Сполучливи имитации на маркови парфюми - 50

• 70 737
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • BG-DE
Плодово мускусен но задължително проба, върху някои кожи се развива ужасно. На мен ми харесват версиите на Заг и особено на Мартин Лайън, сравнявала съм го с оригинала и разликите са незначителни.

# 421
    Чакам Emsi696 да даде отзив за Mojave Ghost Byredo на Martinez…

# 422
    Поръчах от Нотино тези два на Jenny Glow , да видим особенно за дамският тук съм чела много позитиви, дано ми хареса.

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 17:32 от Анонимен

# 423
    Narciso Rodriguez edp ми е един от най-трайните парфюми, а на моята кожа рядко нещо се задържа дълго 😊 BTW химията на кожата ни също има значение за трайността и проекцията на парфюмите. Версията на Заг беше доста добра. Като изключа ароматите на Джо Малоун на мен не ми прави впечатление напоследък оригиналните парфюми да са по-нетрайни, кои конкретно имаш предвид?
    Имам предвид почти всички парфюми, които се предлагат напоследък. Нишовите за мое огромно съжаление също. Когато реша да си купувам нов парфюм знам, че няма да е лесно точно по тази причина. Narciso Rodrigez и Narciso Poudree са добри на Заг.

# 424
    понякога избирам точно тих и нетраен парфюм, за да не е натрапващ се в дадена ситуация или за да го сменя след 2-3 часа с друг
    да пръскам малко не мога, за 2-3 фъса не си правя труда да вадя бутилката от кутията
    и да, купувала съм скъпи и нетрайни парфюми, но вече не го правя
    по сайтовете има много на брой и хубави евтини аромати - вярно, не са последен врясък на модата, но и аз не търся това
    в добавка имам вече около 20 дивайнчета, към които нямам жал

# 425
    Наскоро усетих че някой носи baccarat в локалния супермаркет... два реда стелажи бяха отблъскващи заради следата която е останала. Накрая видях жената от която се носеше и реших да пазарувам много бързо.
    Та трайността наистина може да е лоша шега към околните, особено за аромат който не е масово харесван.
     Но пък наистина човек да не го усеща върху себе си дори не е добре също. Трябва да има някакъв баланс. От оригиналите обичам всичко което имам от S.T. Dupont които са и със завидна трайност особено върху дрехи.
    Заг също се представят добре като престоят флаконите, само рефан за мен клонят към нетрайните но аз не купувам с допълнителни капки тъй като нямам магазин рефан близо а поръчвам онлайн.

# 426
    Според мен пък Baccarat е масово харесван парфюм в последно време. Аромата не е изобщо толкова натрапчив, има далеч по-гадни парфюми и за мен лично един от тях е Libre, няма такъв отвратителен аромат.

# 427
    • BG-DE
    Е, точно поради това не е хубаво да прекаляваме и парфюмът ни да навлиза в личното пространство на другите хора, няма аромат който да се харесва на всички и не е ОК да се носи на талази 😊
    За ползващите руски едно видео за арабски парфюми клонинги на популярни аромати😊https://youtube.com/watch?v=cm_DhWEAu8k&feature=share9

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 19:28 от Menerva

# 428
    До сега не съм срещала човек, който да предпочита слаб, нетраен и безшлейфов, но затова пък скъпо струващ парфюм.  Нормалният, истинският парфюм винаги може да бъде нанесен и по - пестеливо...Докато разредените водички няма никакъв шанс да зазвучат като парфюм...Започнем ли да се съобразяваме за всичко с околните, ще стигнем неизбежно до момент, в който ще трябва да се откажем от себе си.

# 429
    • Deutschland
    Мен Бакара не ме плаши, но Ерба пура усетя ли, ми става зле. Слава Богу, вече по-рядко го усещам по улиците и на други обществени места.

# 430
    Приятели, имате ли впечатления от парфюмите L'atelier. Виждам, че в Кауфланд имат промоутъри и днес разгледах сайта. Някои имитации ги водят gold и са 24 лева, а други silver 16 лева. Не знам каква е разликата, но съм решила да пробвам имитацията на Omnia Crystaline.

# 431
    Аз също харесвам много аромати и обичам да ги усещам поне няколко часа. Лалето на Заг за мен е супер добро копие и по-трайно от оригинала.
    Имам копие на Appel brandy on rock и да си призная честно, толкова ми харесва, че го предпочитам него пред оригинала също.
    Има доста добри копия и си заслужават всяка стотинка, а удоволствие да си ползвам всеки ден различен аромат си е за предпочитане 😁

# 432
    Не знам нищо за арабските парфюми 🤔. Може ли да ми препоръчате някой ТРАЕН по-скоро дамски, с усещане за виолетки Simple Smile

# 433
    • София
    Според мен пък Baccarat е масово харесван парфюм в последно време. Аромата не е изобщо толкова натрапчив, има далеч по-гадни парфюми и за мен лично един от тях е Libre, няма такъв отвратителен аромат.

Много искам да кажа, че най - ужасният за мен е Alien Stuck Out Tongue Winking Eye
    Беше излязъл през студентските години, един от първите парфюми, които си купих сама с мои пари. Не мога да го дишам. Дадох шанс и на Womanity, по който всички се прехласват, а на мен ми мирише на тиня Joy

# 434
    Приятели, имате ли впечатления от парфюмите L'atelier. Виждам, че в Кауфланд имат промоутъри и днес разгледах сайта. Някои имитации ги водят gold и са 24 лева, а други silver 16 лева. Не знам каква е разликата, но съм решила да пробвам имитацията на Omnia Crystaline.
    За мен не са трайни, голд са по-силните им версии, силвър нормалните. Като имитации се доближават донякъде парфюмите им, но лично на мен не ми харесват. ММ си беше взел Табакото на ТФ, беше силен, убиваше ме с него, но не беше много хубава имитация, главно ванилията усещах и то мега натрапчива.

Общи условия

Активация на акаунт