Сполучливи имитации на маркови парфюми - 50

• 70 430
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
За лятото класиките - Май Уей и Ангел Нова на Заг и Наркотик Фльор на мартин Лион. С тези трите  винаги получавам комплименти-  силни и много сочни и открояващи се. Иска ми се нещо ново и подобно от имитациите,но за сега не намирам да е така силно и трайно.Все още съм с Коконът пешън,но в топкото няма да ми върви.

# 76
Аз даже извадих няколко за топло време,че от време на време температурите стигат до 18 градуса,което за нас си е лято Grinning
Eclat 246-Reflection Amouage
Eclat 333- Hermès Eau des Merveilles Bleue
Martinez 390- Byredo Bal d’Afrique
Divain 245- Byredo Gypsy Water
Divain 173- Hermès Un Jardin Sur Le Nil
Zag 386- Byredo La Tulipe
ML F86- Kilian Good Girl Gone Bad
Aristea 108- Bvlgari Omnia Crystalline
Lidl Suddenly Lovely- Dior J'adore

Чакам някой да пусне
Maison Francis Kurkdjian 724
Kilian Can't Stop Loving You
BVLGARI Le Gemme Tygar
Parfums de Marly Valaya

Въпреки,че не съм фен на розите смятам да си поръчам от Дивайн Delina Exclusif и Délina La Rosée.Имам проби на трите Делини и тези двата ми харесаха,особено Ексклузив. Първообразът Делина ми идва в повече,много тежка роза за мен

# 77
  • BG-DE
Сигурна ли си, че не си объркала пробите 🤔 Делина е прекрасна цветно плодова композиция, в него има свежест и звънливост от личито и бергамота докато ексклузивната версия е точно тежка, дори леко задушлива, роза, на мен дори ми напомня силно на Рози и ванилия от Мансера. BTW  Делината на Eclat е много близка до оригинала, единствената разлика е по-слабата трайност.

# 78
  • Стара Загора
Здравейте. Може ли някоя да ми даде препоръка за парфюм с мирис на круша и към коя имитация да се насоча.
Jean Paul Gaultier La Belle

Страхотна круша наистина!
Аз ползвам имитацията на Мартинез, изключително близка до оригинала...

# 79
Може ли да ми кажете къде да намеря за Hermès Eau des Merveilles Bleue, бях го мирисала в Дъглъс и се влюбих в него, но не намерих имитация.

# 80
Аз извадих Бушерон куатре...за пролетно време ми е перфектен. Сутрин с оргинала, на работа подновявам с имитацията на Заг....

как е като трайност?

# 81
  • Sofia
Аз пък да питам каква е трайността на Африканския бал на Мартинез?

# 82
Може ли да ми кажете къде да намеря за Hermès Eau des Merveilles Bleue, бях го мирисала в Дъглъс и се влюбих в него, но не намерих имитация.
Точно видях по горе в поста,че Eclat го имат май само. Аз имам оригинала и също търсех имитация....

Африканския бал препоръчвам на Заг-много, много по добър и траен е

# 83
  • София
the_demon между другото, Дегаже имат имитация на Eau Claire des Merveilles Hermès, ако те интересува Simple Smile Чудех му се, но ще си го взема за есента.

# 84
За топлото време залагам на Африканския бал на Мартинез аз, на Metalique на Заг и Wood and Sea Salt на Мартинез и Jenny Glow.

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 18:39 от Questar

# 85
  • Sofia
Аз даже извадих няколко за топло време,че от време на време температурите стигат до 18 градуса,което за нас си е лято Grinning

Чакам някой да пусне
Maison Francis Kurkdjian 724
Kilian Can't Stop Loving You
BVLGARI Le Gemme Tygar
Parfums de Marly Valaya

Въпреки,че не съм фен на розите смятам да си поръчам от Дивайн Delina Exclusif и Délina La Rosée.Имам проби на трите Делини и тези двата ми харесаха,особено Ексклузив. Първообразът Делина ми идва в повече,много тежка роза за мен
724 го има вече в Дивайн

# 86
Как е 724 на Дивайн? Във Фрагрантика за оригинала четох, че е с аромат на чисто пране, което мен много ме привлича, но ме притеснява, че била силна алдехидната нотка.

# 87
  • София
Незадоволителна. Не бих купил отново и не бих препоръчал.

# 88
Скрит текст:
Незадоволителна. Не бих купил отново и не бих препоръчал.

Офф топик, но африканския бал и на самите Byredo е незадоволителен Grinning

# 89
  • Sofia
Как е 724 на Дивайн? Във Фрагрантика за оригинала четох, че е с аромат на чисто пране, което мен много ме привлича, но ме притеснява, че била силна алдехидната нотка.
Нямам представа, разглеждах новите им аромати и се плясках през ръцете да не поръчвам 🤣

Общи условия

Активация на акаунт