[quote
Охооо тя е тук още от бременлийския период.
[/quote]
А,аз я приветствам с добре дошла във Варна

, ама мислите ли, че тия лепенки ще помогнат - аз НЕ!

Но имам позната аптекарка ще гледам когато е тя на смяна! 

За подсичането зад ушичките на Марти няколко пъти му се случи но аз го мажа с бебешкото олио след баня всяка вечер и ако е по зачервено с хидратиращото кремче на Мустела и то се оправя.Аз по принцип съм голяма фенка на Мустелата и ми е помагала за всички неща за които съм я използвала.

, само че както казват старите хора "Ще ни излиза това хубаво време" 
А кошницата и отесня на моята "манекенка" още декември, та имаше един период дето не я возехме като още не можеше да сяда.
Майка ми я заведе да й вземат кръв, та мама може малко да пофорумства на спокойствие
Ама много се измъчихме с тая урина и накрая пак не можахме да съберем. Дая тръгна с памук в памперса,та дано се изходи и там майка да го изстиска. Иначе с контейнерчето от аптеката нищо не стана. Първо никой не можа да ни обясни как се слага...сложихме го някакси,но целия памперс беше опикан,само в пликчето нямаше нищо.
После пък я подържахме Даяна над едно легенче,ама нямаше нищо. То се изнерви детето от неудобната поза и айде памук в гащите - чиста работа. Контейнери и глупости, амаха 
/. Лилаво е, а шампоанчето е жълто в прозрачно шише. Ползваме си го успешно и много ми харесва. Шампоана още не съм го ползвала,с гелчето мия и косата. Е,чак да спи по-добре не съм забелязала, ама как миришее
Даже и аз се къпах с него веднъж и после цялата баня ухаеше.
Свършиха ми капките /в Ксилометазолина е истината/ и сега слагах от Виброцила на малката, но нищо общо, голям боклук са