Сполучливи имитации на маркови парфюми - 50

• 70 461
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря безкрайно за изчерпателния списък! Ще ги разгледам подробно и ще избера от тях, а може и да поръчам от повечето по един малък тестер Simple Smile хубава вечер и приятно изкарване на уикенда!

# 151
red tobacco определено щом Ви харесва Tobacco Vanille. Но да, той е доста тежък и абсолютно за студено време

# 152
  • Между хотелите

Ето това ми отговориха от Заг, при което хептен се обърках. Ще трябва да ги сравня, за да.видя каква е разликата в цените.

# 153
Mupomd, моето предложение е Метеора на Луи Вюитон - 421LV. За мен е унисекс, защото си го нося и аз с удоволствие, но препоръчвам с 2 ръце и 2 крака. 😁

# 154
При мен - греда Costa Azzurra от The Moon. Странен аромат, даже се чудих да не е развален, не намирам много общо с оригинала, пращам го в шкафа за месец но ме съмнява да се промени. Имам два други техни парфюма които определено не бяха такова разочарование

# 155
Табера е сайт на прекупвачи на заг зодиак. Винаги си поръчвам от оригиналния, по-ниски цени и по-голяма гаранция, че ми продават това, което трябва да бъде. Много е просто.

# 156
  • обл. Шумен
Kalimma, разгледах сайтовете и общо взето това е обобщено 🙂 :

Табера
https://tabera.eu/index.php?route=common/home/
8 мл тестер / 7,50лв
50 мл / 27.00лв
100 мл / 39.00лв
50 мл пълнител / 19.00лв
100 мл колба / 33.00лв
250 мл колба / 75.00лв

Заг Зодиак
https://zagzodiak.com/
класическа селекция:
50 мл. - 23 лв.,
100 мл. - 34 лв.
луксозна селекция
50 мл. - 30 лв.
нишова селекция
50 мл. - 28 лв.,

Заг Зодиак шоп
https://www.zagzodiakshop.com/parfyumi/damski-parfyumi/
Вариант
Тестер - 14 ml - 5.90 лв
Пълнител - 50 ml - 15.90 лв
Пълнител - 100 ml - 28.90 лв
Класик - 50 ml - 20.90 лв
Класик - 100 ml - 31.90 лв.
Premium - 50 ml - 22.90 лв
Premium - 100 ml - 33.90 лв
луксозна селекция
50 мл. - 30 лв.

# 157
  • на дъното
Здравейте 🙂
Търся добра имитация на BVL man Rain Essence.Благодаря 🤗

# 158
За инфо - в левчето на Хит Люлин са заредили Мартин Лион, има и тестери. Също и някакви Роксан, но в по-беден асортимент. Има и български шампоани, балсами, кремове за лице и ръце.

# 159
  • София
Някой с идеи и предположения за тези парфюми? Освен че са холандски, друго не можах да разбера за тях. Рових в нета, прегледах няколко чуждестранни сайта, които ги предлагат, но никъде няма каквото и да било описание. Дори ароматна група няма! Не знам как ги продават. Тук ги има в Ivis, където все пак на два им намерих описанието и в Чист дом, където нищичко не пише.
Ако пък някой е ползвал, моля да сподели Hug Не ми се купуват на сляпо 100мл. шишета. Но сигурно ще се прежаля за два...

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 10:31 от sliver

# 160
  • Deutschland
От днес в Лидл Германия ще са тези парфюми. Някой да ги е тествал вече, ако са зареждани в България?

# 161
  • София
Фрау С, поне аз не съм виждала тези парфюми в Лидл. Редовно пазарувам от магазина и преди време купих всички дамски, за да ги пробвам.
Може и в БГ да ги заредят...Някога. Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 13:09 от Amiamo

# 162
Здравейте, включвам се с въпрос за La Belle JPG на Заг. Вчера минах през магазина на Зара и терапевтично прекарах малко време на парфюмите. Залепнах на един Sultry pear, но не го купих, въпреки, че беше любов от пръв поглед. Напръсках си ръката и си тръгнах, използвах правилото на 24-те часа Grinning. Минаха 24 часа и с мръсна газ отпраших за магазина, не подейства техниката. Обичам круши! Изпръскала съм няколко Fresia & Pear, както оригинални, така и Дженита, но там крушата е по-лека, доста по-различна. Докато тази е точно като името си. И въпреки, че коментарите във фрагрантика не са съвсем категорични, има гласове за съответсвие с La Belle на JPG. Парфюмът на Зара обаче е категоризиран както за зимен, така и за много пролетен аромат, докато този на JPG си е стабилно за зимата според характеристиките. През седмицата ще отскоча до магазина на Заг, за да го помириша, но ще съм благодарна някой да сподели опит за това как се представя La Belle на Заг като излъчване, трайност и дали е подходящ за сега.

# 163
  • Варна
От днес в Лидл Германия
Скрит текст:
ще са тези парфюми. Някой да ги е тествал вече, ако са зареждани в България?

Като спомена ЛИДЛ, забелязах в магазините у нас, че парфюмите, които постоянно държат като наличност, са вече с постоянна цена 8,79лв без ДДС. Преди време бяха 9,99, имаше няколко промоции на 4,99 лятото, после цената стана 10,99, а сега е намалена дори под първоначалната.
Бяхме на малка почивка този уикенд с Милата и единият от ароматите в несера ми беше точно тяхната интерпретация на Sauvage. Наистина са се справили с аромата буквално 9/10 и трайността около 7/10. Носих си и версията им на BDC. Там отново са попадение като аромат, но трайност и излъчване са едва 3-4/10. След 20-30 минути стои съвсем близо до кожата и дрехата, след 4-ти час максимум е изветрял напълно. А техният Homme(Sauvage) се усеща дори и след повече от 12 часа на една педя от дрехите.
За третият почивен ден се размотавах с Кауфландския Elode Aqua per Uomo - той попада по средата като трайност и излъчване с оценка 6/10, но като аромат е невероятен наистина.
Та изкарах пътуването и хотелчето с утра cheapie-та, за да не ме е яд, ако ги забравя или счупя.

# 164
в младост в магазина за 1 евро в хит има мартин лион
парфюмите на марката не са интересни за покупка за мен, но ги загледах от любопитство
пробвах само лост чери на сгъвката на лакътя
много различен от имитацията на дивайн (Heart), много дървен и груб ми се стори в началото
след около 45 минути омекна, стана някак по-нежен и сладък и се смеси фантастично с Éclat de Nuit Lanvin, с който бях напръскана
много харесвам ланвина - игрив, момичешки плодов и сладък, но и плътен и доста траен
липсвала му е само щипка мек бадем
ще го пробвам днес с дивайнската черешка, защото не ми се купува лион-а заради един бадемов фъс

Общи условия

Активация на акаунт