Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 117 395
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 590
Елена слухти отзад излиянията на Ирка.
Дъно!

# 1 591
Тази Льони не е ок. То бива наглост, ама...

# 1 592
На Елена ми идва да и забърша един.
Представям си на нея, ако някой и се натресе в подобен момент.
Кое е по-гадно? Валерия, която ги прекъсна грубиянски и го отвлече или Елена, която не се посвени да зяпа другата жена в уязвим момент?

# 1 593
Елена да не е падала на главата си?

# 1 594
Постъпката на Елена беше като надграждане на постъпката на Крисия... Ако Евгени беше консистентен в действията си тя щеше да е следващата изпидуркана...

# 1 595
Е добре де, Крисия за какво я изгониха? Елена може ли да висне по тоя начин на дивана като вижда какъв разговор се води?

# 1 596
Ама Евгени колко грубо игнорира Елена…

# 1 597
Историята на Ирина доста тежка,гадно.Трябва да вземе някакви мерки.Не може да търси мъже,които се държат гадно с нея!Не беше подходящо да го казват на Генчо.Той я изслушва по задължение и това е.

# 1 598
  • Пловдив
Е, нееее! Тази сериозно ли седна да ги слуша?! При все че сама видя как Ирина разказва нещо интимно. Неадекватница
Да, особено след като знае, че Евгени вече изгони една точно заради такова поведение.

# 1 599
Елена как може да използва чужда , лична история , за да чеша егото на Евгени .

# 1 600
  • Варна
За срещата да кажа, че през цялото време ги гледах усмихната! Много ми харесаха, а Валката за мен е много непринудена.

Елена е толкова неадекватна, че няма накъде! Как можа да остане като папагал над рамото му и да слуша? Омръзнаха ми анализите й, приказките й, всичко!

Друго много голямо впечатление ми направи. Тя ги прекъсна, а Евгени изобщо не я отрази и продължи разговора с Ирина! Крисия пасти и торти да яде!

# 1 601
Офф, къш Ленче

# 1 602
Ех, Еленоо, не вярвах , че ще го кажа, но ти си точно за Генчо! Взимайте се и освобождавайте другите от присъствието си! Потрес!

# 1 603
Еее, какво стои там.
Разчувства ме Ирина.
Друг модел, друг път. Тя затова е толкова привлечена от него.

# 1 604
Хайде, ново мляс за награда на нахалството

Общи условия

Активация на акаунт