С шапка, шал и ръкавички, навън са ЮЛСКИТЕ душички!

• 11 913
  • 297
  •   1
Отговори
# 285
Току що прочетох нещо интересно ето тук:
http://www.biberonbg.com/info/chetiri_pravila.htm#top
Не,че не съм съгласна с някои от правилата,обаче и двете ми деца са научени да не се напикават около годинката.Каката като се роди нямаше памперси и според това тука е трябвало да я оставя да пишка и ака в гащите до 2 години.За сведение ,не сме имали нощно напикаване,нито пък психологически проблеми.
Цвети от няколко дни също я слагам на гърнето,само за ходене по голяма нужда,защото ака по едно и също време всеки ден и не виждам смисъл да мия размазани работи.Тука май още една мама писа,че вече ползват гърне.
Племеника ми е на три и понеже майка му не го научи по-рано,то сега още си ходи с памперси(и тя беше чела за вредата от ранното слагане)
[quote author=pigi
много съм съгласна с теб аз Марти го научих на 1г. да се изхожда и чук чук нямам проблеми единствения ми проблем беше някъде около 2г. когато го приучавах на голямата тоалетна защото го беше страх от шума на течащата вода в тръбите и мисля като се стопли тогава да почна с Валери за сега се въздържам
тук пък отричат памперсите и защитават тезата за изхождането но все пак мисля че пак всяко дете е индивидуално и то само ще покаже кога е готово

# 286
  • Sofia
Сега да чиститя на всички месечинки   bouquet
И на всички нови мами  Hug Добре дошли

Столче за кола ползваме от нова година но ние и много не пътуваме за сега де
А стол за хранене имаме но се изплъзва от него явно не и е още много удобно
EmmillyАз още гладя но не всичко  Naughty
Ще къпя всяка вечер и аз незнам до кога но няма да е скоро /докато може сама може би/ това е най очаквания момент у нас
И ще омазнявам така правя и масаж
Дано ти помогне поне малко
И ние дадохме кръв и урина.С тая урина и аз като N_A_N с памуче с другото не се справих хич  ooooh! 2 комплекта изхабих и файда ЙОК
Незнам за тая каша как влияе вече щото ние сме натдали 800гр т.е вече сме 8.400 и сме 74см  ooooh! с тия сантиметри как ще си търсим мъж хич не ми се мисли  Joy но то си е и рано де

Да ви питам с какъв прах перете бе дами нещо реших да сменя нашия аз съм на Персил но ми писна искам да разнообразя бихте ли споделили  Hug
И още нещо за тези които са дали жълтък по колко давахте в началото т.е. по каква схема всеки ден през ден  newsm78
Чао за сега

# 287
Аз вчера имах подобен проблем в нашия квартал - не можах да мина по тротоара зад контейнерите за боклук защото боклук в тях нямаше, но на 2 метра зад тях по тротоара бяха разпилени всевъзможни боклуци. Фирмите за почистване не са ли задължени да събират боклука и до контейнерите?! А защо си правят углушки #Crazy. И защо нас трябва да освиркват шофьорите после като слезем на улицата? Стана ми много болно, че нищо не мога да направя, за да се защитя и обидно, че ми свирят без да съм виновна!

Ти да не живееш до нас?  Grinning
Мим пл, аз също ползвам Персил, няколко пъти реших да сменям, но се върнах пак на него.

# 288
  • През девет земи в десета
Намерих и готова бебешка каша Гречка,май е руска или чешка,не обърнах внимание,ама дали ще я ядем,щом е толкова полезна да взема да купя newsm78Някой пробвал ли е такава?
Праха за пране ни е от израелския,лилавия пакет,омекототела също(от белия),миришат и перат страхотно,от раждането съм с тях и не мисля да ги сменям,мокрите кърпички са ни на също такива.Всичко е хипоалергично.Фирмата еSANO-MAXIMA.

Последна редакция: чт, 11 яну 2007, 18:32 от pigi

# 289
Emmilly от нова година не гладя
за къпането момичетата са ти писали не съм го къпала всичко на всичко 2 или 3 пъти двата пъти след ваксините защото ми вдигна висока Т и третия път на Иванов ден защото беше много изморен и заспа рано и ние докато изпратим гостите беше много късно та в този ред на мисли единствени би ме спряло да го къпя само ако е с висока Т банята е едно от най-любимото му занимание (да си направи водната гимнастика и мама и тати да излязат мокри Heart Eyes) и масажа след това също е голям кеф
сега много му доставя удоволствие да пише на  клавиатурата с мама Laughing
Намерих и готова бебешка каша Гречка,маи е руска или чешка,не обърнах внимание,ама дали ще я ядем,щом е толкова полезна да взема да купя newsm78Някой пробвал ли е такава?
тя е словенска но нямаха в наличност и тия дни ще потърся пак но си и купих елда сама да си направя
тук пише за нея
лека вечер на всички че днес станах досадна  bouquet  bouquet  bouquet
п.п. първия месец се захранва с четвърт жълтък който се дава два пъти в седмицата като за начало даваш колкото трохичка в интерес на истината аз доста време му давам но много бавно увеличавам дозата за сега сме на половинката на четвъртинката

Последна редакция: чт, 11 яну 2007, 18:20 от isi_kam

# 290
Добре дошли на новите мами!
и ние се къпем всеки ден, също така гладя дрешките с изключение на якета и плюшени бодита. Няма да ходи със смачкани дрехи я. И аз ползвам персил, но мисля следващия пътда взема "сано". МЕрише страхотно и много хубаво изпирал. Столче за кола още нямаме, но са ми обещали, а столчето за хранене е cam, още не го използвам, като стане Ева на 6 месеца ако седи стабилно тогава.

# 291
Ехо.пак съм тук.Току-що папкахме оюренце от ябълки и кайсии с овесени ядки,но нещо не му хареса.Напоследък е много кисел,тези зъби няма ли да растат вече,че ми идва нанагорно.И нощно време е неспокоен,ставам по 5-6 пъти TiredДано не всички като му растат да е такъв,защото тогава не знам от къде ще намирам сили.
Относно праха за пране,аз перях с Персил,но не ми хареса и сега пак съм си на Ариел(от него май съм най-доволна)И много често Бонукс взимах,но само за нашите дрехи,защото тогава все още му перях на бебо дрехите на ръка(някой ми беше казал,че така трябвало)
Аз също спрях да гладя от скоро,или по-точно спрях да му гладя пелените(слагам му тензухена пелена в/у повивалото,за да му бърша дупето с него,защото е по-мекичка.Та гладя само някои неща.
И честно казано винаги съм мразела гладенето,но щом е за Криси го правя.

# 292
Добре дошли на новите мами!
Маринка явно е кръстена на деня в който е дошла?И Юлия щеше да е Марина, ако беше изчакала, ама си се роди на света Юлия! Laughing

Аз вече от 1 седмица я къпя през вечер!Или като съм изморена не я къпя!А другите дни си я къпя!

# 293
  • София
Току що получих и останалите снимки от Happy Foto. Забавянето е било за сметка на качеството- страхотни са. Дори и тези, които са били неправилно заснети, са били коригирани от тях и цветовете са много истински.

# 294
  • somewhere over the rainbow
Диди фиеста, прочетох ти ЛС и с удоволствие ще те добавя в списъка Peace
Мим пл, аз започнах по смело и със жълтъка /както с всичко друго ooooh!/ - по 1/4 през ден, сега сме на 1/2 през ден.
Емили, като не ти се прави нещо, не го прави Peace Мен кат' ме мързи да гладя - не гладя. Като не ми е кеф да я къпя и не смятам, че е абсолютно наложително - не къпя. И така...
sugar_lady, как да не е хубав Нурофена,бе? Толкова е вкусен, че Дая го мисли за сок и иска още hahaha

# 295
Да ви кажа и аз:
-от самото начало пера със "SANO MAXIMA"-прах и омекотител-бял. Много съм доволна и не смятам да ги сменям;
-къпя, овлажнявам и правя масаж всяка вечер и така ще продължавам. Мисля, че действа релаксиращо и аз самата не бих си легнала без да съм изкъпана. Освен това е голям кеф.
- столчето ни е '' MAXI COSI'' 0-13кг и го ползваме от изписването до сега. Нямам оплаквания и все още се събира в него, но незнам дали чак до 13кг?!
-относно гладенето- от около месец гладя вече само това, което има нужда от гладене.

# 296
  • София
Забравих да напиша едно ЗДРАВЕЙ И ДОБРЕ ДОШЛА ОТНОВО ПРИ НАС МИЛА НАДЕ Hug Hug Hug
За праха за пране и аз чух за този израелския и ще взема да го пробвам, че пера още с Тео бебе, страх ме беше от алергии.
А къпането е всяка вечер и така смятам да бъде винаги, че да е чисто момчето и като порасне Naughty
А гладенето съм го спряла от скоро, е не ходи измачкан де, като трябва гладя, ама не като преди всичко, че и чорапите даже #Crazy
Готова каша купувах на Хип, много я хареса бебо.
А жълтък давам през ден по 1/4, така каза доки.
От утре и сиренето започваме.
Баба даде пари за столче за храненне и ще купим тази събота, а за гърне не съм мислила още. И аз разбирам кога ще ака Цветан, да взема да го пробвам ли?
Целувки

# 297
  • somewhere over the rainbow
Хайде на НОВАТА ТЕМА!

Общи условия

Активация на акаунт