Сполучливи имитации на маркови парфюми - 50

• 70 420
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Аз пък да питам каква е трайността на Африканския бал на Мартинез?
Незадоволителна. Не бих купил отново и не бих препоръчал.
Аз днес си купих два на Martinez -  454  и 111,  пръснах се с единия и тамън се чудех в мин ли е грешката, защото изчезна след около 3 часа. Въобще кои са аналозите с най-дълга трайност? Апропо в края на месеца ще пътувам до Одрин - там да знаете къде и какви аналози се предлагат?

# 91
  • Стара Загора
Аз извадих Бушерон куатре...за пролетно време ми е перфектен. Сутрин с оргинала, на работа подновявам с имитацията на Заг....

как е като трайност?

И оригинала, и имитацията са трайни...при мен...Имитацията ми е някак по-задушлив аромат, не толкова изпипан..но все пак отлично е докаран от Заг.

# 92
При мен Африканския бал на Мартинез се задържа на дрехите до 1 ден. Имитацията на Заг е абсолютно идентична също.

# 93
Скоро си взех Бала от  Заг и е много хубав  парфюм. Трайността му е средна, но пък аз обичам да подновявам многократно през деня, че да си го усещам.

# 94
Африканския бал съм го взимала от повечето имитационни парфюми и твърдо мога да кажа,че този на Заг е най-пипнат и фин. Другите отиват в по мъжки уклон. Откъм трайност са едно ниво,с изключение на Мартинез,който е трагедия...Изобщо Мартинез според мен не са добри хич в пресъздаването на ароматите....Естествено,за мен лично най-добри си остават Гиза,Камея и Заг

# 95
  • София
Въобще кои са аналозите с най-дълга трайност?
Няма такова обобщение за съжаление. Всички имат бижута и греди.

# 96
Случайно някой да знае друг аналог на TF Jasmin Rouge освен този на Just Jack? Допада ми но 100мл ми идват много и се чудя заслужава ли си да го взема
между другото The Moon също имат Maison Francis Kurkdjian – 724, сетих се че го видях някъде тези дни

# 97
Menerva,сигурна съм,бутилчетата са в къщи.Освен ако,от Дивайн не са ми залепили грешни стикери Grinning но едва ли.Не познавам оригиналите,това са първите Делини до които имам допир.Има нещо в ексклузивната,което много ми харесва,вероятно ванилията и кехлибара.А Делината ми е една опушена роза и нещо иглолистно.Бях се напръскала с Делината да я пробвам как се държи и дали няма да се промени през деня.Да оставим това че нямах търпение да се прибера и да се изкъпя,ами и един колега ми каза че около мен миришело на някакъв препарат Grinning

Minnie,моят е от Екла,но го спряха.Гледам че и Дивайн май са го спрели,N 707 е, следи го може пак да го пуснат.Можеш да пишеш и на съпорта.Аз ги бях питала за Любовта на Килиан и бяха ми казали че са го спрели,след известно време пак го пуснаха.

При мен Африканският бал от Мартинез трае цял ден,а на дрехи и до на другия.

# 98
  • BG-DE
Много странно, може би този път Дивайн не са близо до оригиналите 🤔 Ако познаваш червената обувка на К. Ерера (Very good girl) може да се ориентираш как мирише Delina edp, доста са подобни.

# 99
Ох, обувките никак не са ми по вкуса.Чакам да пуснат около мен новия Blush и да го тествам,изглежда че ще е по-далеч от първите обувки.

MFenix Дивайн го имат (713)но също е 100мл,можеш да си поръчаш пробички,тъкмо ще тестваш и други негови аромати

# 100
  • София
silver, може ли кажеш кой номер е Eau Claire des Merveilles Hermès на Дегаже, защото аз не го намирам в списъците.

# 101
  • София
silver, може ли кажеш кой номер е Eau Claire des Merveilles Hermès на Дегаже, защото аз не го намирам в списъците.

К49

# 102
sliver, я го опиши,че не знам оригинала....Хубав ли е на Дегаже

# 103
Здравейте ,може ли да ми помогнете с име на парфюма от капсулованите на Рефан номер 056, купих го след препоръки от темата тук и не помня име. Благодаря

# 104
Може ли някой да ми каже какво е 399 на Мартинез, пръснаха ми няколко неща, това ми хареса и естествено забравих какво беше, няма го в сайта и списъците?

Общи условия

Активация на акаунт