Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 117 262
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 2 040
  • софия
В Надкаст за коментатор са поканили Камелия, близката приятелка на Елена. Отивам да видя какво ще сътворят.
 Precious girl,  той Витя май само тази ниша още не е запълнил. Нека се развива човекът.😀

# 2 041
Това Камелия на Данчо меджик ли е? Прилича на нея.

# 2 042
...
като че ли Виктория най-добре ще се впише в ежедневието и битието  на нарцистичния солист.

Докато той е по турнета, тя винаги ще е на черешата...

# 2 043
Скрит текст:
Това не е бил чат само между Айлин и Пам, а с много хора, който и да е го е пуснал ... тя е знаела, че го пише в социални мрежи, не го споделя пред лекар или свещеник. След като той не я притеснява и не отрече, тогава защо беше така силно възмутена от въпроса на Пам? Баща й няма ли социални мрежи, няма ли да види чата?
Ами явно Пам е била права, не я оправдава за целенасочената й постъпката, но когато го правиш не е лошо, но ако ти го кажат в очите вече не било правилно.
Наистина жалко за Айлин. Погнусих се. Явно и аз съм като мъжете привличам се първо от външния вид 😂 , очаквайки в някаква степен калокагатия и отражение на душата в тялото. Е, как може толкова красиво момиче с чичовците? Баща няма ли, брат няма ли, чичовци, вуйчовци, на никого ли не му пука за нея ?  Нали беше на един косъм, какво значи това? Или всичко е ок, ако й дават пари, проблемът е, ако се прави на въпрос, че е неморално.

Какъв е този чат? Аз пак не съм разбрала топка на деня...

П.С. Валчева, не се кахъри. Външният вид наистина понякога може да заблуди човек.

# 2 044
Айде стига сте хранили Пам за това, че е казала истината! Даже беше прекалено мека според мен! Айлин може да прави каквото си иска и с който си иска, никой няма парво да я съди, но преди да влезе в предаването, тя е заявила готовност да се бори за мъж, който мечтае за деца и семейство. Обаче, поведението и е на жена от съсвсем друг калибър. И ако Айлин наистина се грижаеше за репутацията си, нямаше да прави това, което прави (даже не ми се коментира начинът и на живот)!

# 2 045
Много готин надкаст с Камелия /приятелката на Елена/ в момента. С глас се смея.

# 2 046
  • София
Може ли линк?

# 2 047
# 2 048
Какъв точно е начинът ѝ на живот, Миси? От един по- освободен коментар, който едва ли е подозирала, че ще стане публично достояние, е заклеймена? Колко са действащите лица в него, дузина ли? Извинявайте, доскоро тук имаше крайни мнения как Валерия била странна, защото имала един сериозен приятел до 24, сега отидохме в другата крайност… Не е описала по най- добрия начин преживяванията си, липсва ѝ дискретност според мен- ок, но коя съм аз да ѝ казвам? Май е права, че ако се беше съблякла, щяха с камъни да я убият.

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 15:24 от Анонимен

# 2 049
Който писа, че Евгени и Валерия ги дели един вагон книги - не е прав. Един влак книги ги дели.
И страст между тях има само във фантазиите на Валерия….. евентуално……  В това момиче не виждам страст към нищо.
Много съжалявам, че Евгени отнася толкова негативи от участието си в предаването. Във всяка от срещите си с момичетата, той е на нейното ниво. И най-доброто от себе си е показал в срещите с Елена. Защото тя е най-доброто, което този каст показва. Може би той може да даде още много, което така и няма да видим. И със сигурност - никоя от момичетата в предаването не може да му даде повече от Елена.

Да попитам кога го е изчел този влак с книги? След 10-часовите репетиции ежедневно и пътуванията от континент на континент...
Не мисля, че има голяма разлика между учениците в спортните училища и музикалните гимназии. Чисто физически нямат време да учат като другите деца.
По-скоро той подобно на Елена е много добър в имитацията на четене с разбиране на класическите произведения. В този ред на мисли двамата биха си паснали идеално – докато тя реди клише след клише, той ще си мисли „Добре, че си избрах толкова интелигентна жена“. Нищо, че тя ще го моделира по свой образ и подобие.

Каквото и да опита да даде ще е обезценено от участието в този нелеп формат.

# 2 050
  • София
Не знам дали знаете, но утре ще пуснат нов надкаст с гост Боряна. Видях тяхна обща снимка в инстаграм.

# 2 051
Какъв точно е начинът ѝ на живот, Миси? От един по- освободен коментар, който едва ли е подозирала, че ще стане публично достояние, е заклеймена? Колко са действащите лица в него, дузина ли? Извинявайте, доскоро тук имаше крайни мнения как Валерия била странна, защото имала един сериозен приятел до 24, сега отидохме в другата крайност… Не е описала по най- добрия начин преживяванията си, липсва ѝ дискретност според мен- ок, но коя съм аз да ѝ казвам? Май е права, че ако се беше съблякла, щяха с камъни да я убият.
Аз не съм видяла някой да я заклеймява, дори напротив - всички казват, че животът си е неин и има прао да си го живее, както си иска. Обаче, да се плюе толкова много по Пам, затова че е казала истината и то с доста смекчен тон - абсолютно не съм съгласна! На Айлин никой не и е виновен за косъма, който е останал между нея и баща и! Ако си беше клекнала в Пирдоп, вероятно нямаше да реве на всеслушание колко много и е паднало реномето!

# 2 052
Понякога методите на разобличителя говорят по-лошо за него, отколкото за разобличения. Особено за нещо от интимна сфера в национален ефир. Мащабът също има значение: едно е Айлин сама да се изложи в затворена група с ограничен брой членове, друго е Пламена да се опита да я излага пред цялата аудитория на предаването (и то скрита зад анонимна игра).

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 15:34 от Mama xxl

# 2 053
Да, интересно, а кой е източникът на този  чат?
Айлин поне имаше доблестта да си признае, че е тя зад тези думи, кой така-така специално ги изрови от небитието и по- важното ги е запомнил, че да ги припомни?

# 2 054
  • София
На Пам не й влиза в работата да изобличава никой. Все едно Айлин да тръгне да говори как Пам трябва да спре да яде толкова и да отслабне, щото това е истината, нали... Хмм, то Елисавета направи точно това, ама на Пам нещо не й хареса, а и тук не го одобрихме. Начинът на живот на всеки си е негова работа и не е ничия работа да го злепоставя заради това. Елена пък се пъне да злепоставя Валерия заради животните, като я изкарва едва ли не човекомразка. Айде няма нужда от такива будители с "благородни" намерения.

Аз не съм видяла някой да я заклеймява, дори напротив - всички казват, че животът си е неин и има прао да си го живее, както си иска. Обаче, да се плюе толкова много по Пам, затова че е казала истината и то с доста смекчен тон - абсолютно не съм съгласна! На Айлин никой не и е виновен за косъма, който е останал между нея и баща и! Ако си беше клекнала в Пирдоп, вероятно нямаше да реве на всеслушание колко много и е паднало реномето!

Общи условия

Активация на акаунт