Сполучливи имитации на маркови парфюми - 50

• 70 444
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Намаленията на мартинез само онлайн ли са? Във фм има ли?

При предишни аналогични намаления беше само онлайн. Всичко, което получих тогава, беше с дата на производство преди 2-3 години и с най-добър до следващите седмици до 2-3 месеца. Тогава ( есента на 2022 ) си беше разчистване на залежали наличности. Може би по тази причина всичко е с крайно незадоволителна трайност, дори и иначе като аромат да е хубаво. Колко добре са капсуловани и има ли някакъв елемент на изветряване, също.

# 121
Незнам дали съм споделила ,но преди дни си взех Туили на Заг ,и,, живота е прекрасен Ланком,, на Рефан,ами страхотни са ,но Туилито ми е някак фаворит между двата.
Ако някоя от вас е пробвала тези двата ,но на Гиза да сподели ,че Гиза ми е някак на сърцето.
Благодаряhttps://fragrancebg.com/%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8-50%D0%BC%D0%BB/%D0%B7%D0%B0-%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8
Знаете ли дали тези тестери са оригинални?

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 17:43 от Please

# 122
Някой знае ли имитация на Chanel Chance Tendre, преди Парфен я имаха, но сега има само тестери 2 мл.

# 123
  • Варна
Някой знае ли имитация на Chanel Chance Tendre, преди Парфен я имаха, но сега има само тестери 2 мл.
Eyfel я имаха, поръчвали сме и Милата много го хареса. W169

# 124
  • София
И Дегаже я имат - К 343/Chance Tendre Chanel.

# 125
Днес се размотавах по магазините и влязох в Ivis. Изкарали са някакви нови парфюми- Loreva.  Много добри и със изумителна трайност на цена 17.98 за 50 мл. Тествах само😁, нямаше кой знае колко - по 5,6 вида от мъжки и дамски. Като се прибрах се разрових в интернет и така разбрах ,че са турски и съответно кого имитират(нямаше списък в магазина). Може да пробвате,ако искате😁

# 126
  • София
sliver , не успях да намеря в списъците Eau Claire des Merveilles Hermès, като К 49 е посочен Creed Millesim Imperial Disappointed

# 127
Е как не го намираш....

Във Фейса на страницата им списъка

# 128
  • София
И аз там гледам - ето точно от списъка:

Редактирам се: аз гледам парфюмите от 50 мл, а наистина в тези от 20 мл го има, сега и тях разгледах, има разлики.

# 129
  • София
Днес се размотавах по магазините и влязох в Ivis. Изкарали са някакви нови парфюми- Loreva.  Много добри и със изумителна трайност на цена 17.98 за 50 мл. Тествах само😁, нямаше кой знае колко - по 5,6 вида от мъжки и дамски. Като се прибрах се разрових в интернет и така разбрах ,че са турски и съответно кого имитират(нямаше списък в магазина). Може да пробвате,ако искате😁

Еее, ама много си лоша Joy Моля, не споделяй повече подобен тип информация Sunglasses

# 130
  • Варна
И аз там гледам - ето точно от списъка:

Редактирам се: аз гледам парфюмите от 50 мл, а наистина в тези от 20 мл го има, сега и тях разгледах, има разлики.
Списъците на ДЕГАЖЕ-тата са малко загадъчни. И при мъжките има някои несъответствия. Препоръчвам да се попита, преди поръчка.

# 131
На Заг Chance Eau Tendre е много, много добър !!!

# 132
Chanel Chance и Chance eau tender близки ли са като аромати?

# 133
  • София
Намерих съответствията на Loreva
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 134
....преди дни си взех Туили на Заг .....Ако някоя от вас е пробвала тези двата ,но на Гиза да сподели ..
Преди няколко дни сестра ми си взе Туили на Заг. Взимали сме си на Гиза и много пъти съм писала тък,че е страхотен,близък до оригинала, една идея по силен и по джинджифилов.Напръскам ли се с него,няма как да не разбереш,че съм с Туили. На Заг обаче няма много общо с Туили,като сам по себе си е прекрасна,свежа и млада,пролетна Тубероза. (докъто пиша се напръсках с него).Много е елегантен за любители на Тубероза,но никога не бих се досетила,че би трябвало да мирише на Туили.По скоро ми бие на Ели Сааб Ле парфюм без жасмин:)))Мисял и аз да си взема да си понося  малко Туили на Заг Зодиак Laughing
ПП.Като мине време,маааалко започва да прилича на Туили, но ако не знаех.... Simple Smile

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 09:46 от Ре

Общи условия

Активация на акаунт