Сполучливи имитации на маркови парфюми - 50

• 70 430
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • София
the_demon не знам хубав ли е на Дегаже, нали ти казах, че му се чудех, но не го взех. В оригинал точно този не го познавам, по пирамида би трябвало да ми хареса Grin

# 106
Днес минах през Рефан и ми дадоха няколко малки тестерчета. За първи път тествах Baccarat rouge 540 и многоо ми хареса, мисля да отида да си налея 20 мл. да видя как ще седи на кожата ми.
Прасковата на Том Форд ми е същият като на Заг, може би една идея по-лек.
Linterdit rouge съм го пробвала и друг път, не е моят парфюм, идва ми тежък.
Fame за първи път го пробвах, не е лош, но с нищо не се ѝ отличи май, свеж аромат и до там.
Ето снимка, ако някой се интересува от номерата на парфюмите.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 20:35 от Анонимен

# 107
MinnieM ,би ли написала номерчето на прасковата на Том Форд?
016 ли е?

# 108
016 ли е?
Да, 016 е.

# 109
016 ли е?
Да, 016 е.
Много благодаря! 😊

# 110
Колеги 😊 за топлото време какво се каните да извадите или поръчате 😊
За мен пролетта е най - трудният сезон за избор на парфюм, защото не припознавам като свои цветистите аромати /случва ми се да нося някой от тях, но е по - скоро изключение, отколкото правило за мен/...И въпреки това:
Сега му е момента да извадя Idôle Lancôme на Заг Зодиак, Perceive Oasis Avon, Bohemian Romance Eau de Toilette Betty Barclay, Gucci Bloom Gucci на Заг Зодиак, Katy Perry's Indi Visible Katy Perry...Свежите зелени пролетни аромати - това не е моето, уви. Пролетта истински ме обърква когато става въпрос за аромати. Предпочитам зимата, есента, дори лятото пред пролетта. През пролетта....не съм напълно себе си сякаш /като става дума за аромати/...Лутам се от праскови, през круши и кокос, до уд и алдехиди... Нося парфюмите си само по един ден, не изпадам в запой както през другите сезони. И понеже не се чувствам достатъчно удовлетворена от нищо което нося, започвам да търся и нещо ново и различно...Сега например чакам един нов Ейвън - Far Away Endless Sun Avon с надеждата да предизвика сетивата ми. Депресивно ми е /имам предвид само откъм аромати !!!/ през пролетта.

# 111
Само за протокола - 111 на Мартинез - Eclat d’Arpège Lanvin e на 95% сходен с оригинала. Вчера ходих в магазин да се пръсна с оригинала и сравних. 5% разлика отчитам само в едва забележима разлика при разгръщането на парфюма, което трае съвсем малко. При оригинала това разгръщане е по-остро, а при оригинала - по-плавно нянак си. За трайността - като сложиш малко повечко от Мартинез, изкарва цял ден аромата.
Днес възнамерявам да направя същата хватка с Erba Pura Sospiro Perfumes.

# 112
Парфюм D038 Нежно синьо Ексклузив на Гиза на кой парфюм е аналог ,звучи ми като летен аромат?

# 113
  • BG-DE
Предполагам, че е Лайт блу на Долче и Габана.

# 114
  • Варна
Камея си увеличават цените:
50мл - 18лв
50мл Лукс - 30лв.
А Мартинез имат в момента доста неща на 10лв, най-вече мъжки и унисекс.

# 115
Има ли добра имитация на si intense, онзи ден го душих в Дъглас и останах очарована.

# 116
  • обл. Шумен
Please, според таблицата на 1-ва стр.: "#D038 Нежно синьо Ексклузив Light Blue D & G" 🙂

# 117
При мен за съжаление отново гаф с Дивайн, от три поръчани парфюма отново дойде един, заедно с три мостри в кутийка. Както и първия път направих видео и го пратих. Предния път ми изпратиха останалите, но след този случай вече съм убедена, че грешката е тяхна. Кутията не беше отваряна, този път беше жълта, а не черна и определено имаше място за 3 броя, нищо че изглежда малка. Ако така продължават Дивайн аз спирам с поръчките Иначе получих 784, аналог на Wind flowers Creed. Чудесен! Не познавам оригинала, но този е просто невероятен.Бели цветя, леки, въздушни,  горчивинка, почти няма сладост и никак не ми напомня на Коко Мадмоазел, както пишат във фрагрантика. Идеален за лятото дори и да не харесвате особено бели цветя. Носи прелестна свежест.

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 17:00 от *Emia*

# 118
Благодаря Еми ,
Мисля нещо лятно да поръчам,
Парфюм D280 Олимп Аква Ексклузив също е лятно мисля,даже ако може нещо да ми подскаже някой защото не се сещам

# 119
Намаленията на мартинез само онлайн ли са? Във фм има ли?

Общи условия

Активация на акаунт