Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват ZAG и Giza в контекста на имитационната козметика?
Какви са впечатленията от парфюма Al Haramaïn L'Aventure Femme (LAF)?
Какви са впечатленията от парфюма Roberto Cavalli Uomo Silver Essence на Refan?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват ZAG и Giza в контекста на имитационната козметика?
ZAG и Giza са компании, които предлагат наливни парфюми, подобно на Refan. Zag Zodiac предлага парфюми без добавяне на капчици, с различни опаковки и магазини по градове и уебсайт. Giza има уебсайт и магазин само във Варна, предлагащи масла, които могат да се използват директно или да се разреждат със спирт, като се изчаква да „узреят“ и да се получи парфюм.
-
Какви са впечатленията от парфюма Al Haramaïn L'Aventure Femme (LAF)?
Парфюмът Al Haramaïn L'Aventure Femme (LAF) е описан като хаотичен, крещящ, синтетичен и леко дразнещ поради силния си аромат. В сравнение с оригиналния Creed Aventus for Her, LAF е по-мощен и има различно развитие и трайност. Най-забележимата разлика е мускусът и крайната нотка, като LAF има много повече мускус върху кожата и завършва с по-силно усещане за мускус. Оригиналът е перфектна симфония, докато LAF е описан като хаотичен и дразнещ.
-
Какви са впечатленията от парфюма Roberto Cavalli Uomo Silver Essence на Refan?
Парфюмът Roberto Cavalli Uomo Silver Essence на Refan е описан като очарователен и много привлекателен, смесващ нотки на ирис, кардамон, бобова тонка и кадифена кожа. В началото започва приемливо остро и искрящо, но скоро се превръща в много блажена и романтична смес, напомняща на Dior Homme Intense и YSL La Nuit De L`homme. Парфюмът се описва като среднотраен, излъчващ се над 6 часа върху кожата и бегло усещане след 12 часа.
-
Защо цените на козметиката и парфюмерийните продукти са по-високи в България, отколкото в други европейски страни?
-
Каква е продължителността на живота на 724 Divine?
хубава вечер и приятно изкарване на уикенда!

Не ми се купуват на сляпо 100мл. шишета. Но сигурно ще се прежаля за два...
. Минаха 24 часа и с мръсна газ отпраших за магазина, не подейства техниката. Обичам круши! Изпръскала съм няколко Fresia & Pear, както оригинални, така и Дженита, но там крушата е по-лека, доста по-различна. Докато тази е точно като името си. И въпреки, че коментарите във фрагрантика не са съвсем категорични, има гласове за съответсвие с La Belle на JPG. Парфюмът на Зара обаче е категоризиран както за зимен, така и за много пролетен аромат, докато този на JPG си е стабилно за зимата според характеристиките. През седмицата ще отскоча до магазина на Заг, за да го помириша, но ще съм благодарна някой да сподели опит за това как се представя La Belle на Заг като излъчване, трайност и дали е подходящ за сега.
), много дървен и груб ми се стори в началото