила малко "отбий номер", или просто не ѝ се удава.

# 1 525
Е: ще напишеш ли нещо за мен? Ако те вдъхновявам
Генчо (измъква се) : аааз около теб винаги съм вдъхновен
Е: (на синхрона) много се радвам да чуя, че му въздействам, че около мен е винаги вдъхновен!!! Много съм трогната!!! Реално усещам как с него минаваме на следващото ниво!!!

# 1 526
Гледам с малко закъснение срещата на Генчо и Валето и си мисля каква е тази пижама която е облякла. Сега гледам Светла Гущерова я тагнала, вчера Айлин пак беше с нейна пижата, Боряна на срещата с Евгени. Отделно онези двете кокошки Елисавета и Теодора са й приятелки.

# 1 527
И мен ме подразни пренебрежителния смях на Валерия на писмото на Микаела. Може и да беше лигаво, ама не е като тя да не се държа като тийнейджърка, която само го мляска на срещата им.

# 1 528
Ленка не можа да получи шанса да блесне прочитайки есето си🤣, но не пропусна шанса да си го преразкаже. И как му се бута да й целува врата. Бляк

# 1 529
Валерия реагира със смях.
А Елена със завист.
Това е разликата между двете.

Едната изревнува, а другата надменно се надсмя над "нелепото" момиче, което си въобразява, че може да има нещо с Евгени. И двете неща не са красиви за гледане, но второто е по-отблъскващо.
Смехът е здраве, но завистта е отрицателна енергия и разболява. Ill

И завистта, и гордостта са пороци.

Общи условия

Активация на акаунт