Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 117 350
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 830
  • Разпиляна във въображението
Изобщо не беше част от разговора. Елена се обяснява, че преди това Ирина я е прекъснала и сега тя го прави и иначе май много интересен разговор прекъснах. Ирина мълчи, Евгени обръща гръб на Елена и задава въпрос на Ирина. Елена решава просто да седне. Ами гликанско поведение. Още по-грозното е, че използва споделянето, за да изчетка Евгени.

# 1 831
  • София
Към другите, съпреживяване не виждам. Иска всички да са щастливи за нея, но тя не е щастлива за никой.

Така изглежда, да. А дали е такава по принцип, не мога да съдя, вече не знам кое как е показано.

# 1 832
Наистина скучна среща снощи. Очаквах и Валерия да е под обстрела на сериозните въпроси за семейство и деца. Искаше ми се да видя някакъв разговор, но уви. Основно музика и синхрони. И досадно количество хвърляния по врата.

Изумително беше как успя снощи да нацелува почти всички. Между другото Ирина май даже сам си я дръпна, не изчака тя да се наведе към него.
Мика също дръпна напред снощи, според мен тя е момичето от неизлъчените кадри в басейна.

На този етап сякаш ми се иска продукцията да ни изненадат и накрая да не спечели нито Валерия, нито Елена. Това ще е ТОП разврат на събитията.
Да вземе да спечели Поли.

# 1 833
Сега си пуснах частта с есето на Мика и реакцията на Валерия.

Мика може и да е гумено-дървена според Валерия, съгласна съм и честно казано съм учудена, че жени на тяхната възраст може да са до такава степен отпуснати и неспортуващи, но за пореден път забелязах, че Валката на коктейлите е като грозното пате до нея.

Всъщност, от останалите жени там единствено Мика я бие отвсякъде по хубост, грация, нежност, финес ... не съм прабабата на Мика, да знаете Joy

Също, според мен Валерия много добре осъзнава този факт, което в комбинация с това, че писанията на Мика докоснаха емоционално Генчо, са истинската причина за непремерените ѝ злобни реакции.

А че Мика и Генчо не си отиват, е ясно. Но и Валката не стои добре до него.

# 1 834
Поли изглежда като разочарована, че още е там.

# 1 835
Много ми е смешно, когато ахкат в хола по Евгени, докато той мляска някоя в градината. И дават някоя да ниже мъдри слова пред камера, за да допълни драмата.
Не знам, но мисля, че никоя себеуважаваща се жена, не може да приема за нормално тази простотия.
Представям си всяка една, какви ги казва, докато не ги снимат и е изключила апаратчето. Само благи думи за Евгени.

# 1 836
Грозното хихикане и присмиване от Валя на есето на Мика ми е достатъчно да се изпарят и минималните ми симпатии към тази семпла персона.

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 11:24 от Amber*

# 1 837
  • София
Изобщо не беше част от разговора. Елена се обяснява, че преди това Ирина я е прекъснала и сега тя го прави и иначе май много интересен разговор прекъснах. Ирина мълчи, Евгени обръща гръб на Елена и задава въпрос на Ирина. Елена решава просто да седне. Ами гликанско поведение. Още по-грозното е, че използва споделянето, за да изчетка Евгени.

За мен просто не съществува ситуация, в която ще видя, че двама души си говорят и някой споделя нещо толкова лично, а аз да остана да слушам, явно или скрито. Ще стана и ще се махна. Според мен и на Ирина не й беше приятно, но този път беше решена да сподели докрай, а Евгени даде да се разбере, че ще я изслуша. Съмнява ме Ирина да каже нещо срещу Елена, няма да скочи срещу лидерката. Но ми е странно, че Евгени си замълча - показал е неколкократно, че такива неща го дразнят.

# 1 838
  • Варна

За мен просто не съществува ситуация, в която ще видя, че двама души си говорят и някой споделя нещо толкова лично, а аз да остана да слушам, явно или скрито. Ще стана и ще се махна.
Нали се сещаш, че това толкова лично нещо се споделя и пред снимачния екип, който е около тях с камерата  и "цяла България". Може и в два дубъла..
Изключително интимен момент, мда.

# 1 839
Скрит текст:
Сега си пуснах частта с есето на Мика и реакцията на Валерия.

Мика може и да е гумено-дървена според Валерия, съгласна съм и честно казано съм учудена, че жени на тяхната възраст може да са до такава степен отпуснати и неспортуващи, но за пореден път забелязах, че Валката на коктейлите е като грозното пате до нея.

Всъщност, от останалите жени там единствено Мика я бие отвсякъде по хубост, грация, нежност, финес ... не съм прабабата на Мика, да знаете Joy

Също, според мен Валерия много добре осъзнава този факт, което в комбинация с това, че писанията на Мика докоснаха емоционално Генчо, са истинската причина за непремерените ѝ злобни реакции.

А че Мика и Генчо не си отиват, е ясно. Но и Валката не стои добре до него.

До него най-добре стоят Виктория (и Поли). Факт.

# 1 840
Естествено, че на срещата с Ирина Елена е излишна.
Какво като има камери. То по тая логика не трябва да има лични срещи изобщо.

# 1 841
  • София

За мен просто не съществува ситуация, в която ще видя, че двама души си говорят и някой споделя нещо толкова лично, а аз да остана да слушам, явно или скрито. Ще стана и ще се махна.
Нали се сещаш, че това толкова лично нещо се споделя и пред снимачния екип, който е около тях с камерата  и "цяла България". Може и в два дубъла..
Изключително интимен момент, мда.

Това са две отделни неща. Камерите не могат да ги махнат, а на този етап вероятно са и свикнали с тях до степен почти да не ги забелязват. Другото е до личен усет, възпитание и уважение към трети човек.

# 1 842
Ако си върнете сцената, ще чуете, че Евгени казва на Елена "Заповядай" преди тя да седне на дивана.

Не оправдавам никого, просто вметвам, че поведението е поощрено.

# 1 843
  • Варна
Това че камерите не могат да ги махнат и казаното ще бъде излъчено в национален ефир изобщо не допринася за усещането за споделяне на нещо лично и интимно.
Ирина нямаше нищо против Елена да присъства иначе щеше да я ухапе словесно.

# 1 844
От пет кладенеца вода.
1. личната среща е лична, освен ако тримата не решат да я увеличат, както се е случвало с Елена и Валерия
2. Ирина беше набрала скорост и за това не спря разказа. Не иска и да си разваля отношенията с Елена. А Елена, ако имаше малко усет, щеше да се отдалечи. Коментираме точно това поредно дебелокожие.

Ирина никъде не каза "остани" на Елена, просто се примири, че е там.

Общи условия

Активация на акаунт