Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 117 387
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 620
Не вярвах, че ще го напиша, но май харесвам Ирина повече от Елена. 🤯

# 1 621
  • Пловдив
Полито дори не се напъна поне да отиде до него 😄

# 1 622
Ако до този момент симпатизирах поне малко на Елена, с тази нахална постъпка тотално ме изгуби. Отврат. Изобщо не знам как не ѝ стана неудобно. Дори Крисия, която Евгени я изгони заради такова нещо, им се извини и  каза,че може и да изчака. А Елена директно им седна на главите... Ужас

# 1 623
  • here and now
Вероятно Елена знаеше какво ще каже Ирина. Не ми се видя да ѝ е неудобно, продължи да си говори, все едно Елена я няма...

# 1 624
  • Луната
Полито защо нямаше срещя? Тя на курорт ли е?Grinning Grinning Grinning

# 1 625
Мисля, че Ирина ще си отиде тази вечер.
...или Поли.

# 1 626
Еми, може и Ирина да изхвърчи тази вечер....? Тя каза, че харесва лоши момчета и описа това, че до сега са я мачкали, което подсказва, че са се държали доста зле с нея. А Евгени макар и леко типаж на нарцистично первезен тип ( малко силни думи от моя страна де ) , просто не харесва Ирина....Това си личи....
Колкото и да не съм от отбор Валерия, не мога да отрека, че тяхната среща беше мног хубава. На мен много ми хареса естественото държание и на двамата, някак по детски.
И колкото и да харесвам Елена, нещо ме гложда от вътре, че той не я харесва толкова силно, като жена....
Вчера се осъмних леко, когато я дръпна и я награби много добреееее, но днес пак и отново нещо не съм сигурна, че той е истински привлечен от нея....?
Малко съм в невидение и несигурност....

п.с УПС ми не Ирина остана. Хахаха да знаете, че в басейна е била Микаела ?

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 23:23 от BlackCat12

# 1 627
90 % от синхроните са предоставени на Елена през целия сезон. Това е голяма подкрепа от продукцията и изобщо не е честно спрямо останалите.

# 1 628
Цитат
А Елена директно им седна на главите...
Знае,че по сценарий остава и не и пука.

# 1 629
Ирина не възрази Елена да остане, а и тя  беше избрана  да каже думичките на сценаристите преди навлизане към широкия финал . Валерия ли да ги запомни и изрецитира, а и да се  впишат в повърхностния  и образ.

# 1 630
Валерия не може да преживее, че друга му е писала писмо. То не че писмо беше, ама четмо сто на сто Simple Smile

# 1 631
Чао, Боряна!

# 1 632
Елена как може да използва чужда , лична история , за да чеша егото на Евгени .
Е, тя използва трагедията на брат си за сериозен разговор и печелене на точки. Ирина кучета я яли... Grinning

# 1 633
Няма да си тръгне Ирина тази вечер, не и след това признание.

# 1 634
  • Мюнхен
90 % от синхроните са предоставени на Елена през целия сезон. Това е голяма подкрепа от продукцията и изобщо не е честно спрямо останалите.

Споко...оставят я да се навива колко няма съмнения в Евгени, за да може после продукцията да я сдъвче и изплюе. Grin

Общи условия

Активация на акаунт