Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 117 306
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 680
Ъъъъ, трябват ми субтитри за Евгени. Не разбрах нищо от това, което каза на Боряна. Все едно някой го е удрял с коприва през устата. Joy

Ми подпухнаха му устните, то коя ли не го засмука тая вечер.

Между другото това е повсеместен проблем. Хората в шоуто как да е, но дори и професионални актьори мрънкат, съскат, дъвчат думи, а това им е работата, да имат добра дикция. Има моменти в бг филми, в които си пускам някои моменти на слушалки, за да разбера какво казват.

# 1 681
  • София
Че не може да приеме цвекето.
Значи тя остава. Joy

# 1 682
Сериозно ли отказа розата на Валя? Нещо ни подвеждат...

# 1 683
Ох, какво измрънкоти накрая Генчо на Валя не чух? Кажете моля?
"Съжалявам, но ще трябва да ти откажа."

Елена пак ще задава въпроси. Явно валидирането от Евгени не и е достатъчно.

# 1 684
  • Разпиляна във въображението
Не издържам тази Елена! Дано Евгени я избере, за да вземе жената малко да си успокои.

# 1 685
На този етап гледам Ергенинот само за да съм в час с коментарите тук. По-интересни са от предаването в пъти. 😁

# 1 686
  • Пловдив
Най-накрая мечтата на Гената се сбъдна, момичетата ще му подаряват рози... 😄

# 1 687
  • Варна
Ленчето погна и Валерия да я пита дали я чувства за конкуренция.

Ай, ай, ай, ако това е интелигентността, по-добре да си стоя проЗта!

Хора, това не може да е истина!

Даже не може и сценарий да е, няма толкова глупав човек, на когото да хрумне подобен въпрос!

Надявам се......

# 1 688
  • here and now
Валерия е млада и заслужава нещо различно. Би ѝ направил услуга, ако я прати да си ходи.
Май това ще е чаканият разврат на събитията...

# 1 689
Аз чух ‘Съжалявам, но ще трябва да ти го кажа’.

Ох, какво измрънкоти накрая Генчо на Валя не чух? Кажете моля?
"Съжалявам, но ще трябва да ти откажа."

Елена пак ще задава въпроси. Явно валидирането от Евгени не и е достатъчно.

# 1 690
"А какво, ако си тръгне под ръка с някоя от вас и продължа да се боря за сърцето му? Ще го направя!" - Лена отново с нулево самоуважение...Rolling Eyes
Остави това, тя в прав текст си казва, че ще се занимава с обвързан мъж. 👏

# 1 691
Тръгнали да заблуждават гърмяни зайци 😁
Валката сигурно ще получи 101 рози.

# 1 692
"А какво, ако си тръгне под ръка с някоя от вас и продължа да се боря за сърцето му? Ще го направя!" - Лена отново с нулево самоуважение...Rolling Eyes
Абсолютно. Много е начетена, спор няма, но или е много влюбена и е станала загубена, или наистина няма никакво самоуважение. Действията ѝ изобщо не са адекватни, не мога да определя на какво ми приличат. Определено трябва да се стегне и да не пада толкова ниско, че вече е доста близо до дъното.

# 1 693
Съмнявам се да я изгони, макар че може да е обиден, че не знае как се казва свекито. Grinning Ама така е като един въпрос не му е задала за 3 месеца, за да го опознае поне базово.

# 1 694
Ирина пак ще пита хората "ти влюбена ли си". 😂Какъв е този тормоз, не знам. Но сега, когато другата група я няма, колко хубаво да се хапят една друга и да разкрият истинското си лице.

Общи условия

Активация на акаунт